Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [PREMIUM S6EP3][ EXP 300] [START 21.11 GODZ 19]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer :) jedyny minus to taki ze za późno zacząłem tu grę oraz to że ludzi na serv dużo jest online ale mało przy kompie tz jest pełno afk erow. Gadałem z adminem znam go dobrze mówił że serv napewno postoju jeszcze trochę :) ludzie nie są jeszcze poubierani

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta ^^ ludzie nie sa poubierani jak maja po 3gry :P na tym serwerze bylo fajnie nie powiem ze nie lecz spadla liczba osob online + multi konta wiec wychodzi na to ze gra tam 50 osob;] nie polecam

Opublikowano

Szanowni Gracze, od godziny 21:30 dziwne rzeczy zaczęły dziać się na serwerze, itemy k5 leciały w norii, ktoś tworzył itemki na życzenie. Pan Anymaniakh (przynajnniej za takiego się podaje) włamał się na maszynę, no niestety nie ma zabezpieczeń nie do ominięcia, a jemu udało się znaleźć lukę. Na nasze nieszczęście, nie ma MENa w domu, będzie dopiero jutro rano. MEN nie ma dostępu do komputera na chwilę obecną i do rana mieć nie będzie. W związku z tym, zapewniam że wykonana będzie cofka do początku tej masakry w dniu jutrzejszym. 

WSZELKIE POSTĘPY W GRZE DOKONANE W NOCY PRZEPADNĄ!!!

Prosimy o obecność na serwerze w godzinach porannych.

W imieniu administracji przepraszam za zaistniałą sytuację.

Opublikowano

Wyłączono maszynę aby nie marnować Waszego i Naszego czasu na grę, której postęp przepadnie. Jutro w godzinach porannych wykonany zostanie backup i znów będziemy mogli grać :) Prosimy o cierpliwość.

Opublikowano

rip temat do zamkniecia

RIP bo byłem poza domem? Zleciłem mojemu Moderatorowi na wyłączenie serwera, aby nie tracić waszego czasu na grę :_)

Serwer ON

@@ EDIT 01:45

Witam,

Ogłaszam RIP serwera, tak to prawda. Gracz anymaniakh próbował właamać się na serwer i w końcu mu się to udało. Usunał backupy serwera ii tworzył boxy+5 na serwerze.

Serwer był stabliny i starałem się go utrzymywac przy życiu FAIR

Przykro mi. Daję sobie spokój z serwerami na ten moment, bo jak widzę to nie ma sensu stawiać serwery bez donate tak naprawdę. 

Kasę ludziom, którzy mieli aktywne VIPy' proszę zgłosic się do mnie, odeślę kasę

Pozdraiwam

Opublikowano

@up 

a skad wiesz jaka jest prawda... znasz tylko historie tylko z jednej strony... walki i klamstwa do tego doprowadzil a nie zawisc... jakos na tym forum powstalo ostatnio wiele sererow i nikt ich nie psuje...

ale tak to jest jak ktos prawie admin ktory przeczytal dwa poradniki, liznal troche mu i sie bierze za stawiane serwera...

Pozdrawiam WILCZKa...

Opublikowano

Żałosne wiadomości na komunikatorze GG, że "MOGLIŚMY SIĘ DOGADAĆ". Nie będę płacił i utrzymywał tych nierobów co potrafią tylko zniszczyć czyjąś pracę i zaangażowanie.

Serwer powstanie na nowo czy ktoś będzie chciał grać czy nie... Jest opłacony do Maja 13 więc wykorzystam maszynę... Serwer będzie lepiej zabezpieczony.

Prawdopodobnym włamaniem na serwer było podesłanie mi SHELLA.

Zapraszam na nasze forum.

Opublikowano

jakby ktos robil backup to mial gdzies jego kopie... proste??

po to sie to robi ze jak cos sie stanie to mozna tego uzyc.... wiec logiczne ze trzyma sie ja na zewnetrznym hoscie albo gdziekolwiek... 

wiec wniosek prosty... nie bylo zadnych backupow bo po co skoro jest sie najlepszym adminem na polskiej scenie muonline =]

Opublikowano

Serwer zostanie przygotowany od nowa. Proponowany start Poniedziałek wieczór. 

Co wprowadzamy nowego?: 

- mniejszy exp prawdopodobnie 50x

- brak systemu GR 

- walutą będzie zen

-  za reset 300 pkt + WCC

- strona na osobnej maszynie ( nie na tej samej co serwer w celu zabezpieczenia ) 

Mogę zapewnić, że sytuacja się nie potwórzy.

