Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem, stworzę serwer

Kraftowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

54028.png
Zostanę:

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft!
Zrobie cały serwer według twojego pomysłu!

Oferuję:
- Zabezpieczenia serwera przed atakami hackerów

- Konfigurowanie serwera by nie lagował

- Umiejętność wiedzy technika

- Konfigurowanie serwera

- Spolszczanie pluginów

- Ogarnianie pluginów

- Pisanie skryptów

- Bycie aktywnym

- Miłą atmosferę

- Dobry kontakt

Oczekuję:

- Dobrego kontaktu

- Jakiejś aktywności
- Dogadywania się
- Miłej atmosfery

- Wynagrodzenia

Co potrafie? / znane mi pluginy:

Potrafie pisać różne skrypty, tak aby spełniały swoją rolę i jak najmniej obciążały serwer, również konfiguruję pluginy i robie skrypty tak, aby serwer był stabilny. Mogę też stworzyć dobrać paczkę pluginów po serwer, skonfigurować ją całą, ogarnąć tak jak ma być pod różne tryby gier jak np: skyblock, survival, sv+factions i takie tam. Osobiście jestem zwollenikiem silniku serwera Bukkit, ponieważ według mnie jest on troche lepszy, ale miałem też doczynienia z silnikiem Spigot i nie różnią się zbyt wiele od siebie, po za tym, że spigot ma więcej funkcji. Jak one działają - to zależy od dobrej konfiguracji serwera, a żeby to zrobić trzeba być pomysłowym i to potrafić zrobić ;)

Znane mi pluginy: ogółem pluginów znam mase kilka z nich takich najbardziej wszystkim znanych to zapewne AuthMe, PermissionsEx, Essentials - oczywiście ja znam dużoooo więcej, a żeby to napisać to bym musiał spoiler otwierać a w nim masa tego musiała by być wypisana.

O mnie / Kontakt:

Zapraszam na PW (prywatne wiadomości)

Jak się dogadamy to podam inny kontakt

Pamiętaj!
Ja konfiguruję tak serwer, aby miło się grało bez lagów, oraz żeby nic nie brakowało! Nie ważne jest jakim pluginem, jakim sposobem, ważne jest to żeby serwer był stabilny, nie lagował, nie wyłączał się i żeby graczą umilić przez to grę, a nie gdy kopią kamień czy coś podobnego to im to cofało (widziałem na nie których serwerach i to jest naprawdę wkurzające)
Więc jeśli chcesz mieć dobrze ogarnięty serwer, lub jakiś skrypt - pisz do mnie! ;)

Nie bój się! Napisz! Dogadamy się! ;D

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tutaj nie widzę sensu..

Potrafie pisać różne skrypty, tak aby spełniały swoją rolę i jak najmniej obciążały serwer, również konfiguruję pluginy i robie skrypty tak, aby serwer był stabilny. 

Zróbmy wszystko w skript, by żyło się lepiej!

@AntyBlezurBoZarazWarnaDostaneZaPrawde

Polecam tego Pana, potrafi zoptymalizować serwer, na pewno nie będzie lagów i wszystko będzie grało!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@OldisPL nie wszystko xD Dlaczego tak uważasz? ;D Wiem tak troche failem napisałem to, ale nie chce poprawiać ;)
Yyy i nie wszystko skriptem? Skriptem można wszystko robić, ale zazwyczaj się bardziej zajmuje pluginami - skript potrzebny jest do różnych rzeczy.

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Polecam koleś robi szybko i dobrze można zawsze przetestować przed wynagrodzeniem brałem go już 4 razy i polecam

Pomogłem? Daj plusika, to nic nie kosztuje a cieszy! :)

Opublikowano

Kraftowy! Ja chetnie :) Napisz mi fajne podstawowe i lepsze skrypty na serwer

Wyslesz mi je na skype/

Najbradziej chodzi mi o:

Skrypt na CloudBoots-

Skrypt na rzucane tnt

Skrypty na fajna zabawe na serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...