Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weekendowa beta

Lady Quarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z Was dostał sie do ostatniej weekendowej bety?

Ja niestety nie dostałam sie a jestem ciekawa wrażeń i opinii na temat gry jak i jej mechaniki.
A przy okazji, czy wiadomo coś na temat kolejnej takiej akcji z weekendowymi dostępami do bety?

Opublikowano

Podczas trwania ostatniej weekendowej bety ja osobiście dostałam stały dostęp do gierki, więc bardziej worth. Poleciało chyba jednak tylko z 10-20k dostępów także gl. 

Następna beta pewnie gdzieś w okresie świątecznym się zacznie z większą ilością zaproszeń. :P Ale w weekend taki nie dało się grać, totalneee lagi. 

Opublikowano

Podczas trwania ostatniej weekendowej bety ja osobiście dostałam stały dostęp do gierki, więc bardziej worth. Poleciało chyba jednak tylko z 10-20k dostępów także gl. 

Następna beta pewnie gdzieś w okresie świątecznym się zacznie z większą ilością zaproszeń. :P Ale w weekend taki nie dało się grać, totalneee lagi. 

A jakie wrażenia z gry?

Opublikowano

A jakie wrażenia z gry?

gra sama w sobie jest naprawdę bardzo fajna i szybka, co ja osobiście uwielbiam, aczkolwiek jest trochę rzeczy, które muszą poprawić (jedna postać mnie zabijała od tak na hita i się rejdżowałam T-T) 

Opublikowano

gra sama w sobie jest naprawdę bardzo fajna i szybka, co ja osobiście uwielbiam, aczkolwiek jest trochę rzeczy, które muszą poprawić (jedna postać mnie zabijała od tak na hita i się rejdżowałam T-T) 

Powiadasz, że widać brak balansu między postaciami? 

Opublikowano

Powiadasz, że widać brak balansu między postaciami? 

Zdecydowanie brak balansu jest widoczny. Dużo postaci też nie jest dotykanych, zaś sami "supporci" wydają się niekiedy trochę bezużyteczni. :c 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...