Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywa folder Ymir Work z dysku D - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale gdy usunę folder "ymir Work" z dysku to nie wczytuje npc z plików eix. Tzn. Wczytuje ale tylko niektóre modele, jak usunę folder ymir work z dysku D a jest taki sam w plikach eix to niektóre npc są "flagą" nad ziemią, dlaczego tak się dzieje? ;p

image.png

Opublikowano

@Sevence ™

@Sielu

Gdybym miał coś w Sysserze to bym podał chyba? :<

W Indexie jest wszystko dopisane poprawnie. Wykrywa od kilku modeli, dokładnie 3 nowych Ymir Worka z dysku, lecz tego z klienta już nie. :x

image.png

Opublikowano

@Sevence ™

@Sielu

Gdybym miał coś w Sysserze to bym podał chyba? :<

W Indexie jest wszystko dopisane poprawnie. Wykrywa od kilku modeli, dokładnie 3 nowych Ymir Worka z dysku, lecz tego z klienta już nie. :x

Czym pakujesz? wina może być po str kompresji packera, też tak miałem kiedyś.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale gdy usunę folder "ymir Work" z dysku to nie wczytuje npc z plików eix. Tzn. Wczytuje ale tylko niektóre modele, jak usunę folder ymir work z dysku D a jest taki sam w plikach eix to niektóre npc są "flagą" nad ziemią, dlaczego tak się dzieje? ;p

Polecam zmienić klienta na "klienta by ytek"

Ponadto pewnie używasz tego zasyfiałego klienta niby Like?

Wiadome dlaczego niby.. oraz powiedz Ty mi jaką binkę używasz? bo chyba nie z tego mojego tuta ? 

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

@Sielu Yup, Sielu miałeś rację, źle pakował.. EterNexus spakował wszystko poprawnie. Teraz już wiem dlaczego połowa nowych modeli npc nie działała.. :< Dziękuje :)

@kamil2321 Binki używam z kodu source przerobionego od zera, Klienta by Like używam i jest wszystko w porządku tylko trochę wiary, czasu i pomysłów :)

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...