Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PORADNIK: JAK "ZBUGOWAĆ" STRONĘ ZENGAMING?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^slabo coś wyczekujesz, ostatnia dostawa byla 5 listopada, teraz czekam na kolejna i zdam relacje, prosze nie spamowac, to jest poradnik, a nie temat do dyskusji.

za ile punktów masz zamiar odebrać skiny ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

^2k

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

^2k

To na kose jednak nie zbierasz :D?

obawiam się że przy tych 2/4k może to być lecz jak będziesz chciał wypłacić kose mogą sprawdzić czy nic nie bugujesz :D

Opublikowano

Mogą zrobić jakieś zabezpieczenia, nawet takie ze 1 mecz z reffa nie wystarczy aby zgarnąć 50 pkt

Dadzą 3 mecze i cały proces przedłuży się.. ;x

Opublikowano

Zrobiłem tak jak mówicie z reff'a nowe konto 1 meczyk zagrany a na tym głównym koncie nie dostaje żadnych pkt o.O je się odrazu dostaje czy trzeba ileś czekać ?

// Okey przyznało mi te Pkt ale dopiero po jakimś czasie lecz wszystko działa tak więc okey :D

Opublikowano

Panowie nie polecam z takiej racji ze za to jest ban na stronce robilem juz tak dawno i po tygodniu dostalem bana i 2k pkt psu w dupe

Opublikowano

Panowie nie polecam z takiej racji ze za to jest ban na stronce robilem juz tak dawno i po tygodniu dostalem bana i 2k pkt psu w dupe

Panie !

pokaż jakiś dowód, jakiś screen z banem, cokolwiek !

wtedy może ktos się zainteresuje twoim zdaniem :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Panie !

pokaż jakiś dowód, jakiś screen z banem, cokolwiek !

wtedy może ktos się zainteresuje twoim zdaniem :)

Nie chcesz mozesz nie wierzyc ja swoje wiem wybacz ale nie robie sobie ss jak dostane bana teraz jak chce sie zalogowac na konto to pisze ze zostalo zablokowane. Dobrze baw sie w to zobaczymy jak dlugo pociagniesz :)

Opublikowano

Nie chcesz mozesz nie wierzyc ja swoje wiem wybacz ale nie robie sobie ss jak dostane bana teraz jak chce sie zalogowac na konto to pisze ze zostalo zablokowane. Dobrze baw sie w to zobaczymy jak dlugo pociagniesz :)

To podaj ss'a, że niby konto zablokowane.

Bana mogłeś dostać także za możliwe "haxy"

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

^tak

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Opublikowano

3.5h gry i siedzi na koncie 2 tys. pkt tylko tera pytanie kiedy będzie dostawa, zapewne jak będzie to chwila i skinów nie ma

Z tego co patrzę to za 2 tys. najlepiej brać glocka - 12 Euro o.O ( jeżeli by wypłacali to ładny zarobek )

Opublikowano

Najlepiej grać z rana i pod wieczór ;) Grałem ok. 4 rano to co sekunde miałem mecz tak dla przykładu :D

Dziękóweczka znów ;)

Czyli po prostu zalezy od pory :)

Opublikowano

Robiłem to już dawno temu i przy próbie wypłacenia skinów sprawdzają IP z jakich były one robione - dostałem banika na zengaming :)

Więc powodzenia przy wypłacaniu.

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

Robiłem to już dawno temu i przy próbie wypłacenia skinów sprawdzają IP z jakich były one robione - dostałem banika na zengaming :)

Więc powodzenia przy wypłacaniu.

Ja im to juz pisalem ale nie chceli wierzyc :) tez czekam tylko jak zaczna plakac ze bany maja haha :)

Opublikowano

PROSZE NIE SPAMOWAC POD TEMATEM, JEZELI NIE WYPLACA TO TRUDNO - NIKOMU NIE KAZALEM TEGO ROBIC I KAZDY ROBI TO NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC. AUTOR TEMATU NIE PONOSI WINY ZA EWENTUALNEGO BANA.

Opublikowano

Sprawdzają IP i konto przy każdej wypłacie, napisałem sam do nich by mi skasowali 50 coinów, bo zarejestrowałem smurfa i sami mnie ostrzegli abym tak już nie robił (podziękowali za przyznanie się :D). Skutkuje to banem i nie wypłacają skinów za takie coś. Nie polecam sposobu.

Opublikowano

Zmiana IP wystarczy. Łączycie się z witryną za pośrednictwem jakiegoś innego serwera (jeśli wykorzystujecie bezpłatny to prawdopodobnie stronka będzie bardzo wolno działać) i nie zmieniacie do czasu wylogowania się. Po wylogowaniu zmieniacie IP, robicie konto i tak w kółko - wtedy nie ma dowodu na to, że lecicie z jednego adresu c;

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...