Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Od Zera do Pro Playera #1 - Podstawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8 SEKUND INTRA TO DOBRY POMYSŁ
HUJOWE AUDIO TO TEŻ DOBRY POMYSŁ
HUJOWY POMYSŁ NA FILM TO TEŻ DOBRY POMYSŁ

ŁAPKA W DÓŁ I SPIERDALAM.

Opublikowano

Hujowy komentarz to też dobry pomysł.

Hujowe audio ? Kup sobie mocniejsze słuchawki/głośniki, ewentualnie podgłośnij.

Dlaczego pomysł na film zły ? Moim zdaniem dobry, ponieważ widziałem ostatnio u brata który kupił CS`a że ludzie nie znają podstaw słowniczkowych i dlatego ten odcinek musiałem na to poświęcić.

co to w ogóle jest? xD

1 część poradnika - krótki słowniczek 

Jeżeli uważasz że mój film jest całkiem niezły to zostaw subka. To nic nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy :)

Opublikowano

Każdy robi co chce i jak chce. Poradnik jest dla zaczynających graczy, poradnik dobry tylko muzyka za głośno.

Opublikowano

Każdy robi co chce i jak chce. Poradnik jest dla zaczynających graczy, poradnik dobry tylko muzyka za głośno.

Muzyka jest dobrze ustawiona, lecz popełniłem fail podczas nagrywania i nie wysunąłem mikrofonu z muszli słuchawek przez co mikrofon słabo łapał. Przyznaję się do tego błędu i obiecuję że to się nie powtórzy, tak to jest jeżeli nagrywa się w nocy :p

Jeżeli uważasz że mój film jest całkiem niezły to zostaw subka. To nic nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy :)

Opublikowano

@Jackass-ORGINAL

Niech zgadnę nie masz nawet 2k h w CS. Rangę ~DMG~

Jaki cel ma ten filmik ? Większość rzeczy powiedzianych w tym filmie ,  dowiedzą się po kilku h w grze. 

Już lepiej niech idą do pizdaka wielkiej gwiazdy internetowej. Tam wytłumaczy im co i jak na początek. 

Audio to prawda jest chujo**. ( NIE NIE MAM SŁUCHAWEK ZA 20 zł i silvera w CS)

Zaskocz czymś na YT a nie powielaj co to już jest.

Opublikowano

Powiem tak, doceniam to że włożyłeś w to sporo czasu przykładowo tworząc prezentację. Jednak myślę że jest to zbędne, myślisz że ludzie będą słuchać rad pierwszego, lepszego Kowalskiego który nic w tej grze nie osiągnął?
Zostawiam like tylko i wyłącznie za czas włożony w stworzenie filmiku.

Opublikowano

@Jackass-ORGINAL

Niech zgadnę nie masz nawet 2k h w CS. Rangę ~DMG~

Jaki cel ma ten filmik ? Większość rzeczy powiedzianych w tym filmie ,  dowiedzą się po kilku h w grze. 

Już lepiej niech idą do pizdaka wielkiej gwiazdy internetowej. Tam wytłumaczy im co i jak na początek. 

Audio to prawda jest chujo**. ( NIE NIE MAM SŁUCHAWEK ZA 20 zł i silvera w CS)

Zaskocz czymś na YT a nie powielaj co to już jest.

Ranga global, w CS:GO 1k godzin a w 1.6 w sumie ok. 3k.... Słuchawek nie mam za 20zł lecz tak jak już wspomniałem wcześniej zapomniałem wyjąć mikro z muszli za co przepraszam.

Pomysł na serię super, tylko ja bym bardziej chciał aby prowadziła to mega doświadczona osoba, a nie ktoś z rangą MGE/DMG (zgaduje)

Dzięki za miłe słowa, powiem Ci że jestem doświadczoną osobą a ranga to global tak jak wcześniej wspomniałem. Grałem na kilku lanach oraz na małych turniejach online więc doświadczenie mam.

Powiem tak, doceniam to że włożyłeś w to sporo czasu przykładowo tworząc prezentację. Jednak myślę że jest to zbędne, myślisz że ludzie będą słuchać rad pierwszego, lepszego Kowalskiego który nic w tej grze nie osiągnął?

Zostawiam like tylko i wyłącznie za czas włożony w stworzenie filmiku.

Tak jak wyżej + postaram się aby następne filmy były bardziej konkretne i wnosiły więcej praktyki niż teorii. 

PS: Jeszcze raz przepraszam wszystkich za audio !! Już się to nie powtórzy, nie będę więcej nagrywał w nocy po omacku ;D

Opublikowano

Moim zdaniem dobrze ze stworzyłeś taki filmik ;) jest coraz więcej nowicjuszy i na pewno przyda im się info co i jak ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...