Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Zacinanie broni"

Frixeer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mega wielki problem ponieważ od dłuższego czasu i tylko kilku serwerach zacina mi full auto wygląda to tak...

https://www.youtube.com/watch?v=DK4HA1SeJ3E

Bardziej to widać gdy strzelam z kałacha, tak dziwnie urywa się głos i przestaje na chwile strzelać co mnie bardzo irytuje ,ponieważ utrudnia to grę.

Dodam ,że już installowałem na nowo cs'a. Macie jakieś propozycje dlaczego tak się dzieje?

Opublikowano

Niee właśnie mam ping 35/40 a i tak mi się tak zacina a grać się z tym nie da. Nie wiem dlaczego tak się stało kiedyś tak nie miałem...

Opublikowano

Mi też zacina ale dlatego że podczas gry mam 25-40 fps gdy kiedyś miałem 50-70 śmigało super.

Może też masz mało fps??.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Mam stałe 100 fps'ów. To jest jakaś katastrofa dodam też ,że specjalnie wszedłem na grę z botami i tam wszystko cacy tylko w serwerach sieciowych mi się takie coś dzieje a prędkość internetu mam 15/20 mb zależy od dnia. Nie wiem o co chodzi serio...

Opublikowano

Mam to samo. Przed przerwą było git na moim ulubionym serwerze. Po przerwie też mam takie ścinki, więc będziesz musiał zmienić serwer, mi na niektórych ścina, na innych dobrze działa :O

Opublikowano

Wpisz net_graph i zobacz czy przy "zacinaniu" masz ubytki, jeśli tak to zapewne wina internetu ;) Ew. spróbuj ustawić rate, cmdrate itd pod swój internet, na YT znajdziesz poradniki ;)

baner3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...