A kolega "Lubiszto" jest osobą, która zniszczyła ten serwer, więc proszę uważać na to co ten osobnik piszę :) I proszę oglądać scenę MU, na sewery PVP, który on tworzy razem z Miracle.

Na pewno rozgyrwka tam będzie fair :) 

Zniszczył serwer ze względów takich, że tworzy swój serwer i musi zepsuć renomę serwera. Staram się jak mogę, kto to doceni dziękuję. Jak ktoś ma wątpliwości, rozumiem.

Jest mi bardzo przykro bo zmarnowaliście trochę czasu i gotówki na ten serwer, ale zapewniam rekompensatę.

Opublikowano

Serwer mogę śmiało polecić, nie mam żadnych zastrzeżeń, co do jego zarządzania. Admin często bywał w grze, na bieżąco były rozwiązywane problemy zgłaszane przez graczy. Atmosfera również na wielki +, człowiek się nie nudził, cały czas coś się działo. Osoby, które źle się wypowiadają na temat osoby MEN'a, czy samego serwera, to tak naprawdę powinni popracować nad samym sobą, a nie bezpodstawnie kogoś/coś skrytykować nie mając rozwiniętych argumentów. 
Pamiętajcie, że jesteśmy tylko ludźmi i warto dać szansę, bo mało jest takich serwerów jak ten, gdzie bieżące rzeczy są bardzo szybko rozpatrywane, a gracze są szanowani i na równi ze wszystkimi. Pozdrawiam i zapraszam wszystkich ponownie! 
Xadus/KoHe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jestem za i zapraszam. pogralo sie i rozgrzało do walki. teraz zacznie sie prawdziwa zabawa:)

serwer ten serwer tamten. o qwa mac który wybrać.

Nie pierwszy i nie ostatni w naszym życiu :)

Chcecie walczyc to zapraszam

Chcecie walczyc wraz ze mną PW

Chcebie walczyc przeciwko nam :) ludzi cuullll   to zapraszam i stawcie nam czoła :mad:

Opublikowano

@PrestigeMU

przestan bezpodstawnie oskaraz i opowiadac klamstwa i rozpowiadac jakies bzudry... bo jest to smiesznie... czlowiek ktory nie zrobil backupow na serwie bedzie pouczal innych co jest 5.... serwer testy 24/7  a 80% default configu... ale to malo istotne... nie masz pojecia o tym co robisz a mowisz ze gdzies indziej rozgrywka nie fair?? a sety ktore rozdwales tutaj dobrym ziomala ??  i nie mowie tutaj o adminach / gmach... moze sety nie jakies super kox ale zawsze... postac wilczek na login cygan?? tak samo jak pyskate....mam nadzieje ze ten kto "wlamal" Ci sie na serwe upubliczni logi z all i wyjda wtedy Twoja konta na Twoich ip i reszta walkow...

dexonovosky juz Cie dawno w polowie rozszyfrowal ale jedyne co roisz jak dostajesz prawde w oczy to ban a potem klamstwa na forach by sie wybielic... 

//Jestem mu potrzebny, żeby mógł się wybielić Żeby mógł pokazać palcem na mnie i powiedzieć "On jest zły!"

Opublikowano

powiem wam  serwer naprade byl spoko.niektore tematy nie wypalily jak 5k pointow czy nagroda za ress  tylko dla postaci,ale olac to...jak dla mnie najwiekszym minusem bylo to ze nie bylo backup'a kazdy ogarniety czlowwiek etc robi backup wszystkiego (zgrywa to an pendrive np,i wtedy mamy tylko dzien max 2 cofk), przykladowo praca magisterska,jakies rysunki czy cos w tym stylu,ale zabezpiecze sie wrazie ""w"",a tutaj dostalissmy fajny serwer,z dobrym pomyslem bez Pay to win, gdzie nie bylo backupa, dla mnie to dossc nie odpowiedzialne bo nawet jakby to nei padlo z winy ""kogos"" tylko z winy serwerowni to bysmy mieli miesiac gry psu w du***, wiec xmenku nie wiaze z taba przyszlosci bo neichce powtarzac histori woga ze res acc co 2 miechy etc elo :)

a1cvbkk.jpg

Opublikowano

Anymaniaku, zrób trzecie i kolejne konta aby oczerniać serwer. Backup był robiony na bieżąco, automatycznie. Problemem był fakt, że zapisywał się on na maszynie serwera, a nie np w oddzielnej chmurze. Teraz backup będzie robiony w kilku miejscach, więc sytuacja się nie powtórzy ;) Poza tym MEN wyciągnął pewne wnioski z tej "przygody" piątkowej, więc zabezpieczenia będą jeszcze bardziej dopracowane. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...