Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GalaxyMU! [Full Sezon 4][ EXP: 700x] [START 05.12.2015r. / 20:00]

Galaxymu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie gra się spoko, popraw plakat w pierwszym poście bo wygasł link. Jak ktoś ma mniej czasu i nie lubi wyścigu szczurów, to serdecznie polecam.

Opublikowano

Co ci sie niby buguje? ja przed rr daje select server i nic mi sie nie buguje...

Zapraszam na serwer

Masz mnie za idiote? :) Wychodzę z gry i pokazuje, że ciągle jestem online, nawet w statystykach siebie widzę, więc raczej to jest bug :)

Opublikowano

Nie napisalem ze jestes "idiota" tylko pisze ze ani razu nie mialem takiego przypadku.

Jak wychodzisz z gry exit game czy wylogowujesz sie z suba czy alt+f4?

Opublikowano

Nie napisalem ze jestes "idiota" tylko pisze ze ani razu nie mialem takiego przypadku.

Jak wychodzisz z gry exit game czy wylogowujesz sie z suba czy alt+f4?

To jest winna autoreconnectu, niestety miewam te same problemy. Jedyna pomoc przy zwieszonym koncie to reset całego serwera ;) 

Pozdrawiam

Opublikowano

Na stronie masz zakladke odblokuj postać w panelu konta , spróbuj powinno pomoc

To jest opcja jak twoja postać się gdzieś zbugowała na mapie :) 

Tylko Admin może odwiesić lub może dodać moduł do mucore z disconnectem automatycznym :) 

Opublikowano

Admin potwierdził że naprawiają ten problem z byciem "online" mimo że jest się wylogowanym. Pomimo niektórych :).. Sporów... warto zawitać sądzę.

Opublikowano

U mnie to nie pomaga. Odpowie mi jakiś admin co może być przyczyną czy standardowo muszę czekać dwa dni? Na forum też napisałem o tym problemie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...