Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Bugsplaty i zacinanie się lola.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram jeden mecz na bolu i wszystko ok, odpalam kolejny meczyk i już strasznie zacina mi gra, jakbym miał 500 pinga, i wywala mi bugsplata, generalnie już nie mogę wtedy grać, czy to wina z kompem coś czy ktoś ma podobnie ?

Opublikowano

Zacytuje post z forum BOLa BOL 5.22 cause the game very smooth. Role walking time is delayed.

Niestety przez nowy patch w LOLu trzeba poczekać na patch BOLa. Z tego co widzę jest już dostępny dla VIP userów na forum BOLa. Ja niestety nie mam takiego dostępu i mam ten sam problem. Jeżeli któś posiada świeżo patchniętego BOLa z VIP to bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Zacytuje post z forum BOLa BOL 5.22 cause the game very smooth. Role walking time is delayed.

Niestety przez nowy patch w LOLu trzeba poczekać na patch BOLa. Z tego co widzę jest już dostępny dla VIP userów na forum BOLa. Ja niestety nie mam takiego dostępu i mam ten sam problem. Jeżeli któś posiada świeżo patchniętego BOLa z VIP to bardzo proszę o pomoc.

czyli jest to normalne, dzięki wielkie za pomoc, dodam, że korzystam z nulled cracka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...