Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem, stworzę serwer

Kraftowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up juz pisaliśmy ok.

@topic
W razie problemów z kontaktem PW proszę o napisanie tutaj w temacie, lub na moim profilu, a odpowiem.

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Witam!

Jak patrzę na twój avatar i twoje loga to mi się płakać i wyglądasz mi jako 12 latek...

Proszę ustaw jakiś avatar i jakieś normalne loga :3.

@AntyWarnHacking ;3

Polecam tego technika zna się na robocie.

Opublikowano

Witam!
Wiem jak mój awatar wygląda...
Proszę nie czepiaj się nie potrzebnych rzeczy ponieważ go już od prawie 2 lat pewnie nie zmieniam :3 (niechce mi się xD / a w sumie  może zmienie za chwilkę )

409.jpg?7190

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny pseudo technik na tym forum? Zabezpieczysz serwer pro elo pluginami antybot z neta? Wgrasz jakas sklejke plg zedytujesz to i bedzie kolejny serwer do kolekcji...

pJIegsk.jpg

Opublikowano

Kolejny pseudo pajać.
Znasz mnie? Wątpie.
Jak i wątpie twojemu zdaniu na mój temat i nie zamierzam prowadzić dyskusji z takim człowiekiem jak ty. Dzięki, nara (a nie sorry nie mam za co dziękować)

409.jpg?7190

Opublikowano

Nie polecam.

1. Jego matematyka i zdolność logicznego myślenia sugeruje że nie skończył podstawówki.

2. Broni swoich racji wyjętymi z dupy niepoprawnymi argumentami. Tym co pisze pokazuje że nie ma żadnego pojęcia o myśleniu i bukkicie, a oferuje usługi "tworzenia serwera (na bukkicie)".
  3. Spina dupa jak ktoś się z nim nie zgadza. Nie przyjmuje prawdy do wiadomośći pomimo dowodów co także sugeruje że jest totalnym debilem.

Skreślone wiadomośći to dodatek nie mający nic wspólnego z przesłaniem postu, poprostu tak je wstawiłem, można je pominąć.

ale polecam przeczytać wiadomość nie pomijąjąc ich

Nie no k***a xD

Opublikowano

Warto odpowiadać na te żałosne dziecinne zaczepki? Wątpie. Kto jest mądry to mnie zrozumie.

Nie zamierzam się zniżać do twojego poziomu i wyzywać cię od debili jak ty to robisz - choćby należało.

Jesteś tak inteligentnym człowiekiem? Myślę, że się nie przestraszysz podczas rozmowy? Czy tylko pisać potrafisz? Jesteś poopierdolony jak widać, zapraszam - daj kontakt do siebie żeby porozmawiać, zobaczymy czy jesteś taki mądry.

@MrGregorix żegnam cię dzieciaczku.

409.jpg?7190

Opublikowano

@Master_KFC - napisz do mnie PW, albo pod moim statusem napisz kontakt (inni nie będą widzieli bo ja muszę go akceptować dopiero).

Bo coś mi PW nie chce działać. Znów się pewnie zapsuło.

409.jpg?7190

Opublikowano

adb15ae62d336f6a363fea0cc9b4c9d371de7b96

@MrGregorix - czekam na odpowiedz na PW, co boisz się?

Mocny tylko w pisaniu tekstów z innych stron internetowych?

Forum dyskusyjne jest od dyskutowania. Wyraziłem swoją o twojej osobie i do tego że nie nadajesz się do jakiejkolwiek współpracy w tym temacie, gdyż od tego on jest.

Po twoich wypowiedziach z tego tematu a można stwierdzić że jesteś albo niedorozwinięty intelektualnie lub nie ukończyłeś 3 klasy szkoły podstawowej.

Opublikowano

adb15ae62d336f6a363fea0cc9b4c9d371de7b96

Forum dyskusyjne jest od dyskutowania. Wyraziłem swoją o twojej osobie i do tego że nie nadajesz się do jakiejkolwiek współpracy w tym temacie, gdyż od tego on jest.

Po twoich wypowiedziach z tego tematu a można stwierdzić że jesteś albo niedorozwinięty intelektualnie lub nie ukończyłeś 3 klasy szkoły podstawowej.

Oco ci debilu skończony chodzi?

Wiesz co to jest 1/3?
Pisałem w tamtym temacie idioto że plugin jest o 1/3 (sekundy?) O to ci pajacu chodzi? Że się pomyliłem?
Co nie wolno? Już to poprawiłem i nie prowokuj do kłótni. Aha i niedorozwinięty intelektualnie to jak widać twój ojciec był jak cię robił.

"Skreślone wiadomośći to dodatek nie mający nic wspólnego z przesłaniem postu, poprostu tak je wstawiłem, można je pominąć.

~MrGregorix

ale polecam przeczytać wiadomość nie pomijąjąc ich

Nie no k***a xD

Po za tym widać kto nie ukończył 3 klasy podstawowej, jak widać nie potrafisz odpowiedzieć nawet na moje pytanie.

Powtórzyć ci je?

Zapraszam PW tam sobie dyskutuj. Bo nawet jakbym cię spytał o coś z wiedzy technika to byś nie wiedział co odpowiedzieć. Szukałbyś w necie.

409.jpg?7190

Opublikowano
Po za tym widać kto nie ukończył 3 klasy podstawowej, jak widać nie potrafisz odpowiedzieć nawet na moje pytanie.

Powtórzyć ci je?

Nie pisze na PW tylko wyrażam opinie w tym temacie żeby ludzie ją zobaczyli.

Nie wiem po co ci moje gg/skype porozmawiać możemy tutaj ew. jak masz jakieś pytania/zastrzeżenia napisz na PW wprost (nie używam gg/skype).

Bo nawet jakbym cię spytał o coś z wiedzy technika to byś nie wiedział co odpowiedzieć. Szukałbyś w necie.

Pewnie bym nie wiedział, ale myślę że to przez to że no nie wiem... nie jestem technikiem<lol>?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...