Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Sebby OKTW, Pytania, Odpowiedzi, Wątpliwości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Jestem Dev z joduska.me i chciałbym sprostować kilka wątpliwości. 

Dla wiarygodności na moim joduskowym profilu wpisałem nick z mpc.

Czasami wchodzę na to forum i smuci mnie całkowity brak informacji o tym co na serio dzieje się w L#

Postaram się odpowiedzieć na większość pytań i sprostować posty które są całkowitą bzdurą. 

Jakikolwiek brak kultury w moim kierunku będzie skutkować tym że po prostu taką osobę będę ignorować.

Jeżeli macie jakieś pytania to możecie pytać w tym temacie.

Sebby 

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytania:

1. Jak zaczynałeś robić skrypty do L#, myślałeś, że będziesz później najlepszym developerem do adc?

2. Czy update'owanie tych wszystkich skryptów jest trudne dla takiego deva jak Ty?

3. Osobiście chciałbyś ulepszać swoje skrypty czy robić nowe? Jeżeli nowe, czy jakość skryptu będzie porównywalna z innymi, jeżeli dana postać ma takie same możliwości?

4. Ile zajęło ci kodowanie Twojego pierwszego skryptu do Jinx?

5. Co ci się nie podoba w L# (team, program itp.), co chciałbyś zmienić?

6. Jak się dowiedziałeś o L#?

Opublikowano

Pytania:

1. Jak zaczynałeś robić skrypty do L#, myślałeś, że będziesz później najlepszym developerem do adc?

2. Czy update'owanie tych wszystkich skryptów jest trudne dla takiego deva jak Ty?

3. Osobiście chciałbyś ulepszać swoje skrypty czy robić nowe? Jeżeli nowe, czy jakość skryptu będzie porównywalna z innymi, jeżeli dana postać ma takie same możliwości?

4. Ile zajęło ci kodowanie Twojego pierwszego skryptu do Jinx?

5. Co ci się nie podoba w L# (team, program itp.), co chciałbyś zmienić?

6. Jak się dowiedziałeś o L#?

1, 6 . Skrypty robiłem dla siebie i zaczynałem od bola. Z kumplami z roku często pogrywaliśmy w LOLA. Zaczęliśmy googlować czy nie ma jakiś cheatów do tej gry. W tamtym czasie jedyną platformą był BOL którego było łatwo crackować. Potem powstały lepsze zabezpieczenia do BOLA i szukaliśmy darmowych rozwiązań. Tak też znaleźliśmy L# 

2. Dla mnie trudne nie jest, tylko zajmuje dużo czasu. Zawsze przed przygotowaniem zmian muszę przetestować skrypt w grze. 

3. Z biegiem czasu widzę coraz więcej możliwości których kiedyś nie widziałem. Zawsze tworze postać z mojej głowy a nie z czyjegoś kodu. wcześniej orientuje się tylko czy jestem w stanie zrobić coś lepszego. Oczywiście dużo moich postaci nadaję się obecnie do przepisania.

4. Kodowanie to jedno, testowanie to drugie. Po każdej grze staram się poprawić kod jak była sytuacja która mi się nie spodobała. Zawsze trzeba zastanowić się nad logiką. To tak jak pisanie wiersza... najpierw musisz wiedzieć co napisać a samo napisanie nie jest już trudne. 

5. Mocno wierzę w Administracje i cały team. Chciałbym tylko przyśpieszyć rozwój tego wspaniałego projektu ponieważ EB depcze nam po piętach. Wszystko się zmieni z Loaderem 2.0 i SDK. To że L jest płatny tylko będzie potęgować rozwój i jakoś świadczonych usług. Staram sie motywować cały team do pracy aby świadczyć jak najlepsze usługi dla użytkowników

Co mi się nie podoba? Otwarty kod.... 

Opublikowano

Co do loadera 2.0 kiedy +/- ma wyjść? Przypadkiem EB nie ma takiego samego loadera który był w preview loadera L# 2.0? xD

Masz zamiar wypuścić w przyszłości coś na EloBuddy?

Opublikowano

Co do loadera 2.0 kiedy +/- ma wyjść? Przypadkiem EB nie ma takiego samego loadera który był w preview loadera L# 2.0? xD

Masz zamiar wypuścić w przyszłości coś na EloBuddy?

