Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-Polski Serwer - Artemida Mu Season 6 500xp #28-11-2015#

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zablokowało mnie bo niby znalazło jakieś zagrożenie a pobierałem clienta ze stronki? chujnia czekałem na start

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Zablokowało mnie bo niby znalazło jakieś zagrożenie a pobierałem clienta ze stronki? chujnia czekałem na start

Pewnie używasz chrome :)

tak jak ulti wspomniał , za 5min wjedziesz po tym baniku :P

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

xyz

@1361622928-U485574.pngArtemidaMu masz 3h na dodanie skanów. 

Tutaj masz do Clienta:xyz

A tu do patcha:xyz

Ty też masz 3h. 

W tym wątku jest wylęgarnia spamerskich postów. Jeżeli będzie kontynuować zaśmiecanie tematu zbędnymi postami to publikacja zostanie po prostu zamknięta 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngArtemidaMu masz 3h na dodanie skanów. 

Ty też masz 3h. 

W tym wątku jest wylęgarnia spamerskich postów. Jeżeli będzie kontynuować zaśmiecanie tematu zbędnymi postami to publikacja zostanie po prostu zamknięta 

Możesz skasować ten post , linki są na www , na VirusTotal jest max 120mb .

Opublikowano

15 h pod odpaleniu servera i gosć ma 12 rr ^^ przy 500 expa .... a o 3 w nocy top 1 mial 2 rr ...coś tu jest nie halo ...

Opublikowano

15 h pod odpaleniu servera i gosć ma 12 rr ^^ przy 500 expa .... a o 3 w nocy top 1 mial 2 rr ...coś tu jest nie halo ...

Już został sprawdzony , resy skasowane , możliwość znowu tak odskoczenia skasowana :)

Mati

Vulc naprawiony , a co masz na mysli jezeli chodzi o dmg bk

Opublikowano

Już został sprawdzony , resy skasowane , możliwość znowu tak odskoczenia skasowana :)

Mati

Vulc naprawiony , a co masz na mysli jezeli chodzi o dmg bk

mam 5500 str a bije mi po 2500 dmg no to coś nie tak z elfem na 7000 ene max do 5k bo bez elfa to szok. sprawdz to.

Opublikowano

i sie zaczyna, już dostępne vip konto:p na dodatek genialne przeliczniki - 1 miesiąc vipkonta za 7.2 euro, 7,2 dolara lub 15 funtów :O ktoś tu chyba kursów walut nie sprawdził

Opublikowano

Nie umiem wbić na serwer wywala mnie AH ktos może wie jak pomoc ? Pierwszy raz tak mam patcha pobrałem

Patch +Client

i sie zaczyna, już dostępne vip konto:p na dodatek genialne przeliczniki - 1 miesiąc vipkonta za 7.2 euro, 7,2 dolara lub 15 funtów :O ktoś tu chyba kursów walut nie sprawdził

Oj z tymi funtami to juz poprawiam :P

Zobacz że VIP serwer podnosi tylko xp o 100x i nic więcej nie daje , jest to forma by wspomóc serwer finansowo :)

Chciał bym kupić premium stronkę na która trzeba troszkę wydać.

O donate nie ma co marzyć :P

mam 5500 str a bije mi po 2500 dmg no to coś nie tak z elfem na 7000 ene max do 5k bo bez elfa to szok. sprawdz to.

Sprawdziłem , bk został podkręcony jeżeli chodzi o PvM :)

Opublikowano

Na serwerze wielkie jak byk : No Donations a potem wali konto vip płatne. Tym vipem chłopie zniszczyłeś serwer. Poczekaj do soboty galaxy mu rusza -połowa ludzi odejdzie. Za tydzień max online będziesz mieć 20ppl a za dwa tygodnie serwera już nie będzie..

Opublikowano

VIP serwer został otworzony by rozwinąć serwer , zauważ że nie da się osiągnąć ani itemów , ani seali , tylko większy exp i ciut mniejszy lvl res co pozwoli lekko skrócić czas resa.

Jeżeli i tak nie wbijesz gr to nie będzie full itemków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...