Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [PREMIUM S6EP3][ EXP 300] [START 21.11 GODZ 19]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No spoko to takie coś mi pasuje. A jak wygląda balans PvP czy jest do przeżycia? Głównie gram MG do PvP/PvE w zależności od sytuacji. Mam nadzieje, że nie okaże się ścierą do mycia...

Klasy są zbalansowane  pod te statystyki. Wejdz na testy i sam się przekonaj. 

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BK/SM/ELF/SUMM 80rr*500pkt+399lvl*6pkt+5000pkt(Ewentualny GR) = 47394 pkt

RF/DL/MG 80rr*600pkt+399*7pkt+5000(Ewentualny GR) = 55793 pkt

Opublikowano

Zróbcie żeby pt się opłacało nawet we 2 bo tak to będą same kut**y zajmowały spoty.

ps. jest bug bo ciągle mi miga lupa (na dole po prawej) mimo braku questów i czegokolwiek.

Opublikowano

Więc wszystko bedzie git ^^ nic tylko reklamować serwer i czekać na otwarcie :)

Jestem na 41 % skończenia pisania dropu całego serwera. 

Chcę aby wszystko dropiło tak jak należy. 

Zapraszam do pomocy przy testach hserwera.

Szukam osób na stanowisko: 

- Moderator forum

- Dział support 

- osobę znającą dobrze język angielski 

- osobę znającą dobrze niemiecki 

- odpowiedzielanego GM'a serwera.

Podania piszemy na pw do mnie. Oceniam estetykę i ortografię.

Opublikowano

hmmm nie przepadam za tym sezonem no ale chyba się skusze, bo wszystko co wychodzi jak na razie to klapa. Do zobaczenia na starcie obym tutaj się nie zawiódł bo chyba trzeba becie skończyć z muonline za dużo przeskoków z serwera na serwer nie ma nic długo terminowego hehe. Do startu jeszcze sporo czasu można śmiało testować ;)

Opublikowano

hmmm nie przepadam za tym sezonem no ale chyba się skusze, bo wszystko co wychodzi jak na razie to klapa. Do zobaczenia na starcie obym tutaj się nie zawiódł bo chyba trzeba becie skończyć z muonline za dużo przeskoków z serwera na serwer nie ma nic długo terminowego hehe. Do startu jeszcze sporo czasu można śmiało testować ;)

Każda "para rąk" się przyda w testowaniu. Dzisiejszego dnia dodam zapowiedzi na zagranicznych forach, aby także uczestniczyli w testach serwera. 

Przypominam, że za "głębokie" zaangażowanie się w testy serwera nagradzam drobną ilością punktów wcoin. 

Pozdrawiam i jeszcze raz gorąco zachęcam do testowania serwera

Opublikowano

Dzisiejszego dnia ustawialiśmy wspólnie z graczami exp w party. Myśleliśmy jaki bonus zrobić czy wgl zrobić. Po ciężkich mękach doszliśmy do porozumienia i co postanowiliśmy.

Chcielibyśmy, aby każdy gracz był na wagę złota w pt i ustawiliśmy takie wartości.

1 os = 100 %

2 os = 100 % 

3 os = 100 %

4 os = 100 % 

5 os = 140 % 

Myślę, że składanie pięcio-osobowego party będzie na wagę złota i polepszy to rozwój nowym graczom. ! 

Dowód :

cB8QOj1.jpg

Opublikowano

Ludziska ! Nie lenic sie tylko wbijac na Testy !  :D Sprawdzamy drop, bugi, spoty.. wsio wsio ;  D Admin tutaj zasuwa 25/7 Zeby wszystko zostalo dopiete na ostatni guziczek przed startem : ). 0 lagow, Brak jakichs DC " z doopy " wszystko smiga miodnie juz w fazie testow ; ) A co to dopiero bedzie w dzien startu :D. Zapraszam raz jeszcze ! ; )

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, tylko dlaczego tak wysoki exp :/ nie lepszym rozwiązaniem byłoby postawienie serv na 100-150 exp? Na 300 exp pierwszy cs będzie porażka, nie mówiąc o tym ze ludzie którzy poświęca grze 24/7 uciekna o tyle ze reszta będzie mogła ich pogłaskać :) i nie piszcie mi że wszystko się rozstrzygnie na full statach bo dobrze wiecie o tym ze większość polskich serv nie dotrwa do tego momentu ze względu na małą ilość graczy online, życzę temu serwerowi jak i graczom powodzenia bo już dawno nie grałem na normalnym serv polskiej produkcji i jestem zmuszony wloczyc się po zagranicznym gownie...

