Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban 7 dni

DasteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam nietypową sprawe dotyczy bana w csgo na 7 dni a dokładniej w ostatnim miesiącu nie mogę pograć nawet 1 tygodnia bez bana jest to spowodowane kick'iem z meczu to nie jest z mojej winy ban .... dostaje już takiego bana 4/5 raz z rzędu bo dostaje kicki bez powodu poprostu team jest POJE**** da się coś z tym zrobić napisać do valve aby ban unieważnić czy coś bo naprawdę nie mogę grać, grałem przed chwilą MM 1 typek poszedł dostał bana na 30 min  miałem team bot miałem 20 killi reszta poniżej 8 nie chciałem się poddać bo wolałem grać do końca i dostałem kolejnego bana na 7 dni już naprawdę nie wytrzymuje bo nie da się grać.

Tutaj macie link do demka jak chcecie zobaczyć moje staty a reszty: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-aZW4n-v4y6b-tKoVv-eR2F4-VMqBE

Opublikowano

Nie dostaniesz żadnego unbana. Popatrz na forum. Było bardzo dużo takich tematów z płaczem. Zanim Ci steam cokolwiek odpisze to miną z 2 tygodnie.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

No to niech kur** ten je***** valve ogarnie coś zeby nie było bana za kick bo to co się dzieje to jest DUŻAAAAAA przesada  jak ja kur.. moge grać ja co chwile trafiam na team idiotów i mnie wywalają bo sie nie chce poddać? 

Opublikowano

No to niech kur** ten je***** valve ogarnie coś zeby nie było bana za kick bo to co się dzieje to jest DUŻAAAAAA przesada  jak ja kur.. moge grać ja co chwile trafiam na team idiotów i mnie wywalają bo sie nie chce poddać? 

Ale po co piszesz o tym tutaj? Pisz do VALVE, my nic nie zrobimy. Oni w sumie też. Znajdź sobie ekipe do grania i skończą się w większej mierze problemy.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

@Evaneth

Napisałem tam jakiś 1 miesiąc temu w sprawie unbana bo KICK ... i dalej nie mam odpowiedzi wiec tam nie ma co pisać.

Opublikowano

Chcesz sposób na normalne bany /30 min,24h itp czy jakoś tak/ to przestań dostawać bany, znajdź sobie kogoś do grania, może to być nawet 1 osoba która podczas kickania zagłosuje na "NIE" to trudne nie jest, na normalne bany musisz odczekać 2-3 tyg bez bana ;).

graphic.png

Opublikowano

Po pierwsze nie prowokuj jak płaczesz na voice chacie to nie dziw się że Cie wyrzucają. Po drugie graj duo.

Opublikowano

Fajnie ze nie mam z kim grać ;D bo wszyscy kogo znam mają 2ak, goldy ;D ja supreme

mało to stron do szukania duo lub chociażby wątek na mpc. Dla chcącego nic trudnego. Jeżeli jednak aż tak bardzo Ci trudno kogoś znaleźć zawsze możesz grac faceity za nie bana nie dostaniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...