Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline.pl | start edycji: 07.11.2015r godz 20.00 ! exp: 1000x / drop: 35% !

GreatMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Balans postaci byl robiony ?

Oraz czy sa jakies w miare dobre zabezpieczenia by po chwili serwer nie padl?

Oczywiście..

Może jutro uda mi się uruchomić już forum, jak nie to w sobotę na pewno już będzie..

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Publikacje były robione wyłącznie na MPCForum czy również na innych oraz zagranicznych forach? bo im nas więcej tym lepiej ;)

I kiedy będzie włączona rejestracja?

Opublikowano

Witam. Serwer zapowiada się wspaniale! Na taki coś czekałem! Jednakże mam problem - pobierajac GMO, automatycznie mi anuluje pobieranie na różnych etapach pobierania. Czy jest możliwość, aby wstawić download na mega.co.nz? Na tym serwisie najlepiej mi się pobiera. Z góry dziękuję i pozdrawiam :) Na pewno zostanę na długi okres czasu na tym serwerze.

EDIT: Po wielokrotnych próbach pobierania w końcu się udało :)

Opublikowano
.. doszukałeś się w moich postach..

jeśli już to doszukałam, tyle na temat zagłębiania się w treść i czytania ze zrozumieniem :p

nie grasz i odradzasz więc nie będę kontynuować na ten temat dyskusji, ja serwer nie nazwałabym kopią a alternatywą. Są podobne a nie identyczne a to spora różnica.

Spójrz na publikacje i popatrz jakie są serwery ~1000exp. Na pierwszej stronie działu publikacje znajdziesz ich kilka, czy tam też pisałeś że kopia dragona? ;p

Dobrze niech posty rosą, większą popularność będzie miała publikacja ;P

@E: Jeśli serw ma ruszyć za dwa dni to wypadałoby na tronie umieścić już regulamin ;)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Kwasnaaa, taak pamiętamy...

W dzien startu bedzie rowniez kilka eventow, to tak nawiasem mowiac.. wszystkie informacje pojawia sie pojutrze na stronie :-) 

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Jestem zdania jak @Up. Godzina 18;00 lub 19;00 to taka optymalna pora startu serwera :)

EDIT: Kiedy będzie dodany regulamin na stronie oraz forum?

Opublikowano

według mnie pojutrze to trochę odkładanie na ostatni dzwonek, serwer wystartuje i nikt tego przeglądać nie będzie bo będą grać.

tym bardziej że mówimy tu o postawie jaką jest regulamin, niezbędny do "jakiegoś" zachowania na serwerze ;)

ale jak tam chcecie ;)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

No niestety ten tydzień okazał się dość ciężki i wyjątkowo mało czasu miałem.
Ale spokojnie - wszystko będzie na czas. Jutro do południa pojawi się forum, regulamin oraz kilka brakujących podstron.

Mam nadzieję że was to nie zniechęci - proszę was o wyrozumiałość, muszę jeszcze pracować ;-)
Aby mieć za co utrzymać serwer ponadto praktycznie sam nad tym pracuję więc będę potrzebował kilku ludzi którzy pomogą mi przy niewielkich rzeczach - głównie chodzi o gamemasterów i moderatorów.

Tymczasem pozdrawiam!
Do zobaczenia jutro o 20 na serwerze!

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Na DragonMu juz od prawie roku czasu jest Meksyk xD .

Wbije i chetnie przetestuje i podziele sie uwagami :)

obys Adminie byl nam ONLINE od poczatku do konca :)

powodzenia i ps.fajnie oryginalnie wykonana stronka :)

Opublikowano

Dokładnie czemu tak krótko ?! W miesiąc przy kasowanych statystykach to troche bieda. Tak czy siak napewno zawitam bo serwer ma świetne ustawienia. Pozdrawiam, Gazowany.

Opublikowano

A ja myślę że ktoś chce coś zrobić na miarę WoG , czyli kasować sobie serwer co 3 miesiace i zbierać hajs za każym razem :) , robiąc resy co miesiąc jest 12 wypłat ;D

Albo zapraszają nas testy po prostu ^_^

gif.gif

Opublikowano

A ja jestem w stanie wybaczyć krótkie działanie edycji, bo zapewne będzie to test generalny przed kolejną zapewne dłuższą.

Wiadomo że nie da się sprawdzić całego serwa w kilka osób i mam nadzieje że wyhaczymy w ten miesiąc wszystkie ewentualne bug'i :D

A ja myślę że ktoś chce coś zrobić na miarę WoG , czyli kasować sobie serwer co 3 miesiace i zbierać hajs za każym razem :) , robiąc resy co miesiąc jest 12 wypłat ;D

Na WoGu resetują co miesiąc?! ^^

@E: wbudowana w przeglądarkę wtyczka Avasta blokuje mi Forum, ktoś wie czemu? ;p

b6y2zc.png

Opublikowano

Albo zapraszają nas testy po prostu ^_^

Proszę o dokładne czytanie informacji dot. serwera.

Jest to edycja 0 - która ma za zadanie wyeliminowanie błędów które mogły się jakims cudem uchować...

Trwa ona tylko miesiąc z uwagi tego że nie wiemy na co natrafimy. Kolejne edycje będą trwały minimum 4 miesiące - zazwyczaj będzie to 6 miesięcy.

A ja jestem w stanie wybaczyć krótkie działanie edycji, bo zapewne będzie to test generalny przed kolejną zapewne dłuższą.

Wiadomo że nie da się sprawdzić całego serwa w kilka osób i mam nadzieje że wyhaczymy w ten miesiąc wszystkie ewentualne bug'i :D

Na WoGu resetują co miesiąc?! ^^

Dokładnie tak! Poświeciliśmy sporo czasu na testowanie serwera, ale wiadomo że nikt tak nie pomoże w dopracowaniu wszystkiego jak wy - gracze.

Poza tym aby gracze nabrali choć odrobinę motywacji do gry, przewidziane są nagrody dla TOP 10 oraz dla graczy którzy pomogą z znajdowaniu błędów.

Przypominam ze rejestracja zostanie otwarta o 18, zaś wejść na serwer będzie można o 20:00

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Czyli są to testy ? :D

Można tak powiedzieć - lecz nie do końca.

Nie jest to goły serwer przy którym dopiero będzie się pracować.

Serwer jest gotowy ale wymaga jeszcze waszej pomocy, sugestii jak i propozycji.

Na stronie pojawiło się więcej informacji dot. serwera.

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Na takim expie miesiąc to i tak dużo czasu, żeby wbić co się da. Będzie znakomicie jeśli chociaż ten miesiąc wytrzyma, bo średnia żywotność serwerów w Polsce to tydzień  :((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...