Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-Polski Serwer - Artemida Mu Season 6 500xp #28-11-2015#

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przypominam:

7. Publikację można "odświeżać" w przypadkach gdy:                                                               
- Nie było na niej aktywności przez okres jednego tygodnia.
- Nastąpiły duże zmiany w publikacji. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1022836-regulamin-lokalny-dzialu-publikacje-i-opinie-o-prywatnych-serwerach/

9La1rOf.gif

Opublikowano

Eventy są prawie codziennie :)
Również wprowadzamy urozmaicenia co dzień :)

Zapraszam na serwer , jest to polski serwer a brakuje polaków :D  Tworzymy jakieś 40% graczy ;)

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

RF jest dalej zbugowany czyli pet ani cape nie daje bonusów typu increase damage 30%, bije ciągle tym samym dmg np ciągle równe 500 czy to z kryta czy to z normalnego hita.

Opublikowano

RF jest dalej zbugowany czyli pet ani cape nie daje bonusów typu increase damage 30%, bije ciągle tym samym dmg np ciągle równe 500 czy to z kryta czy to z normalnego hita.

Jestesmy w trakcie naprawy tego ;) Na przestrzeni 24h powinno byc już ok :)

Join Us

2748614472756671449386.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byłem u was na serwerze, pograłem troszkę.. Co mogę powiedziec? Serwer całkiem spoko, co do tego nie mam zastrzeżeń :) Admin Matt porządny jak i pomocny, jedyne co mi przeszkadzało to pustka i cisza, brak wiary. Co więcej mogę powiedziec? Oby się wam wiodło,  pozdrawiam:)

Opublikowano

Witam. Tym co sie wachaja czy zaczac grac na tym serwie zdecydowanie POLECAM!!! nie gralem w mu juz dawno , wbilem na chwile i zostalem jak narazie na dluuzej , zadnych lagow, bugow, admin bardzo w porzadku, troche malo ludzi niestety gra ale mysle ze wspolnie damy rade to zmienic ! :-) Kazdy Nowy gracz , moze szybko dogonic czolowke w resach, i kazdy moze liczyc na pomoc, nie ma zadnych chamskich graczy jak to sie czesto zadarza na innych serwach. Co tu wiecej gadac, nie zastanawiac sie tylko wbijac! Kazdy w razie potrzeby dostanie pomoc:) POLECAM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...