Obecnie traktuje L jako swoją prace więc skupiam się tylko na L. Wiem że EB ma stać się płatne więc jak zaproponują mi dobre warunki to pomyśle. Cała drużyna cały czas pracuje nad Loaderem i nad SDK. Ciężko powiedzieć kiedy ma wyjść. Musimy pracować i nad common i nad sdk równocześnie.

kiedy wyjdzie crack do L# 5.23?

5.23 nie ale na 5.24 jest szansa.

O cracka mnie nie pytajcie 

Opublikowano

Długo uczyłeś się kodzić w C#? Może miałeś styczność z innym językiem? Skończyłeś jakąś szkołe? 

Opublikowano

Długo uczyłeś się kodzić w C#? Może miałeś styczność z innym językiem? Skończyłeś jakąś szkołe? 

Jestem programistą z zawodu i skończyłem studia informatyczne.

Pytajcie o L ;D 

Często jak tu wchodzę to czytam baredzo ciekawe rzeczy np. 

Nie pasowało mi OKTW JINX i zrobiłem GENESIS ;D

bzdura kompletna, dalej gram tylko na OKTW chciałem się tylko dopasować do zapotrzebowania na skrypt który można bardziej skonfigurować. 

Albo że joduska zarabia wielkie pieniądze.... 

następna bzdura... Joduska pracuje normalnie na etat i nie ma wielkiej kasy z L. Większość idzie na utrzymanie techniczne i na wypłaty dla dev a roboty ma w *** aby to wszystko utrzymać w ładzie... 

Nastepnym mitem że pojedyńcze skrypty są lepsze od AIO....

Mit... Aio daje o wiele większe możliwości 

Osobiście uważam że na polskie realia cena L jest za duża i nie dziwię się że używacie cracka.

Opublikowano

No jak to mówią, lepiej robić to co się kocha i mieć mniej niż się męczyć. A co do studiów, polecasz kierunek informatyczny, uważasz, że lepiej kierować się tutaj jak najlepszą uczelnią, typu AGH w Krakowie?

Opublikowano

No jak to mówią, lepiej robić to co się kocha i mieć mniej niż się męczyć. A co do studiów, polecasz kierunek informatyczny, uważasz, że lepiej kierować się tutaj jak najlepszą uczelnią, typu AGH w Krakowie?

nie potrzebujesz studiów by programować, Lepiej przerobić kilka książek z jakiegoś jezyka programowania np Java i dostajesz bardzo dobrą pracę na start. Mój kolega wyciąga 12 tys miesiecznie a zrobił tylko licencjat :)

Opublikowano

Siedzę już w C++ i C przy programowaniu mikrokontrolerów. No ale jednak studia chyba pozwalają bardziej rozwinąć się w danym kierunku, a zresztą uważam, że też zmieniają ludzi pod względem zachowania - mówiłeś, że skończyłeś informatykę, była ciężka, pomogło Ci to?

Opublikowano

jakie ksiazki o c++ polecasz? najlepiej polskie

Symfonia c++ 

Grasz w ligę, używając # ? :D Wyłapałeś jakieś bany do tej pory ?

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Siedzę już w C++ i C przy programowaniu mikrokontrolerów. No ale jednak studia chyba pozwalają bardziej rozwinąć się w danym kierunku, a zresztą uważam, że też zmieniają ludzi pod względem zachowania - mówiłeś, że skończyłeś informatykę, była ciężka, pomogło Ci to?

jakie ksiazki o c++ polecasz? najlepiej polskie

Sam nie uczyłem się C# tylko Javy a to bardzo podobne języki. Studia tylko motywują do nauki tego co zaplanowałeś

Czemu administracja L# ukrywa informacje o wykrywalnosci swojego programu?

Niedlugo poleci kolejna, duza fala za L#.

Symfonia c++ 

Grasz w ligę, używając # ? :D Wyłapałeś jakieś bany do tej pory ?

L nie jest wykrywalny mam 4 konta EUNE wszystkie w pełni sprawne a gram co dziennie 

Problem polega na reportach i jak ktoś pisze że tylko ma włączone rysowanie i dostał bana to mi się śmiać chce....

