Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [PREMIUM S6EP3][ EXP 300] [START 21.11 GODZ 19]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrob nieoczekiwaną niespodzianke i odpalaj dzisiaj o 19 :D

Rozczaruję Cię ! NIE :D 

hm...

REJESTRACJA OTWARTA. 

CLIENT DOSTĘPNY BĘDZIE O 21:00. 

KAŻDY MUSI POBRAĆ TEGO CLIENTA ( NAWET TESTERZY ) 

Opublikowano

Jak whodze w link Download ten na gorze to mi wchodzi na registeR? :D

mam sciagnac z Download ? z www ? czy z tego linku? czy to na to samo wyjdzie?

zapraszam na serwer juz jutro ! :)-

Kappa

Opublikowano

Jak whodze w link Download ten na gorze to mi wchodzi na registeR? :D

mam sciagnac z Download ? z www ? czy z tego linku? czy to na to samo wyjdzie?

zapraszam na serwer juz jutro ! :)-

Przepraszam najmocniej za błąd. 

Poprawiłem odnośnik z news'a.

Tak ten client co jest w download jest oficjalny. :)

@@ Nowa publikacja zagraniczna

tpbWXqM.png

The server will start on 21.11.2015 at 7 PM (GMT+1).

LbIQ0WR.png

Server name: PrestigeMU

Files Version: Season 6 Episode 3 

Host: 24/7

IP: main.exe

Port: main.exe

Webistehttp://prestigemu-s6.pl/

Webiste2http://prestige-mu.pl

Clienthttp://prestigemu-s6.pl/MVCore_Downloads.html

Registerhttp://prestigemu-s6.pl/MVCore_Register.html

3weXFoS.png

Exp: 300 %

Drop: 35 % 

Monster HP: 100 %

Reset level: 400

Grand Reset: 80 reset's 

Bless bug: OFF

Guild create: 400 level

Special character: 

*Dark Lord - 250 level

*Magic Gladiator - 220 level

* Summoner - 300 level

* Rage Fighter - 400 level

Max item level: +15+28 

Max stats: 32000

Reset points: 

Each class receives 500 points per reset

Grand Reset points: 

For every Grand Reset you get 5000 statistics points. The points are NOT multiplied by the amount of GRs but is constant. That means that for first GR you get 5000 points and for your fifth GR you get just 5000 points as well (not 25000).

SQXKSR3.png

Upgrade item + 10 to + 11 = 80 %

Upgrade item + 11 to + 12 = 70 %

Upgrade item + 12 to + 13 = 60 %

Upgrade item + 13 to + 14 = 50 %

Upgrade item + 14 to + 15 = 40 %

0vr6yVZ.png

Jewel of Bless success rate is 100%.

Jewel of Soul success rate is 70%.

Jewel of Soul + item luck success rate is 80%.

Jewel of Life success rate is 65 %

HbJNswp.png

You will find numerous new events on the server that were invented by the Administration and added to the server. More information can be found on the server forum in guides section.

bnusgDR.png

For every Grand Reset you get 5000 statistics points. The points are NOT multiplied by the amount of GRs but remain constant. That means that for first GR you get 5000 points and for your fifth GR you get just 5000 points as well (not 25000).

Opublikowano

Witam

Wczoraj z ciekawosci odpalilem maina,ze wzgledu na windowsa 10... Wszystko poszlo ladnie i gladko,dzisiaj z kolei po odpaleniu maina wyskakuje mi jedynie ikona antihacka i na tym koniec... Moze ktos pomoc w temacie... Dzieki

Opublikowano

Witam

Wczoraj z ciekawosci odpalilem maina,ze wzgledu na windowsa 10... Wszystko poszlo ladnie i gladko,dzisiaj z kolei po odpaleniu maina wyskakuje mi jedynie ikona antihacka i na tym koniec... Moze ktos pomoc w temacie... Dzieki

jak sciagniesz to wylacz antiviirusa zanim wypakujesz moze ci usuwa tak jak mi np " norton " mi usuwa i usze tak robic albo dodac do wyjątkowych :)

albo win 7 bo na 10 nie zawsze chodZi u chyba wsumie ja osobiscie win 7 :)

