Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem, stworzę serwer

Kraftowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam takich ludzi. Z góry widać, że nie ma ukończonych przynajmniej 16 lat. Takich ludzi nie powinno się nawet dopuścić do tej gry. 

Poza tym koleś oferuje skrypty... większej dziecinady nie mogłobyć. Takie btw. Co z tego że plugin na te bloki tnt waży np. 16kb a skrypt 1kb skoro skrypt i tak zużywa 3x więcej zasobów maszyny. Widać ktoś wierzy, że skrypty są dobre. 

Opublikowano

@"Ak47Dev" Hejterom dziękuje. Ludzie czytajcie.

Czy was takie coś cieszy? Bawi? Zachowujecie się gorzej niż dzieci.

Dlaczego wnioskujesz, że mam angielski opanowany w podstawowym stopniu?

Nie pisz głupot dalej, każdy ma prawo do swojego zdania, ale nie do podważania kogoś.

Nie odpowiadaj na pytania dalej, bo to nie temat do dyskusji.

Pisze w temacie:

pytania, propozycję, itp rzeczy proszę kierować na PW

Więc nie podważaj kogoś zdania i nie pisz, że ktoś nie potrafi angielskiego, skoro nie potraficie czytać po Polsku!

Człowieku, błagam Cię nie wciskaj ludziom, że skrypty są wydajniejsze. Mydlisz ludziom tylko oczy i wprowadzasz w błąd.

Zaraz mi wyjedziesz z tekstem, że hejterzy tutaj wstępu nie mają. A dlaczego? Wyrażają subiektywną opinie w stosunku do tego co oferujesz. Gdy kiedyś szef powie Ci, że coś jest lepsze przykładowo wiertarka wydajniej pracuje niż śrubokręt to powiesz mu, że ma się zamknąć bo ty nie tolerujesz krytyki?

Zabawne troszkę.

Ale szanuję to co robisz bo widać, że robisz to z sercem a to się liczy!

Jeśli ktoś pragnie mieć serwer sumiennie zrobiony i woli skrypty od pluginów to polecam tego Pana.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@OldisPL

@лорд феникс

pod wczesniejszym tematem tez nie miałeś co robić tylko pisać takie posty jak widać. Wiecie co? Szczerze napisze w dupie mam takich hejterów, dzieci internetu które nie mają życia w realu i uprzykrzają je inne w internecie. A po za tym, co wy myślicie, że JAVY idzie się nauczyć w godzine?
Nie jeden serwer już robiłem, działają do dzisiaj. Więc moja dyskusja na tym etapie do was się skończyła, chyba że tego też nie pojmujecie i dalej będziecie coś pisali?
Taka jest też prawda, że gdybym umiał pisać pluginy to też byście się czepiali, bo o ortografię, bo o słowa itd.

Myślę, że głupszego od was się nie znajdzie, bo są ludzie którzy czytają temat.

Chyba widać co jest w temacie? Po co krytykować to? Co szkoda wam?

Czy ślepi jesteście? Myślę, że wszystko razem wzięte.
Cierpliwość mi się kończy do takich  p "ajac" ów i innym myślę, że na 100% też.

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Aby napisac jakikolwiek skrypt wystarczy podstawowa znajomosc jezyka angielskiego, nie polecam.

Typowy serwer minecraft...

ExPcJyI.png

10/50/100/500/1000

Opublikowano

jacy idioci -.- prawda że skrypt waży mniej i też prawda że skrypt bardziej laguje od pluginu ( zajmuje czas CPU ) ale i tak tego używają więc powiedzcie czemu ?

kto zna serwery GC ? oni mają pełno skryptów większość tych rzeczy jest na skryptach !

napisy na pasku smoka - skrypt

muzyka w lobby - skrypt

menu serwerów plugin / skrypt

mobraiders ? skrypty i jeszcze raz skrypty 

mało tego mam w minecraft nawet 228 Fps !!! a na ich serwerach ? max 30 czasem 20 raz miałem 7 fps 

ja tego kolegę bronię bo wiem co to są niewyżyte bachory z neta typowi hejterzy zróbcie lepiej serwer !

mimo iż nie współpracowałem z @Kraftowy to jednak czytając jego reakcje na wasze hejty mogę stwierdzić że jest ogar i można go polecić ;)

Opublikowano

@OldisPL

@лорд феникс

pod wczesniejszym tematem tez nie miałeś co robić tylko pisać takie posty jak widać. Wiecie co? Szczerze napisze w dupie mam takich hejterów, dzieci internetu które nie mają życia w realu i uprzykrzają je inne w internecie. A po za tym, co wy myślicie, że JAVY idzie się nauczyć w godzine?

Nie jeden serwer już robiłem, działają do dzisiaj. Więc moja dyskusja na tym etapie do was się skończyła, chyba że tego też nie pojmujecie i dalej będziecie coś pisali?

Taka jest też prawda, że gdybym umiał pisać pluginy to też byście się czepiali, bo o ortografię, bo o słowa itd.

Myślę, że głupszego od was się nie znajdzie, bo są ludzie którzy czytają temat.

Chyba widać co jest w temacie? Po co krytykować to? Co szkoda wam?

Czy ślepi jesteście? Myślę, że wszystko razem wzięte.

Cierpliwość mi się kończy do takich p "ajac" ów i innym myślę, że na 100% też.

Ale ja napisałem tylko subtelną opinię na temat Twojego hmm ,,płaczu".

Odniosę się jeszcze raz do Twojego tematu bo poczułem się urażony ;). Nie hejtuje Ciebie ani Twojej postawy (Aczkolwiek coś czuję, że w stresie to sobie w życiu nie poradzisz) tylko hejtuje to, że WCISKASZ ludziom KIT, że SKRYPT jest wydajniejszy od Pluginu.

Cenię Twoją pracę i kolejny raz mogę napisać z sumieniem, że polecam bo na pewno zrobisz to z sercem i zamiłowaniem.

A co do pisania pluginów.. To jest łatwiejsze niż skript ;d. Także polecam jakbyś miał chęci zacząć się w to bawić.

Pozdrawiam i miłej nocy ;)

No i nie zapomnij o tym, że to forum dyskusyjne, czyli każdy może wyrazić swoją opinię a co za tym idzie także negatywną. Możesz ją albo zignorować albo przyjąć na klatę.

@Edit

Jedna z osób z którą pisałem brała jakiś Skrypt od @Kraftowy i serdecznie poleca.

Wykonane szybko i porządnie.

Także tak jak już pisałem, śmiało pisać i brać bo chyba obecnie najlepsza oferta ;]

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@up Nie mniej jednak takie pisanie jest wkurzające.
Zależy to od tego jak jest napisany skrypt, jaki serwer i jak jest wszystko dobrane również...

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Witam, ja miałem z tym panem współprace, fajnie miło się z nim współpracuje, mam nadzieje ze będzie więcej takich

osób jak on :) ja osobiście polecam, pozdrawiam.

Opublikowano

Witam Kraftowy byłbym skłonny wziąć cię na technika na moim serwerze xD Jesteś mi potrzebny, ponieważ mam parę błędów w pluginach/skryptach myślę, że się dogadamy mój skype czajnik0

2.png <-----   Wbijajcie  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...