Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs "Jestem programistą"!

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam nie będę brał udziału, ale tak jak większość mówi. Z chęcią zobaczyłbym, co ludzie mogliby stworzyć (mam tu na myśli osoby programujące -gwoli ścisłości), i myślę, że to byłby o wiele bardziej ekscytujący konkurs - starcie forumowych programistów :P. Szczerze powiedziawszy taka nagroda za opisanie cheata jest dość wygórowana, bo:

Konkurs taki sam jak inne "Wymyśl coś", "Napisz dla jaj", "Wygraj bez większego wkładu pracy".

Ale cóż, powodzenia w konkursie ;)

gfgdf

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny konkurs, lecz nie jestem za cheatami do gier, najlepiej grac uczciwie na czysto wiec udzialu nie biore...
A wiec powodzonka dla innych uzytkownikow.

Opublikowano

­Popieram @@harnaś MPCForum nie jest do wymyślania jest do tworzenia.

Tu się powinno tworzyć nie wymyślać. Ile osób umie zrobić cheat?

Konkurs na zrobienie cheata mógłby zainspirować do nauki :).

Opublikowano

Konkurs bez sensu. MPC nie wie jak już przyciągnąć userów i teraz będzie w ch*j konkursów dla podbicia statystyk. To nie to samo forum co kiedyś. Teraz jak dobrze pogadasz to nawet UnBana sobie kupisz na forum, a jak sypniesz dobry przelew to i szansa na moderatora ^,^.

Nie pozdrawiam.

Ps. Konkurs bez sensu, żadnego wyzwania i motywacji ;)....

Kiedyś na MPC się wrzucało cheaty i tworzyło do ludzi, a teraz że nikt nie chce już nic dodawać to robią marne konkursy pod publikę. Żenada.

Opublikowano

Czy wam czasem nie chodzi o to żeby dany user naszego kochanego forum wymyślił cheats a grupa kodersów czy czego tam z forum to zrobią i podpiszą sobą?

[...]

Raczej nie chodzi o to, bo codersi się rozpadli jakiś czas temu xD

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Ale wygrałaby jedna osoba która rzekomo się na tym zna. Chyba, że zrobiono by grupy dla ludzi którzy pierwszy raz coś takiego robią i dla tych już obeznanych w temacie. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tutaj się nie zgodzę, tzn jasne, bo nazwa tematu na to wskazuje (jestem programistą)

Ale wtedy, by było zbyt mało prac, tak mi się wydaje, dlatego zrobili to w taki sposób.

Więc jak na moje, to zmienić tylko nazwę konkursu i wszystko będzie ok (nikt raczej by się już nie czepiał)

btw; powodzenia wszystkim.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Konkurs bez sensu. MPC nie wie jak już przyciągnąć userów i teraz będzie w ch*j konkursów dla podbicia statystyk. To nie to samo forum co kiedyś. Teraz jak dobrze pogadasz to nawet UnBana sobie kupisz na forum, a jak sypniesz dobry przelew to i szansa na moderatora ^,^.

Nie pozdrawiam.

Kiedyś na MPC się wrzucało cheaty i tworzyło do ludzi, a teraz że nikt nie chce już nic dodawać to robią marne konkursy pod publikę. Żenada.

Pisze to gość, który lata po forach mt2 i liże dupę by dostać rangę :v

805491408806070489277.png

Opublikowano

Nie pozdrawiam.

rozjebałeś mnie ( sry za przekleństwa ) ale k***a mać jesteś tępym chujem za przeproszeniem który zrobi loda albo wyliże ... aby mieć moderatora/admina forum. Piszesz kurw. o kimś ale popatrz lepiej na siebie. Bo każdy Ci powie że jesteś lizo dupem i tam gdzie nie masz rangi potrafisz ( według ciebie ) ich zjechać ich rozwalić, szkoda że ludzie mają Cię za skończonego idiotę. Byłeś na forum gdzie ja miałam Admina, wiem jak się panoszyłeś i wiem jak Ci ranga na Twój pusty czajnik działała. A to że ktoś robi konkursy to robi to dla użytkowników a nie dla kretynów którzy nie potrafią docenić czyjejś pracy oraz starań ( mimo że nie przepadam wręcz za niektórymi ludźmi z administracji forum co nie ukrywam xD ). A mówisz o unbanach za banany to popatrz ile ty byś dał aby mieć kurw. kid moda i co robisz jak go tracisz. Przez te rangi tak się zmieniłeś że nawet pies by nie chciał z Tobą żyć.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

oto moja praca

mincraft onlin megasupercheat- daje admina na minkraft serferze każdym przes wcisniencie guzika oto projek

post-680990-0-62098500-1447262865.png

cal of duty godmode daje godmode w każdym callof duty i zmniejsza jego wymagania aby szły na i3 i gt 200

widzmin ruhacz co prafsda widzmin trzy to nie kra online ale scionga sie z programu growego g2a czy tam gag.com nie pamietam, pozwala przeleciec wszystkie czarodziejki bez cenzury :D :D :D

co wygrałem

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@petergood taki konkurs również będzie miał swoje miejsce. Nie da się zrobić konkursu, w którym każdy będzie mógł wziąć udział, także emocje w dół. ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jestem programistą = opisz cheat. Ok.

