Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UberOrbit v²

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wybacz moderatorze za spam, jednak muszę to napisać.

3.    DOUBLE[Xo3]TROUBLE 116,496 [top 3 odbite :D]

About GGs, I'm still working on it, I want it to be perfect without any bug so i'm testing everything. It should be out tonight (at least I hope).

Best Regards, UOv²'s Team.

OZNACZA TO, ŻE PRAWDOPODOBNIE DZIŚ W NOCY BĘDĄ DZIAŁAŁY WROTA!

Opublikowano

Wybacz moderatorze za spam, jednak muszę to napisać.

3.    DOUBLE[Xo3]TROUBLE 116,496 [top 3 odbite :D]

About GGs, I'm still working on it, I want it to be perfect without any bug so i'm testing everything. It should be out tonight (at least I hope).

Best Regards, UOv²'s Team.

OZNACZA TO, ŻE PRAWDOPODOBNIE DZIŚ W NOCY BĘDĄ DZIAŁAŁY WROTA!

.... W nocy, no z*********e tyle że ja muSZE wstać o szóstej zrobisz wrota za mnie xdd ?

Opublikowano

.... W nocy, no z*********e tyle że ja muSZE wstać o szóstej zrobisz wrota za mnie xdd ?

Ja rano sam wstaje o ~~6 i robie wrota do 10 a potem do szkoly :D

Opublikowano

wiecie co ja dzisiaj gralem troche. Będę robił te wrota jutro, najwyżej spóźnię się na przyrode. Pierwsza klasa gimnazjum to chyba nieistotna, slyszalem ze w trzeciej trzeba sie przylozyc zeby dobrze napisać ten egzamin. Bardzo dobry serwer, tak wciąga, że brakuje mi czasu na odrabianie lekcji. Ale co tam, gra ważniejsza ;P polecam

Opublikowano

wiecie co ja dzisiaj gralem troche. Będę robił te wrota jutro, najwyżej spóźnię się na przyrode. Pierwsza klasa gimnazjum to chyba nieistotna, slyszalem ze w trzeciej trzeba sie przylozyc zeby dobrze napisać ten egzamin. Bardzo dobry serwer, tak wciąga, że brakuje mi czasu na odrabianie lekcji. Ale co tam, gra ważniejsza ;P polecam

Wypraszam sobie, nie chodzę do 1 gimn ;p

Opublikowano

no tak ale o ktorej bo ile mozna czekac niedość że urki nie ma skad tylko ice sepromu nie ma skad nawet z gg nie leci juz (tznc nie dodaje ) tylko ten potworek na glob ale ciezko ubic go 

Opublikowano

no tak ale o ktorej bo ile mozna czekac niedość że urki nie ma skad tylko ice sepromu nie ma skad nawet z gg nie leci juz (tznc nie dodaje ) tylko ten potworek na glob ale ciezko ubic go 

Pierw wchodzisz w lab, potem w gg, losujesz i wchodzisz ponownie sprawdzic lab czy Ci dodalo, czasochlonne ale dziala.

Opublikowano

A jakiś klient ma już full havo no to super równość w tej grze xD

Narazie tylko Administracja ma havo. 

­

Opublikowano

Nie wiem co jest ale nie moge wejsc do gry.Po wciśnieciu "Play on UberOrbi V2" Laduje mi sie przez chwile i wyskakuje komunikat ze nie mozna sie połączyc.Dopiero po kilkudziesięciu próbach mogę wejść do gry.Też występuje u was ten problem?

Opublikowano

Nie wiem co jest ale nie moge wejsc do gry.Po wciśnieciu "Play on UberOrbi V2" Laduje mi sie przez chwile i wyskakuje komunikat ze nie mozna sie połączyc.Dopiero po kilkudziesięciu próbach mogę wejść do gry.Też występuje u was ten problem?

A teraz mozesz wejsc? Moze probowales w tedy kiedy admini cos ciagle zmieniali?

Opublikowano

Musze się dogadac z Moderatorem co do robienia double postow... No cóż, to co robie tego wymaga ;p

"Hey guys,

GGs will be enabled tomorrow, 7pm (GMT +1), get ready
You'll be able to get Havoc from GGs, but there is currently no way to get Hercules, we are still looking for another way to give hercules to the players (to prevent players from spending their whole game's time in gg)

Also, many of you complain about the shield : do you think the max shield amount is too low ? Should we increase it ? What do you consider to be "too much shield" ?

Thanks in advance for your answers ! These will help us to increase your gaming experience and to balance even more the game !

Regards,

UOV²'s team"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...