Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak Był I Może Jest Yang Bug

Stylus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tratatatata, więc tak zacznę od tego że nie gram już w Metina ale jako jeden z nielicznych polaków umiałem zbugowac Yangi.

Jak to wyglądało ????

1.Potrzebujemy Metina

2.Expimy postać do 21 levela

3.O ile się nie mylę od 21 levela zaczynają się misje na yangi i tu tkwi klucz do buga.

Więc tak gdy wykonaliśmy misję za która w nagrodę otrzymujemy yangi pojawia nam się okno z informacja ile kasy dostaliśmy....

Potem musimy wyrzucić sami siebie z Metina więc najlepiej jak mamy zminimalizowane okno, dobra. Przejdę dalej

Wciskamy ctr+alt+delete dajemy procesy szukamy metina i dajemy zakończ proces.

Logujemy się ponownie na konto i misja dalej jest aktywna :)))))) wszystko potem polegało na jednej czynności dawało się zmień postać i szybko wciskało się misje z yangami dzięki czemu była ciągle dostępna.

i tak w kółko oczywiscie kasę dostawało się od 20-100k tak robiłem tak na pl

Nie wiem czy będzie to jeszcze działać bo pewnie wiele razy naprawiali bugi ale na privach na bank.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie dziala -_-

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

Nie jestem pewny ale trzeba mieć metka z 2007, wcześniej misja była aktywna ale na tych nowszych metkach misja znika po włączeniu jej, trzeba spróbować na jakiś zacofanych metkach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do kont zbanowanych to ci ludzie to byli kretyni, ci od metków widzą kiedy dana postać jest online a jak w przeciągu 30 minut wchodzisz 300 razy na konto to jest to podejrzane. dostałem raz na e-maila wiadomość ze jak jeszcze raz tak zrobię to ban ale byłem mądrzejszy i kasę na sztabki dawałem na inne konta z mienionym IP jak się potem okazało podejrzanym graczą usuwali cała kasę ale ja miałem ja w sztabkach ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tym bugiem + Tasker dało się zbugować każdą misje :D

Najczęściej bugowana misja była to ks misji EXPERT z której jako nagroda był nieraz kamień duchowy :)

Kamyki duchowe nie dropiły ,a np taka TOPKA miała skile P :P

Dużo osób wtedy poleciało :D

Opublikowano

Niestety nie działa. Polegało to na tym że expiło się do np. 22 lv, następnie robiło się misję. Gdy już była zakończona podchodziło się do tp. z m1 do m2 np. wciskano w i włączano misję. Po przeteleportowaniu się piszę "Zakończenie 21 misji" czy jakoś tak a kasę i itemki dostaliśmy. I tak w nieskończończoność. Jednak tego buga już nie ma.

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

bug bardzo fajny :D jak jeszcze działał zarobiłem na nim ponad 10kk a bana nie dostałem bo jak ktoś wyżej napisał przemieniałam kasę w sztabki ;p

Opublikowano

Jeżeli istniał/istnieje jakiś yangbug zostanie lub został już on wyłapany i offnięty prze GM'ów

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano
Tratatatata, więc tak zacznę od tego że nie gram już w Metina ale jako jeden z nielicznych polaków umiałem zbugowac Yangi.

Jak to wyglądało ????...

Tak więc. Bug został naprawiony w 2008 roku przez PL metka. Na Priv'ach nie działa, ponieważ tylko GameForge miał z tym problem :). Bug znany już dawno. Był on od Lutego 2007 rok :) Lub 2008 :) Nie pamietam, w każdym razie to był luty. Więc pozdrawiam i leczę Was z tego Buga :D

43242342423.jpg]
Opublikowano

Oj mylisz się, że w 2008. Masowe banowanie kont i usunięcie buga było w 2009 i to nawet nie w lutym :) Krótko po wakacjach... Pamiętam dokładnie, jak miałem pewien lvl i jak się zdziwiłem, że już wiem skąd ludzie tyle kaski mieli...:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...