Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]Kosmiczni Wojownicy

Kulfix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up da się ale spokojnie to dopiero 1 versja bota czyli beta ^^

Ale proszę go nigdzie nie publikować bo będzie koniec z ExpBotem

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokladnie. Ja nigdzie go nie publikuje. chociaz nie zamierzam go uzywac, poki nie bedzie "inteligenniejeszy" ^^

Przydałby się bardziej taki, ktory robilby trening co dwie godzinki :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP nie rozumiesz że takiego się nie da zrobić do Kosmicznych ???

Dodam że właśnie powinien pokonywać większy dystans bo zostawiłem go na godzinę i całe 1k pkt akcji poszło tylko 5 ,5 lvla

Opublikowano

Generalnie to da sie zrobic bota do treningu... dzisiaj nad tym posiedze. Moze mi sie uda ta captche rozszyfrowac ;>

Znalazlem sposób w necie xD

Opublikowano

Kulfix mam do Ciebie 2 pytania Mistrzu ;):

1.Da się bota przerobić tak żeby działał na innej przeglądarce (chodzi mi akurat o Firefox'a 3.6) ?

2.Czy wersje 2.0 przewiduje opcje ,,omijania'' niektórych przeciwników (może być pewien problem z expieniem w miejscach w których nie pokonujemy elit i championów ale pokonujemy normale). Nie wiem czy program po przegranej ,,omija'' danego wroga czy bez przerwy z nim walczy i traci expa.

Opublikowano

Myśle że doskonała wersja do expienia będzie jak bot będzie:

szedł po kolei na mapce i bił takie moby jakie ustawimy, np wpiszemy nazwe i tylko takie bije, albo żeby nie bił elit, szkoda że na kp się ne da nic wymyślić:P póki co używam najlepszego myślącego bota: młodszego brata:P Pozdro:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak zobaczę od teraz taki spam jak na poprzednich stronach to warny pójdą w ruch.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Witam mam prosbe dopiero zaczynam przygodę z metkiem mugł by mi ktos na prosty rozum wytłumaczyc co mam zrobic zeby to działalo krok po kroku.

Ściągnołem tego bota są tam 2 pliki Bot i config co mam dalej zrobic bo gdy włanczam metka a potem bota to wszystko ładnie pięknie wyskakuje jakies menu zeby wybrał tryb szybkosci exspienia jak wybieram i wciskam start to nic sie nie dzieje jak wybieram wyiscie terz nic sie nie dzieje po prostu nie da sie tego zatwierdzic ale nie ma zadnego błędu?Aha a na pasku pisze script paused nie da się tego zmienic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam prosbe dopiero zaczynam przygodę z metkiem mugł by mi ktos na prosty rozum wytłumaczyc co mam zrobic zeby to działalo krok po kroku.

Ściągnołem tego bota są tam 2 pliki Bot i config co mam dalej zrobic bo gdy włanczam metka a potem bota to wszystko ładnie pięknie wyskakuje jakies menu zeby wybrał tryb szybkosci exspienia jak wybieram i wciskam start to nic sie nie dzieje jak wybieram wyiscie terz nic sie nie dzieje po prostu nie da sie tego zatwierdzic ale nie ma zadnego błędu?Aha a na pasku pisze script paused nie da się tego zmienic.

A gdzie tu jest napisane, że to jest bot do Metina?!?

:O

@Temat

Wprowadziłem mały update - info+download w 1 poscie.

Uzytkownikow starszych wersji zapraszam do pobierania.

Opublikowano

Słuchaj mam pytanie. Czy to działa na Mozilli czy tylko na explorerze. I druga sprawa czy umiałbyś zrobić bota zmieniającego staty? Np dodającego siłę bez treningu.

Opublikowano

Słuchaj mam pytanie. Czy to działa na Mozilli czy tylko na explorerze. I druga sprawa czy umiałbyś zrobić bota zmieniającego staty? Np dodającego siłę bez treningu.

Nie ma takiej opcji zeby zrobic "bota" zmieniajacego staty. Wymagalo by to ingerencji w ich baze danych.

Działa tylko na explorerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...