Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestigeMU | EXP 50 | DROP 30 | S6EP3 | NEW SYSTEM

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakis błąd wyskakuje po odpaleniu maina po załączeniu anty hacka, chyba ze to jest spowodowane tym że jeszcze server nie wystartował ?

Jaki błąd szefie :)  Konrektna nazwa

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak pisze przynajmniej u mnie - poczekam do 17.30

i nie pomaga odświerzanie

Użyj innej przeglądarki

Opublikowano

Jaki błąd szefie :)  Konrektna nazwa

data/local/mix.bmd -  file not exist...  odpalam main i po ikonce z anty hackiem wyskakuje ten błąd, inne mu mi działały...

Opublikowano

dziwne mam ten plik tam na miejscu i nawet jak go kopiuje od ciebie z załącznika to też wywala ten sam blad po odpaleniu maina, zrobie jeszcze restart lapka

Szefie Tobie pokazuje inny error. :) Próbowałeś podmienić item_eng.bmd :) 

Pobierz clienta od nowa

Opublikowano

juz naprawiony problem, jeszcze takie pytanko, jest mozliwosc ustawienia rozdzielczosci 1600x900?

Dostępne przeze mnie rozdzielczości dodałem do Download.

SERWER ONLINE

Opublikowano

mam ciągłe dc ktoś atakuje server, wydaje mi sie że rip po 4 godzinach od startu nie idzie grac, chyba ze admin uporasz sie z tym?Już nawet www offline

Opublikowano

mam ciągłe dc ktoś atakuje server, wydaje mi sie że rip po 4 godzinach od startu nie idzie grac, chyba ze admin uporasz sie z tym?Już nawet www offline

człowieku jaki rip? ktoś attakuje serwer, a Ty już wyciągasz takie wnioski? ten serwer już nie jedno przeszedł, parę ddosów nie zaszkodzi serwerowi. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Od startu bylo jedno dc bo byly ddosy, pozatym jest wszystko OK. Party reconnect dziala (nie wywala pt przy dc), normalny reconnect tez dziala. dodawanie pkt w grze /addxxx bez potrzeby relogu! Nie jest za latwo jak na razie ale ladnie idzie :) Wbijajcie nie patrzcie na to jakie lvle sa czy pozniej resy. Warto wbijac bo wszystko smiga i admin sie zna na rzeczy :) Zdecydowanie serwer na conajmniej kilka miesiecy :)

Opublikowano

po wczorajszym ataku i dc juz dziś sie nie moge zalogować, po wpisaniu pasów i tradycyjnym ścięciu moge czekac az do smierci na postac...a jak sie juz pojawi postac to klikam connect w nieskonczonosc i nic....co zrobic?Wczesniej sie normalnie szybko logowałem.. w sumie po 15 - 20 minutach sie loguje ale za dlugo to trwa tak juz zostanie??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...