Wyobraźmy sobie, że to właśnie Ty jesteś znany w całym polskim internecie jako jeden z najlepszych programistów. Twój pseudonim (nick) zna praktycznie każdy współczesny gracz w Polsce. Jesteś mistrzem w tym co robisz, a co robisz? Tworzysz najlepsze wspomagacze do gier. Nie dość, że są proste w obsłudze to zawierają wiele przydatnych opcji. Wzbudzasz respekt i zaskakujesz innych z każdym kolejnym dniem coraz to nowszymi wersjami cheatów. Tym razem chcesz zrobić coś naprawdę dobrego, coś co przebije wszystkie inne Twoje projekty. Masz zamiar opublikować 1 stycznia 2016 roku trzy nowe cheaty, każdy do innej gry online. Zanim to zrobisz musisz wymyślić jakie funkcje będzie posiadał twój cheat i czym on się będzie wyróżniał od innych - i to właśnie będzie zadaniem użytkowników, wymyślenie trzech cheatów do gier i opisanie ich!

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zamiast większych szans dla kogoś znającego się na programowaniu w konkursie o tej tematyce to największe szanse ma grafik, heh.

Przynajmniej wyrzućcie te bonusowe punkty związane z grafiką i zostawcie sam konkurs dla poetów.

Opublikowano

Jeżeli to ma znaczenie graficzne to zjebaliście.

Wolałbym opisać 3 cheaty, a nie robić oprawę graficzną, bo NIE JESTEM GRAFIKIEM.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Konkurs będzie czymś co pozwoli MPCforum wrócić do korzeni, bo będzie związane z ideą dzięki, której powstało nasze forum.

A to forum było stworzone, po to by wymyślać czity czy je publikować?

pls, wypadałoby nazywać rzeczy po imieniu.

To tak jakby zrobić konkurs miss mokrego podkoszulka, a nazwać go "Radosne przedszkole".

Opublikowano

Za wymyślanie cheatów takimi upominkami bogatymi nagradzacie, a jak wpierdalam w metina tyle cheatów to dostaje c***a w dupe i jeszcze 5%.

Już nie wspomnę o tym, że o jakieś -5% muszę się prosić jak świnia na tym forum, dawać linki do poradników mimo iż jestem osobą, która najwięcej cheatów do metina udostępnia jak i nie na całym mpcforum.

Opublikowano

Zamiast większych szans dla kogoś znającego się na programowaniu w konkursie o tej tematyce to największe szanse ma grafik, heh.

Przynajmniej wyrzućcie te bonusowe punkty związane z grafiką i zostawcie sam konkurs dla poetów.

A opisanie algorytmu, zasady działania? Rzeczywiście 100% grafika
Opublikowano

A opisanie algorytmu, zasady działania? Rzeczywiście 100% grafika

Ale o czym w ogóle piszesz? Napisałem, że największe szanse ma grafik i tak jest - ktoś kto nie odwali jakiejś grafiki nie ma prawa wygrać.

Opublikowano

Ten konkurs jest prowokacją? Przecież to ma tyle wspólnego z programowaniem co ja z Panem Tadeuszem. Jeżeli to nie prowokacja to nie kapuje nazwy w ogóle, bo  ten konkurs polega na stworzeniu grafiki + wymyślenia jakiegoś czita (troszeczkę wyobraźni). Raczej powinien się nazywać "Jestem artystą".

A jeżeli to prowokacja, to nie czaje, czemu takie nieprofesjonalne zachowanie, bo (tylko w teorii, wiadomo że tak nie jest) trochę profesjonalizmu jest wymagana nawet jeżeli średnia wieku administracji nie wynosi więcej niż 16 lat.

Ogólnie, to czuje, że próbujecie odrodzić idee programowania, ale skoro nie wyszło, to po co robić to po raz enty?

Opublikowano

Ale o czym w ogóle piszesz? Napisałem, że największe szanse ma grafik i tak jest - ktoś kto nie odwali jakiejś grafiki nie ma prawa wygrać.

Spróbuję, co mi szkodzi :P

/

Przypomniała mi się jedna z fajniejszych funkcji w hackach do Combat Arms, nie widziałem jej odzwierciedlenia w cheatach do CS:GO, więc go tutaj opiszę.

Funkcja ta zwie się "One Position Kill". Wyobraźmy sobie, że gramy deathmatcha, przeciwnicy są losowo rozstawieni po mapie de_dust2. Chwila moment, aż tu nagle wchodzi cheater z mpcforum - Valze, nie jest on jednak legitny, więc odpala hacka pod F12. Skutkiem jest to, że każdy z enemy teamu pojawia mu się przed monitorem i zaczyna walić każdemu po bani.

Obrazowo:

http://fastup.pl/data/neupload/output_uJQ6r6.gif

\

xVzMq9N.jpg

Opublikowano

Interfejs cheata można zaprogramować i zrobić screena, jeśli kogoś Gimp parzy.

Nigdzie nie jest napisane że grafika będzie więcej punktowana od pomysłu czy algorytmu.

Jedyne do czego można się doczepić to wprowadzający w błąd tytuł. Wiele osób pewnie nawet nie kliknęło na ogłoszenie bo nie mają pojęcia o programowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...