Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem, stworzę serwer

Kraftowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, nie potrafi napisać skryptu na dodawanie serc - helm+5serc, klata+5serc, etc.

Działał tylko, gdy gracz założy całe uzbrojenie, a miał tak nie działać.

Teraz cytuję od kolegi "przyszedł wziął PSC zrobił coś i następnego dnia znów chciał PSC." (nie jestem tego w stanie potwierdzić, ale wolałem napisać o tym)

Opublikowano

Jesteś śmieszny.

Jeśli wykonuje jedno zlecenie i weznę coś za nie to chyba logiczne że drugiego za darmo nie będę robił.

Co do zbroi - da się ale pokazałem ci czy ci pasowało, pasowało, więc nie do mnie aluzje.

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

A źle było?

Sprawdzałeś sam, więc nie do mnie aluzje teraz i jakieś badziewne komentarze na mój temat.

W skrócie mówiąc - nie moja wina, tylko twoja.

I nie pisz bzdur. Żegnam ;)...

409.jpg?7190

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

napisz do mnie na pw potrzebuje pomocy

ile chcesz za napisanie sektorów w skrypcie i całych gildii? (nie żartuje z tym!)

» BRAK

» SYGNATURY

Opublikowano

nie jestem dobry w pisaniu opinii ale mogę powiedzieć co zrobił do tej pory praca jego jest 7/10

pomógł wgrać wyspy gdyby nie on bym się z nimi bawił kolejny miesiąc, dużo innych pluginów o których nie wspominam serwer jest coraz bliżej do startu .

w 2 dni zrobił więcej roboty co ja przez 2 miesiące  z pluginami . sami oceńcie

like mi i jemu jeśli się zgadzacie :)

Opublikowano

nie jestem dobry w pisaniu opinii ale mogę powiedzieć co zrobił do tej pory praca jego jest 7/10

pomógł wgrać wyspy gdyby nie on bym się z nimi bawił kolejny miesiąc, dużo innych pluginów o których nie wspominam serwer jest coraz bliżej do startu .

w 2 dni zrobił więcej roboty co ja przez 2 miesiące  z pluginami . sami oceńcie

like mi i jemu jeśli się zgadzacie :)

Dzięki.

4500336.png

409.jpg?7190

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...