Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha... To jeszcze pytanie jakie są rangi ?

g41201.jpg

:/ mozna tez "BOT" umieścić od silvera 1 do kalaszka ale mi sie nie chcialo :/ na rangi nie patrz bo teraz trudniej silvera 1 wbic niz globala :D 

Opublikowano

Max. ranga po 10 to LEM.

Rangi po polsku:

1. Srebro I

2. Srebro II
3. Srebro III

4. Srebro IV

5. Srebrna Elita

6. Mistrzowska Srebrna Elita

7. Złoty Laur I

8. Złoty Laur II

9. Złoty Laur III

10. Złoty Laur IV

11. Mistrzowski obrońca I

12 .Mistrzowski obrońca II

13. Elitarny Mistrzowski obrońca

14. Wybitny Mistrzowski Obrońca

15. Legendarny Orzeł

16. Mistrzowski Legendarny Orzeł

17. Mistrzowska Pierwsza Klasa

18. Elita światowa.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Zależy, możesz wygrać 8 i przegrać 2 po czym dostaniesz LEM'a, mój znajomy tak miał. Osobiście uważam, że system rang w CS:GO jest trochę dziwny :D

Opublikowano

Ok... bynajmniej będzie dreszczyk emocji po grach :D A i tak wgl. co ile gier rankingowych dostaje się tą blokadę na 21 godzin bodajże ?

Opublikowano

Nie. Możesz wygrać wszystkie 10 meczy i dostać golda I, nie wiadomo od czego to zależy, ale na pewno od tego jak grasz. Gra również mierzy twoją zdolność celowania (aim), kd ratio prawdopodobnie itp. Niektórzy mówią, że liczbę mvp też, ale nie wiem sam czy to prawda czy nie. Ban 21h dostajesz po każdym meczy przez pierwsze 10 meczy, kiedy już rozegrasz 10 meczy i zdobędziesz rangę, ta kara znika i będziesz mógł grać cały dzień:)

Opublikowano

Nie. Możesz wygrać wszystkie 10 meczy i dostać golda I, nie wiadomo od czego to zależy, ale na pewno od tego jak grasz. Gra również mierzy twoją zdolność celowania (aim), kd ratio prawdopodobnie itp. Niektórzy mówią, że liczbę mvp też, ale nie wiem sam czy to prawda czy nie. Ban 21h dostajesz po każdym meczy przez pierwsze 10 meczy, kiedy już rozegrasz 10 meczy i zdobędziesz rangę, ta kara znika i będziesz mógł grać cały dzień:)

Padłem jak to przeczytałem "mierzy twój aim" xD xD xD. Bana dostajesz jak WYGRASZ 2 mecze. Czyli jak zagrasz 2 mmy przegrasz i wygrasz to nie masz bana ale jak wygrasz jeszcze jeden to ban na 24h

Opublikowano

Nie. Możesz wygrać wszystkie 10 meczy i dostać golda I, nie wiadomo od czego to zależy, ale na pewno od tego jak grasz. Gra również mierzy twoją zdolność celowania (aim), kd ratio prawdopodobnie itp. Niektórzy mówią, że liczbę mvp też, ale nie wiem sam czy to prawda czy nie. Ban 21h dostajesz po każdym meczy przez pierwsze 10 meczy, kiedy już rozegrasz 10 meczy i zdobędziesz rangę, ta kara znika i będziesz mógł grać cały dzień :)

Od KD i MVP, jak byś miał w każdym meczu 30:10 i +5mvp co jest mało prawdopodobne to byś miał spokojnie lema.

Ban jest po dwóch wygranych meczach.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Tzn. że jak wygram 10 meczy bez przegranej to odrazu dostaję LEM'a ? czy to zależy również od statystyk/ doboru przeciwników

Zależy od statystyk i wygranych meczy. Staraj się wygrywać jak najwięcej, zbieraj mvp, to na pewno dostaniesz wysoką rangę. Jedynym minusem jest to, że co 2 mecze rankingowe (wygrane) dostajesz bana na 20h, po 20h możesz grać dalej 2 i tak w kółko, aż nie wygrasz 10 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...