Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlechest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wod nie będzie darmowy tylko tańszy, i tak opłaca Ci się, Burning Legion tam są głównie polacy. Battlechest kosztuje teraz 20-40 zł i pytasz czy Ci się opłaca?

giphy.gif

Opublikowano

Nie opłaca się, bo to 20 zł wydane w błoto, jak nie masz zamiaru kupić woda od razu to sobie odpuść. Nawet jak wyjdzie Legion, to ludzie się przeniosą z woda na najnowszy, poza tym wod nie wejdzie tak od razu do battlechesta, trzeba będzie trochę poczekać. Obecnie na contencie z MoPa nie gra prawie nikt, a i z woda odchodzi coraz więcej ludzi.

Opublikowano

opłaca się :) kupiłem battlechest 6.0 na cdp.pl za 20zł wziąłem odbiór w ruchu zamówiłem o 01:00 w nocy na następny dzień 07:00 rano już był do odebrania w ruchu 30m od domu :) ogólnie kupiłem dla samego pudełka na półkę będzie :D zaraz na święta kuzynowi kupiłem także żebym miał z kim grac i teraz jeszcze dodatek ten Wod kupuje bo tez promocja i za 60zł jest wiec będzie co robić przez najbliższy czas :)

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli ktoś zaczyna i chce szybko wbić poziom plus otrzymać pomoc merytoryczną to proszę się do mnie zgłosić. Będziemy grać poprzez system Recruit a Friend, który daje nam w party doświadczenie 3 krotnie większe. Ogólnie jest to fajny system bo można przez miesiąc sporo postaci sobie poexpić ; ) . Komunikacje poprzez ts3. Pozdrawiam

Edytowane przez Beryfes

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.