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, tylko dlaczego tak wysoki exp :/ nie lepszym rozwiązaniem byłoby postawienie serv na 100-150 exp? Na 300 exp pierwszy cs będzie porażka, nie mówiąc o tym ze ludzie którzy poświęca grze 24/7 uciekna o tyle ze reszta będzie mogła ich pogłaskać :) i nie piszcie mi że wszystko się rozstrzygnie na full statach bo dobrze wiecie o tym ze większość polskich serv nie dotrwa do tego momentu ze względu na małą ilość graczy online, życzę temu serwerowi jak i graczom powodzenia bo już dawno nie grałem na normalnym serv polskiej produkcji i jestem zmuszony wloczyc się po zagranicznym gownie...

Prawie żaden serwer nie dociera do CSa z grywalną liczbą online (jak dla mnie 50+), więc co tu dużo mówić już na samym stracie o CS. Dodatkowo osoby, które będą grały 24/7 ZAWSZE uciekną innym do przodu nie ważne jaki exp. W komentarzach zawsze będzie ktoś kto będzie chciał zmienić exp, przecież to już się robi nudne, jest 300 to ma być 300. 

Opublikowano

Na scenie polskiego Mu online z tego co ja zaobserwowałem serwery typu exp max 100 nie wypalą. To jest takie chore polskie myślenie, ktoś lepiej się na takim expie ubierze, czy np bije mnie kiedy stoję na spocie AFK. Co robi taki typowy Polski Kowalski? Wychodzi z gry, bo tak i już. 

Exp 300 to jest optymalny exp według mnie. Nie jest za wolno ani za szybko. Będzie ciężko się ubrać. Nie będzie czegoś takiego, że sam sobie idziesz bić selupana czy meduse czy kuna. Uwierzcie mi to co zrobiliśmy na testach pobija wszystkie serwery na łopatki. Chciałem stworzyć coś nowego coś innego... Wpadłem na taki pomysł wspólnie z graczami. 

Co z tego, że taki kowalski gra sobie 24/7 i wbija grand resety. Powiedzmy on ma 10 GR = ma set + 3 opty + 13 oraz 42k pkt , a ty masz set + 2opty i takie same staty. Jeżeli dobrze dobierzesz build i troche pogłówkujesz to rozwalisz go jak będziesz chciał. Chyba, że trafisz na ogarniętego no lifa, który też ma sprawdzony build na daną postać. Wtedy masz problem i musisz kombinować. To jest takie urozmaicenie tej gry, nie ma co się oszukiwać większość serwerów odbiera to co najlepsze, czyli PVP na własnym buildzie. Po co robić serwer gdzie można uzyskać max staty czytaj 32k i stoisz na tym ringu w lorencii i napieprzasz tych twisting slashem czy ice stormem i padnie osoba, która uderzyła jako druga, bo ten 1 wsadzi Ci większy DMG niż tyy. 

Jak dla mnie to jest naprawdę żenujące zagranie ze strony wielu Administratrów. Nie mówię tego, aby kogoś urazić tylko chcę odświeżyć mózgi Adminom na scenie polskiego MU ONLINE.

Zapraszam do pomocy przy testach, proponowania wprowadzenia waszych wizji na serwer. 

Dzisiejszego dnia powstało forum serwera w języku POLSKIM oraz ANGIELSKIM.

Na dniach zostanie zakupiona również domena .com.

Publikacje serwerów wkleiłem na dokładnie 13 for internetowych o tematyce MMORPG czy Mu ONLINE. 

System vote zostaje wprowadzony od dnia startu, tak aby można było votować i w zamian otrzymywać wcoiny.

Na serwer został wprowadzony również system "Zamiany Godzin na WCOIN".

Na forum pojawią się poradniki jak korzystać z danych funkcji dostępnych na serwerze.

Nigdy nie grałeś na seasonie 6? Na dniach wejdź na nasze forum i poczytaj kilka poradników, to na pewno pomoże Ci zrozumieć idee Sezonu 6, w dodatku na oryginalnych plikach oraz z dojrzała i zaangażowaną Administracją, która nie myśli tylko i wyłącznie o zarobku na serwerze. Ja pieniądze mam na życie, mi naprawdę zbędny jest zarobek.

Każda osoba, która zakupiła wcoiny na S4 i ich nie wykorzystała ( mam bazę danych i widzę wszystko, więc proszę bez oszustw ) musi w dzień startu wysłać potwierdzenie dokonania przelewu na email + login do konta na serwerze Season6.

