Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PORADNIK: JAK "ZBUGOWAĆ" STRONĘ ZENGAMING?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, trzeba rozegrać jeden pełny mecz, ja zawsze szybko rashuje, przegrywam i czekam az mnie konsola wywali. :) dzieki za wszystkie lajki. A na stronie jest napisane, ze dostawa bedzie w granicach 17-22 listopada. Pozdrawiam.

DZIEKI ROWNIEZ ZA PRAWIE 1500 WYSWIETLEŃ TEMATU I ZA WSZYSTKIE LAJKI. :) 

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do wszystkich, którzy myślą jak działa wypłacanie skinów.

Wiele osób się dziwi, że za 2k pkt można mieć 15 ojro lub 5, ale to nie jest żadne oszustwo.

Jak dojdą skiny to trzeba szybko rezerwować, bo jak za późno zareagujesz to pozostają tylko gorsze skiny, które pewnie też są już wykupione.

Jak uda się Wam zaklepać skina to otrzymacie emaila z podziękowaniami i trade linka możecie oczekiwać do tygodnia.

Sposób wypróbuje, bo wczoraj robiąc 90% winów uzbierałem w 3h jakieś 300 pkt

@Edit

O 9 zacząłem, jest 10 i zrobiłem 13 refów, miałem 830 pkt, mam 1470.

Polecam

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Czy tylko ja mam cały czas zajęte servery?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMankells

tak działa ale przynajmniej u mnie czesto jest problem z zajetymi serverami...

Opublikowano

^ co do tych refów to juz pewnie sie zczaili, ale tylko tak pisza, ja nadal nie mam bana. :)

poza tych chyba każdy zdaje sobie z tego sprawę, że to jest bug i legalny nie jest. :)

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Opublikowano

^Myślę, że jakby każdemu mieli sprawdzać konta to by nie mieli czasu na nic. A żeby się ubezpieczyć, to wystarczy zmieniać avatar i nicki, żeby nie były jakieś "gudhbfyshyfs", bo to podejrzane, zmienianie IP nie jest konieczne.

Opublikowano

@2up

3-4 są całkowicie nie opłacalne... Polecam robić od 10 do 20 refów dziennie. Wtedy na koskę bedziecie mieli w jakieś 2-3 tygodnie. Na razie z kumplem na smurfach lecimy po 40-50refow dziennie jak jest czas, zobaczymy czy dostaniemy bana a jak nie to czy wypłacą nam tą kosę.

Opublikowano

^z jakiej racji sposobu nie polecasz? To, że serwery są przeciążone to nie problem mojego sposobu, a serwerów. Hah.

Opublikowano

^z jakiej racji sposobu nie polecasz? To, że serwery są przeciążone to nie problem mojego sposobu, a serwerów. Hah.

Męczyć się pół godziny żeby zdobyć jakieś jebane 50pkt? W miesiąc będziesz to zbierał, pozatym stronka nie wiem czy wypłaca, nie dzięki wole już sobię kupić, albo betować.

Opublikowano

Ja nie polecam, marnowanie czasu. 

Przed wypłaceniem skina ewidentnie sprawdzą reflinki.

b6tusk.jpg

Opublikowano

Męczyć się pół godziny żeby zdobyć jakieś jebane 50pkt? W miesiąc będziesz to zbierał, pozatym stronka nie wiem czy wypłaca, nie dzięki wole już sobię kupić, albo betować.

Jakiś k***a nieuk jesteś? Czytać nie umiesz? W pół godziny można zebrać 300 pkt, a stronka wypłaca - bo już widziałem jak niejeden kumpel wypłacał, więc stul się, jak nie jesteś w temacie. Poza tym nie każdy pakuje setki dolców, żeby mieć teksturę w grze.

Ja nie polecam, marnowanie czasu. 

Przed wypłaceniem skina ewidentnie sprawdzą reflinki.

Zesrają się, jakby mieli każdemu sprawdzać, to by nic nie robili tylko sprawdzali, poza tym dlatego robi sie z innych IP, inne avatary i nicki.

PS. lajkujcie sobie nawzajem posty XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jakiś k***a nieuk jesteś? Czytać nie umiesz? W pół godziny można zebrać 300 pkt, a stronka wypłaca - bo już widziałem jak niejeden kumpel wypłacał, więc stul się, jak nie jesteś w temacie. Poza tym nie każdy pakuje setki dolców, żeby mieć teksturę w grze.

Zesrają się, jakby mieli każdemu sprawdzać, to by nic nie robili tylko sprawdzali, poza tym dlatego robi sie z innych IP, inne avatary i nicki.

PS. lajkujcie sobie nawzajem posty XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Troszeczkę grzeczniej nastepnym razem, po prostu napisałem o tym co myślę, i ty masz gówno do tego.

Opublikowano

lygwcp.jpg          wwwww

dowód na to że dają skiny 

Wszystko super ekstra, tylko jak próbwałem zagrać gierke na refie to czekałem z 15minut klikając jak debil, bo wszystke serwery były offline :D

Opublikowano

odbierał już ktoś skiny o wartość 2k/4k  ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

^slabo coś wyczekujesz, ostatnia dostawa byla 5 listopada, teraz czekam na kolejna i zdam relacje, prosze nie spamowac, to jest poradnik, a nie temat do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...