Wszystkie bany to są reczne bany, Rioter ogląda potem mecz gdzie został ktoś zreportowany i może stwierdzić czy skrypty czy też nie. 

Co banwave publikuje screeny z moich kont. 

Niektóre skrypty są bardziej zauważalne niektóre mniej ja gram tylko na swoim AIO i do tej pory bana nie dostałem 

Dywizje G3 , P3 , P2 , D5 

Opublikowano

Czemu administracja L# ukrywa informacje o wykrywalnosci swojego programu?

Niedlugo poleci kolejna, duza fala za L#.

Już wczoraj była ;)

wCAZfSW.png

Opublikowano

Cześć Sebby. Czy jest szansa że L# stanieje do chociaż 12$? Bo cebuluje na cracku co najwyżej. Dla 18 latka 15$ to dużo ;/ A wiem że póki co L# jest najlepsze. No i nie boicie się czy wraz z kolejnymi falami banów ubędzie wam w końcu na tyle użytkowników by prowadzenie programu było nieopłacalne?

Opublikowano

76caf481f896603a671081e0061d9989.png

i tak jak mówiłem moje wszystkie konta czyste 

Tak to jest jak gra się na niektórych skryptach

Program jest wykrywalny, to ze na razie nie dostales bana, nie oznacza ze program jest niewykrywalny.

Wiem jak dziala wg. RIOT system flagowania kont, istnieja tak jak wspomniales bany nadawane manualnie lub flagowane, lecz RIOT posiada system, ktory automatycznie flaguje konta.

Gdy cos podepnie sie pod proces i zostanie wykryte przez ich system = oflagowanie konta.

Maja takze system, ktory opiera sie na ilosci klikniec na sekunde.

Zrobilem maly test, na poczatku tego patcha odpalilem L# na koncie z 1lvl, nie uzywalem spacji, nie wykorzystywalem movmentu, sam inject L#.

Wczoraj to konto dostalo perma za 3rd programy.

Rozumiem, kazdemu moze sie powinac noga ale powinno to byc za kazdym razem wyjasniane i informowane, a nie ukrywane.

Main zyje, nie uzywalem na nim LS, to nie jest placz z mojej strony, tak dla wyjasnienia.

eSwH2k3.png

Opublikowano

76caf481f896603a671081e0061d9989.png

i tak jak mówiłem moje wszystkie konta czyste 

Tak to jest jak gra się na niektórych skryptach 

Tu akurat nie miałem na myśli twoich skryptów do nich nie mam wątpliwości a nawet wręcz przeciwnie, cały czas gram na OKTW :)

Od siebie też zadam pytanie. Co jest wynikiem tego że dużo ludzi mówi że Paid Skrypty > L#. Grając na Bolu/EB/GOS itd. Wszystkie tego typu programy są kwadratowe. LastHit / AA / Combo itd. Nie jest ani trochę dynamiczne przez co skrypt działa gorzej niż poziom Brąz 10. AmberCarries - Vayne, paid skrypt a czasami nie używał mi AA. Big Fat Jinx - Zmiana Q, opcja OutofRange jakby w ogóle nie działa. Tylko na L# działa mi wszystko normalnie, czy to tylko moje odczucia?

wCAZfSW.png

Opublikowano

Tu akurat nie miałem na myśli twoich skryptów do nich nie mam wątpliwości a nawet wręcz przeciwnie, cały czas gram na OKTW :)

Od siebie też zadam pytanie. Co jest wynikiem tego że dużo ludzi mówi że Paid Skrypty > L#. Grając na Bolu/EB/GOS itd. Wszystkie tego typu programy są kwadratowe. LastHit / AA / Combo itd. Nie jest ani trochę dynamiczne przez co skrypt działa gorzej niż poziom Brąz 10. AmberCarries - Vayne, paid skrypt a czasami nie używał mi AA. Big Fat Jinx - Zmiana Q, opcja OutofRange jakby w ogóle nie działa. Tylko na L# działa mi wszystko normalnie, czy to tylko moje odczucia?

Nie tylko twoje odczucia, imo L# działa jakoś dynamiczniej, szybciej. Porównując sobie VHR Vayne i AmberCarries poprostu VHR o wiele fajniej chodziło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...