Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pobrać skina z Minecrafta by Zyczu?

HardMCore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam problem. Chciałbym kupić premke, ale nie mam  swojego skina, a mam go wgranego na minecraft zyczu. Jak go można z tamtąd pobrać? Może znacie jakiś mod do pobierania skinów i bym wbił na zyczu z tym modem i by coś zadziałało? Możecie jakoś pomóc? Jest to możliwe?

Opublikowano (edytowane)

@ref plis pomóżcie ;c

@down: Nie zrozumiałem twojej wypowiedzi i patrzyłem o co Ci mniej więcej chodzi i nie ma tam nic.

Chciałbym pobrać swojego skina non premium którego mam wgranego na ZYCZU

Edytowane przez HardMCore
Opublikowano

Z tego co wiem nie jest to możliwe, jeżeli się mylę prosze mnie poprawić

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Hehe... i tu jest problem właśnie Launcher By Zyczu nie ma opcji pobrania skina który jest dostępny na twoim koncie (Z tego co pamiętam xD) ;p Żeby pobrać skina musiałbyś poprosić o to właśnie właściciela Zyczu ale nie wiadomo czy by ci na to odpowiedział ;p

Radze ci znaleść po prostu innego/podobnego skina do twojego będzie duuuużo łatwiej ;p

Pozdrawiam.

qNr1l5S.png
Pomogłem/Spodobał Ci się mój post?
Jeśli tak możesz dać Polubić dany post!... Dzięki.

• 2 tygodnie później...
  • 4 lata później...
Opublikowano

Wiem, że necropost, ale jest to jeden z pierwszych wyników w Google. Z tego powodu zdecydowałem się odpisać, w razie jakby ktoś natrafił na ten wątek.

1. Otwórz %appdata%\.minecraft\assets
  2. Usuń, bądź zmień nazwę folderu skins
  3. Uruchom Zyczu ze swoim nickiem (ja robiłem to na 1.7.10 standard mods, bo miałem na Zyczu starą wersję skina; na innych nie testowałem)
  4. Wejdź na jakiś świat na singleplayer, żeby Minecraft pobrał twojego skina z serwerów Zycza
  5. %appdata%\.minecraft\assets powinien pojawić się nowy folder skins. W nim znajdziesz jakiś folder, wewnątrz którego będzie twój skin w postaci dziwnego pliku.
  6. Zmień nazwę tego pliku: dodaj na końcu .png

I oto masz swój skin, z którym możesz robić co chcesz, np. wrzucić na swoją premkę.

Mam nadzieję, że pomogę tym, którzy jeszcze pamiętają o istnieniu Zyczu :P

• 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...