Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGOlounge się nie ładuje - biała strona...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu mam taki problem (na obu przeglądarkach Opera i Chrome) gdy próbuję wejść na stronę CSGOlounge to strona się wgl nie ładuje i cały czas jest biała i pusta http://scr.hu/0n2i/k1c27

Aby strona działała prawidłowo muszę usunąć pliki cookie w przeglądarce i strona ładuje się prawidłowo... do momentu aż nie wyłączę przeglądarki i włączę ją ponownie - lounge znów się nie ładuje i muszę czyścić ciasteczka przeglądarki... Problem występuje na Operze i Chrome (na innych nie testowałem). Proszę o pomoc... Za pomoc w rozwiązaniu problemu daje 60 like.
Opublikowano

Jak nie zadziała to wyżej to sprawdź na przeglądarce Edge (Windows 10), IE bądź Mozilla.

Być może jest to wina przeglądarek na silniku Chrominium w co wątpie.

Możesz próbować zmienić DNS'y na te od Google

Opublikowano

Stwórz sobie nowy adres URL na steamie i wstaw ten nowy na csgolounge mi pomogło  smile.png. Wisisz mi 60 lajkaczów !

@NUNU! Nowy Trade URL? Czy jak? 

DODAM TAKŻE, że gdy nie zaloguje się na loungu to działa wszystko normalnie. Lecz gdy zaloguje się na konto to zaczyna się problem :<

Opublikowano

Spróbuj odpalić bez wtyczen w przeglądarce.

--------

Na necie przeczytałem, że jakiś gościu mając ten problem zresetował ustawienia przeglądarki i zaczęło działać.

Szczególnie wszyscy ten problem mają na chrome, a na mozilli nie.

Taki problem występuje gdy Steam Guard nie jest aktywowany określoną ilość czasu, bodajże 14 albo 15 dni.

twórz sobie nowy adres URL na steamie i wstaw ten nowy na csgolounge mi pomogło

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...