Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cho'Gall Buddy Brawl - pomoc w wykonaniu misji

tls01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miłosierny Blizzard dał nam możliwość zdobycia nowego bohatera za darmo, jedynym warunkiem jest znalezienie osoby, która już tę postać posiada i wygranie z nią dwóch gier (mogą to być mecze na AI). Ci, którzy już tę postać posiadają mogą zarobić 2.200 golda wygrywając dwa mecze z osobą, która Cho'Galla nie posiada (chodzi o to, aby podarować komuś postać).

Tak więc, jeżeli ktoś ma problem ze znalezieniem osoby, która pomoże mu zdobyć postać lub zarobić golda, niech pisze tutaj.

Ja mogę pomóc w zdobyciu Cho'Galla - tls#2512 EU

ㅈㅈ.

Opublikowano

Imo temat trochę bez sensu, bo spam na czatach w celu "bezinteresownej pomocy" jest bardzo duży. Wczoraj rano były problemy ze znalezieniem osoby, która posiada Cho'galla, za to wieczorem nie było osób, które nie posiadałyby tej postaci.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Imo temat trochę bez sensu, bo spam na czatach w celu "bezinteresownej pomocy" jest bardzo duży. Wczoraj rano były problemy ze znalezieniem osoby, która posiada Cho'galla, za to wieczorem nie było osób, które nie posiadałyby tej postaci.

Też na początku myślałem, że to może w ogóle nie mieć sensu, ale mimo wszystko założyłem wątek.

Od rana miałem 5 zaproszeń do znajomych, więc ktoś jednak jest zainteresowany. ;)

ㅈㅈ.

Opublikowano

Niestety 100% racji.

Btw. nowe konto masz na bnecie?

Też na początku myślałem, że to może w ogóle nie mieć sensu, ale mimo wszystko założyłem wątek.

Od rana miałem 5 zaproszeń do znajomych, więc ktoś jednak jest zainteresowany. ;)

Ja jestem zainteresowany lvlowaniem do 6 poziomu. Chętny?

Opublikowano

Niestety 100% racji.

Btw. nowe konto masz na bnecie?

Ja jestem zainteresowany lvlowaniem do 6 poziomu. Chętny?

Nope. Dlaczego miałbym mieć nowe konto?

W sumie, też chętnie wbiłbym przynajmniej 5 lvl, żeby mieć te 1.000 złotych, więc śmiało zapraszaj, bo i tak nie mam z kim grać. :<

ㅈㅈ.

Opublikowano

Btw. wiadomo coś o dodatkowych misjach z tymi postaciami? Bo 2,2k golda to trochę słabo.

Nope. Dlaczego miałbym mieć nowe konto?
W sumie, też chętnie wbiłbym przynajmniej 5 lvl, żeby mieć te 1.000 złotych, więc śmiało zapraszaj, bo i tak nie mam z kim grać. :<

To pytanie było do Klausa. :P

Wysłane.

Opublikowano

Btw. wiadomo coś o dodatkowych misjach z tymi postaciami? Bo 2,2k golda to trochę słabo.

To pytanie było do Klausa. :P

Wysłane.

2,2k golda to trochę słabo? O Boże, co się działo w hotsie podczas mojej przerwy? xDD

Imo to jest dużo, postać za darmo i 2,2k golda - czego chcieć więcej?

QtiV6xY.gif

Opublikowano

2,2k golda to trochę słabo? O Boże, co się działo w hotsie podczas mojej przerwy? xDD

Imo to jest dużo, postać za darmo i 2,2k golda - czego chcieć więcej?

W porównaniu do misji ofc. Liczyłem na więcej zadań związanych z tą postacią.

Opublikowano

nu to jak cos to mam cho'gala i z checia sie podziele jak cos to zapraszac do gry nick Hershe :) serwer EU

Potrzebny jest cały battletag. Hershów może być tysiące.

Opublikowano

Pomogę w odblokowaniu Cho'gala.

Nekrimes#2587

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

Jeśli ktoś nie ma ochoty oglądać Streama blizzardowskiego a chce otrzymać Cho'Galla to śmiało dodajcie ElderWight#2854

11.jpg

Opublikowano

Chętnie pomogę w odblokowaniu Cho'galla! Proszę pisać przez Battle.net (Battletag: Soremix#2450)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz i ja mogę pomóc  ;) Alethea#2348

9875585800_1434890712.png

A myśleć trza o tym, co naprawdę ważne.

O celu, co przyświeca. Nieustannie.

Nie rozpraszając myśli na jakieś tam faramuszki.

Wtedy, i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...