Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty w myszce

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam takie pytanie czy jest myszka którą można zaprogramować tak aby np miała w sobie "cheaty,hacki" typu Triggerbot czy Aimbot pod jakimś przyciskiem? powiedzmy w grze CS:GO..

Chodzi mi głównie o to czy myszka może mieć sama w sobie takies cheaty.. Że na komputrze ich nie trzeba mieć..

Opublikowano

Pewnie się da napisać taki cheat. Ale tak czy siak będzie on możliwy do wykrycia, ponieważ cheat i tak musi zaingerować w kod cs co wychodzi na to samo jak by był na komputerze.

Opublikowano

Pewnie się da napisać taki cheat. Ale tak czy siak będzie on możliwy do wykrycia, ponieważ cheat i tak musi zaingerować w kod cs co wychodzi na to samo jak by był na komputerze.

Czyli to możliwe żeby profesjonalny gracz csa miał cheaty "w myszce" ? Bo nie potrafie sobie tego wyobrazic jak koledzy mi mowia "no bo myszki mają swoją pamięc i tam można wrzucic cheaty" =.=...

Opublikowano

Czyli to możliwe żeby profesjonalny gracz csa miał cheaty "w myszce" ? Bo nie potrafie sobie tego wyobrazic jak koledzy mi mowia "no bo myszki mają swoją pamięc i tam można wrzucic cheaty" =.=...

Jest to mozliwe, jednak mocno ryzykowne i pojechanie z czyms takim na kolonie to pewnie "samobojstwo"

EDIT: ale te cheaty i tak sie instaluja wraz ze sterownikami myszy, czyli sa na komputerze. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Jest to mozliwe, jednak mocno ryzykowne i pojechanie z czyms takim na kolonie to pewnie "samobojstwo"

EDIT: ale te cheaty i tak sie instaluja wraz ze sterownikami myszy, czyli sa na komputerze. 

Przecież Bloody ma tłumienie odrzutu, seria podwójna/potrójna. Możesz nawet program od myszki wyłączyć (bez tego też działa) i wtedy w grze tego się nie wykryje.

Opublikowano

Wykrycie w myszce jest nie możliwe bo to cheat sprzętowy , sam takie robię oparte na emulacji myszek albo klawiatury w penach z układem myszki albo klawiatury, zintegrowane z  wbudowanym programem bota. 

Nie ma uruchomionego  żadnego oprogramowania w czasie używania, wcześniej wystarczy za pomocą odpowiedniego oprogramowania zaprogramować tylko sprzęt i można używać. 

Dużo myszek ma takie możliwości, np  wszystkie Logitech z serii G łącznie z emulacja klawiatury.

Jak wykrywa cheat to tylko na podstawie powtarzających się cyklicznie sekwencjach.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Glownie chodzilo mi o tą akcje flushy na Cluj-napoca ten "Aimlock"

To raczej nie cheaty, moze troche bylo w tym farta, ale to instynkt, gdybys powtarzal jakas czynnosc duzo razy, tez weszlo by Ci w nawyk, a wiesz oni graja pol dnia, przed takimi zawodami spotykaja sie i graja jeszcze wiecej...

Opublikowano

Przecież ci napisałem że to możliwe. Dla elektronika nie problem zrobić taką myszkę z odpowiednim oprogramowaniem. Tam bez problemów wrzucisz nawet całego bota który po uruchomieniu sam działa kiedy myszka stoi więc i aimlock czy podobne nie problem mieć. 

up. Skoro się nie odwoływał a vac potrafi wykryć tego typu działania automatu to raczej świadczy o użyciu odpowiednio spreparowanej myszki.

Opublikowano

on ma pełno aimlocków więc nie wiem czego gadasz głupoty, a z tego co wiem to dostał nową myszke na cluj - ten model co gra ale nowa że nie miał szans wgrać se czegoś.

Oni tera nawet sprawdzają czy nie zażywasz dragów przed meczami na mejdzorach miszorach.

Ale ta - da się, ale nic Ci to nie da, tyle że zamiast z dysku to z myszki, i tak będzie modyfikowało proces csgo.exe więc jeden c**j.

Pozatym możesz sobie wgrać skrypt na bh, norecoil.

bh - https://www.youtube.com/watch?v=A36MfgK4QCM

norecoil - w myszkach nawet to jest że strzela Ci po 2-3 pestki i jak się nauczysz tego używać to masz maszynę do zabijania w łapie.

55aR3G.png

Opublikowano

O to chodzi że nie modyfikuje ani nie wpływa w żaden sposób na grę czy zabezpieczenia, tego nie ma po prostu w systemie i raczej to nie był skrypt, na typowego aimlocka który sam by ci wycelował dokładnie w cel ustawiając myszkę nie ma przecież robią to tylko programy. 

Program jest w myszce, reszta to tylko możliwość odczytania pamięci czy w inny sposób procesu gry, do tego odpowiednie oprogramowanie i masz prawie bota doskonałego.

Sam uważam że to musiało być programowe skoro został złapany dwa razy, za drugim razem po jakimś czasie na vacu który dostał informację o wykrywaniu nowego typu hacków. Wiadomo nie podadzą co wykrywają ani jak wykrywają jednak według danych co posiadam kilka osób tez w ten sposób dostało bany.  

To wcale nie musiała być myszka, równie dobrze każde urządzenie wpięte do kompa,  klawiatura albo pen ( boty w penie sa bardzo popularne w wielu grach i są praktycznie tez nie wykrywalne ). sterowanie takim softem jest proste, wystarczy opanowac kilka ruchów czy sekwencji klawiszy by załączyć/wyłączyć. 

Opublikowano

on ma pełno aimlocków więc nie wiem czego gadasz głupoty, a z tego co wiem to dostał nową myszke na cluj - ten model co gra ale nowa że nie miał szans wgrać se czegoś.

Oni tera nawet sprawdzają czy nie zażywasz dragów przed meczami na mejdzorach miszorach.

Ale ta - da się, ale nic Ci to nie da, tyle że zamiast z dysku to z myszki, i tak będzie modyfikowało proces csgo.exe więc jeden c**j.

Pozatym możesz sobie wgrać skrypt na bh, norecoil.

bh - https://www.youtube.com/watch?v=A36MfgK4QCM

norecoil - w myszkach nawet to jest że strzela Ci po 2-3 pestki i jak się nauczysz tego używać to masz maszynę do zabijania w łapie.

Skad wiesz, ze niby dostaja nowe myszki? Nie jest tak, wiezli swoje sprzety, na snapie chyba neo pokazywal pudla co gracze sobie dawali do nich sprzety i potem im je podpinali od razu, a badac maja losowe osoby, nie jest tak, ze kazdy z tych zawodnikow przec cluj napoca poszedl sikac do kubeczka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...