Prawie żaden serwer nie dociera do CSa z grywalną liczbą online (jak dla mnie 50+), więc co tu dużo mówić już na samym stracie o CS. Dodatkowo osoby, które będą grały 24/7 ZAWSZE uciekną innym do przodu nie ważne jaki exp. W komentarzach zawsze będzie ktoś kto będzie chciał zmienić exp, przecież to już się robi nudne, jest 300 to ma być 300. 

Jak najbardziej się zgadzam.

Jeśli chodzi o angielski to mogę Ci pomóc.

Znalazłem już osobę na stanowisko Moderatora od działów z domyślnym językiem ENG, ale przydasz się na pewno na forum jeżeli jakiś obcokrajowiec będzie potrzebował pomocy czy będziesz mógł pisać własne poradniki dotyczące gry w języku angielskim. Każdy poradnik (własny ) będzie przeze mnie nagradzany drobną ilością punktów wcoin's

Pozdrawiam !

Opublikowano

Jestem jednym z tych którzy nigdy nie grali na sezonach 4++ , ale ten serwer mnie przekonał i zagram !

Wchodzę na serwer a tam sielanka mimo testów, 10 osób każdy pomocny tłumaczy co gdzie jak masakra pierwszy raz z czymś takim mam do czynienia dlatego też polecam każdemu wejście na testy albo poczekanie do samego startu !

Warto również odwiedzać forum serwera , które jest prowadzone w 2 językach !

Opublikowano

Dzisiaj wiele nowych rzeczy zostało wprowadzone na serwer.

- usunięcie blokad na chat

- ustawienie cyklu Castle Siege na za tydzień, aby przetestować jak to wygląda

- nowy trailer podczas logowania się do serwera

- ustawienie xshop ( sklep X w grze ) 

- optymalizacja strony 

- wiele innych o których przeczytać można na forum / serwerze

Zapraszam gorąco do testów. 

Do startu zostało 12 DNI ! 

Opublikowano

Troszkę lipka z klientem ze tylko jeden mirror :D ale coz sciagam i zaraz zerkne na testy :))

Kolego dopiero przed startem serwera upnę klienta na wielu hostingach, ponieważ co chwilkę wprowadzam jakieś patche, a na start klient musi być pełny i w jeden kupie a nie z pięćdziesięcioma patchami ! Nie sądzisz, że to słuszne rozwiązanie? 

Opublikowano

ciekawe rozwiaznie ze statystykami. ograniczenie pozwoli na modyfikacje pvp.

Zapraszam na Serwer kazdego z którym gralem, który mnie zna. wbijac. Wiecej nas bedzie to większy łomot dostaną ;)

Goldzik , GoldDEATH

Opublikowano

ciekawe rozwiaznie ze statystykami. ograniczenie pozwoli na modyfikacje pvp.

Zapraszam na Serwer kazdego z którym gralem, który mnie zna. wbijac. Wiecej nas bedzie to większy łomot dostaną ;)

Goldzik , GoldDEATH

Bójcie się! Goldzik robi najlepsze vit bk na drop! 

iHacks  <3

Opublikowano

Mam nadzieje, że przygotowania przedłużą się do piątku 4 grudnia bo wtedy zaczyna mi się miech przerwy świątecznej i schodzę z fotela dopiero na sylwka.

Opublikowano

Co nowego dzisiaj zostało wprowadzone na serwer?:

1. Co tydzień w niedzielę o 22:30 ( Tuż po zakończeniu walki o Zamek ) została dodana inwazja bossów dla wygranej gildii na locie. Co to będą za bossy? Będą to 3 bossy, SELUPAN, MEDUSA, EROHIM w różnych miejscach na mapie lotu. 

2. Poprawiony defensyw Rage Fighter

3. Poprawiony drop Medusy, Erohima. 

4. Itemy exe będą dropić do 380. 

5. Najlepszy item na serwerze to będzie 380 exe 

6. Dodany Exchange na stronie www z poprawnymi wartościami zamiennymi.

7.  Drop event w lorencii. Na czym polega? W mieście ( tak tylko i wyłącznie ) lorencia będą dropić randomowe jevele ( może dropnąć nawet paczka jeveli ). Event odbywał się będzie raz na 6 godzin. 

8. Inwazja Hero Mutantów w Tarkanie ( drop bok od +1 do +5 ) 

Pozdrawiam

@@ EDYCJA

SZUKAM OSÓB PISZĄCYCH DOBRZE PORADNIKI O MU ONLINE ( Nie pożałujesz jak się zgłosisz ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...