pzdr ! :) widzimy sie wieczorem  / chujoi

Kappa

Opublikowano

Witam

jak sciagniesz to wylacz antiviirusa zanim wypakujesz moze ci usuwa tak jak mi np " norton " mi usuwa i usze tak robic albo dodac do wyjątkowych :)

albo win 7 bo na 10 nie zawsze chodZi u chyba wsumie ja osobiscie win 7 :)

pzdr ! :) widzimy sie wieczorem  / chujoi

Serwer AH był pewnie off to mu wyskakiwało xD

iHacks  <3

Opublikowano

Witam

Podaj jakieś szczegółowe informację, jakiego posiadasz antywirusa? 

Polecam wykonać to: 

Komputer prawym > właściwości > zaawansowane ustawienia systemu > zakładka zaawansowane > wydajność > ustawienia > zakładka zapobieganie wykonywaniu danych > Włącz Funckje DEP tylko dla istniejących programów i usług systemu Windows

RESET KOMPUTERA WYMAGANY ! 

Opublikowano

Ah, jeszcze tyle trzeba czekać do 19...

Zapowiada się sporo osób na start, będzie ciekawie. W końcu jakiś ogarnięty PL serwer ;]

To tylko 5 godzin 37 minut : D 

Wytrzymacie ! A o 19 zrobimy WIELKI BENG !

Opublikowano

Spoty są w większości mieszane, jest ich naprawdę sporo, napewno coś dla siebie znajdziesz. Polecam szukanie hotspotów, gdyż te są lepsze niż zwykłe, jednak trzeba liczyć się z tym, że są ukryte. Należy zapoznać się z tematami i poradnikami na forum aby nie zadawać pytań, na które można znaleźć tam odpowiedzi.

PAMIĘTAJCIE O PRZECZYTANIU REGULAMINU ABY NIE BYŁO NIEJASNOŚCI!!

Opublikowano

300expa, 80rr...to tylko nolajfienie wchodzi w gre, co chwile resa robic i na spot, res i na spot - bo inaczej kazdy cie bije.

Opublikowano

Na jakiej podstawie wynosisz takie wnioski? Raczyłeś przeczytać cały temat i zapoznać się ze specyfiką RR oraz GR? Maksymalne staty do rozdania to 47,500. Nie mam pojęcia w takim razie skąd opinia, że trzeba non stop walić resy - na 80 możesz skończyć i to Ty będziesz wszystkich klepał, jeśli tylko potrafisz dobrze grać :)

Ponadto na serwerze jest mnóstwo eventów, w tym sporo customowych, których nie znajdziesz na innych serwerach. Wątpię, żeby jedyną rozrywką było bicie RR, no ale co kto lubi.

Opublikowano

Hmm.. Raczej na 80 rr się nie skończy, bo i tak trzeba zrobić GR, żeby mieć dodatkowe 5000 pkt statystyk, czyli wychodzi na to, że trzeba wbić 160 rr, ale o to akurat nie ma o co się martwić. Po tych 160 rr już zostaje chodzenie zbieranie ekwipunku i na PvP się szkolić z własnym dopracowanym buildem.

Opublikowano

300expa, 80rr...to tylko nolajfienie wchodzi w gre, co chwile resa robic i na spot, res i na spot - bo inaczej kazdy cie bije.

Wypowiedz typowego polaka.

Serdecznie pozdrawiam ze słonecznej Zielonej Góry 

Opublikowano

Odezwal sie dorosly na kieszonkowym od matki, Pc choć za swoje kupiles?

Oj, widzę że mamy do czynienia z naprawdę kulturalną i dojrzałą osobistością :)) No cóź, siłą Pana nie zmusimy do gry na naszym serwerze, lecz innych serdecznie zapraszamy!

Ilość założonych kont to 167 w tej chwili i wciąż rośnie, więc liczymy na huczny start! Jeśli wciąż nie jesteś zdecydowany, czy dziś zagrać, mogę jedynie polecić ściągnięcie klienta :D

Opublikowano

Mi jak włączonego mam avasta to zwiesza maina. Jak zablokuje avasta i odpale Mu to już się nie załącza avast - totalna zwiecha. W procesach maina nie można już wyrzucic. Co to są za pliki ja się pytam ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...