Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikołajowe informacje + konkursy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

465121449594378922683.png

Ho! Ho! Ho!

Jak wiadomo jestem już stary i nie nadążam nad wszystkim, a w szczególności nad czytaniem waszych listów do mnie. W ubiegłym roku pomagał mi zielony elf, a w tym jest to przepiękna śnieżynka, jaką jest @Upss. Poza pomaganiem mi w odczytywaniu waszych listów, będzie oferować szereg konkursów, gdzie do zgarnięcia będą plakietki świąteczne, ujemne punkty ostrzeżeń i specjalne niespodzianki!

Zachęcam do zaglądania na jej profil i brania udziału w konkursach.

895801449595427922683.png

Co roku piszecie do mnie mnóstwo listów, prosząc o wszelakie rzeczy, od słodyczy po super auta lub wille, w tym roku znów Poczta Mikołajowa jest otwarta i czekam do 24 grudnia na wasze listy z życzeniami, co chcielibyście otrzymać ode mnie.

Uprzedzę pytania, że listy nie będą czytane na bieżąco, lecz po 24 grudnia, gdy pierwsza gwiazdka zaświeci na naszym niebie.

Przy okazji zerkajcie na mój profil, bo z dnia na dzień pojawiają się nowe konkursy.

471121449595427922683.png

Jako, że nie każdy jest uzdolniony artystycznie tak jak Ja, mam dla Was specjalne losowanie, gdzie do wygrania będą plakietki oraz niespodzianka, wystarczy jeden komentarz w tym temacie. Dla osób, które były niegrzeczne i mają jakieś punkty ostrzeżeń, a chcą się ich pozbyć, wystarczy, że napiszcie w jaki sposób chcecie się poprawić.  

Za grafikę dziękuję mojemu pomocnikowi @Neosieł

rQYwYSn.jpg­

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Następnym razem, jak będziesz chciał zrobić jakiś konkurs który nie będzie strasznie oklepany to napisz do mnie, serio. Podrzuce Ci pare pomysłów by to nie wyglądało tak mainstreamowo i banalnie, bo aż szkoda, z roku na rok to samo chcecie robić

@Upss to sie bardziej na jakiegoś pomocnika diabła a nie śnieżynke nadaje, ale okej xD

Opublikowano

Rozumiem ze w losowaniu będą brały udział wszystkie osoby które napisały komentarz? Bez względu na to czy ktoś ma procenty na pasku lub też ich nie ma?

Opublikowano

Nie do końca jestem przekonany, czy takie coś nadaje się jako kolejny oddzielny news (oczywiście sam fakt wystąpienia tego tematu w żaden sposób nie zawadza mi).

Powodzenia jeszcze raz @Upss i wszystkim, którzy będą brać udział w konkursach. ;) Miłej zabawy.

zSCFQrN.png

Opublikowano

przepiękna śnieżynka, jaką jest @Upss.

Aha 

Ściągnij mi te pieprzone procenty, bo mnie denerwują. Obiecuję, że jak będę miał 0 na pasku, zacznę wspomagać finansowo i mentalnie schroniska dla psów w Radomiu, i będę czcił Ravonera.

Opublikowano

Mam parę procent na pasku, a chciałbym jakoś je w miarę sensownie i szybko zbić. Może jakaś pomoc dla @Święty Mikołaj pomoże mi się ich pozbyć?  :pls: Czekam na losowanie, może zdobędę jakąś plakietkę i uzbieram na jakąś wymianę czy coś  :yay: Wysłanie 15 raportów i napisanie iluś tam pomocnych postów zbije te procenty? :p

76561198169311417.png

Opublikowano

Biorę udział w losowaniu.

Mam nadzieję, że następne pytania statusowe będą bardziej ambitne, niż matma, czy jakieś legendy -,-

Opublikowano

Takie konkursy to można też robić przed maturami i będzie zainteresowanie :P

(wydarzenia historyczne, matematyka)

Opublikowano

Będę próbował nie wyzywać innych i będę pisał bardziej wartościowe posty.

Biere udział w losowaniu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...