Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TAKTYKI Jak atakować BS A na mirage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tak grają najlepsze zespoły na świecie. Sprawdźcie koniecznie tą taktykę!

Zapraszam do udziału w ŚWIĄTECZNYM GIVEAWAYU

Opublikowano

Nie polecam, miernie się słucha, nawet muzyki nie ma w tle w momentach gdy nic nie mówisz.
"No jest minimalna ale po smoke eee nie będzie się poruszali yyy przy.... ścianie, tutaj macie taki yyy kwiatek celujecie w lewo yyy celownikiem"

O wiele lepsze są inne filmy, nawet bez głosu, z samą muzyką..

i celujemy tutaj w tą yyy blache nie możemy się yyyy poruszać podczas rzucania, ten mój krok był yyyyy za długi, masakra człowieku, nie nagrywaj lepiej pls.

Rozjebał mnie komentarz pod twoim filmem "tak grają najlepsze zespoły" haha xD Wygrałeś na dziś.

Pokaż lepiej aima a nie smoke bo samymi smokeami nic nie ugrasz.

Nie wiem jak ktoś może to oglądać, głos kaleczy, nie da się słuchać, przewijałem ciągle filmik żeby usłyszeć tylko "yyy rzucamy tam" bądź "celujemy tutaj yyyyyy" zeby sie pośmiać xD

Pierwszy lepszy film wpisany w youtube z taktykami na mirage jest lepszy niż ten.

@Brawley83

Tylko, że izak robi ciekawe filmy i fajnie to pokazuje, on pokazuje to wolno i w dodatku mówi o wiele ciszej jak izak.

Nie porównuj izaka do niego, bo to dwa inne światy kompletnie.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Nie polecam, miernie się słucha, nawet muzyki nie ma w tle w momentach gdy nic nie mówisz.

"No jest minimalna ale po smoke eee nie będzie się poruszali yyy przy.... ścianie, tutaj macie taki yyy kwiatek celujecie w lewo yyy celownikiem"

O wiele lepsze są inne filmy, nawet bez głosu, z samą muzyką..

i celujemy tutaj w tą yyy blache nie możemy się yyyy poruszać podczas rzucania, ten mój krok był yyyyy za długi, masakra człowieku, nie nagrywaj lepiej pls.

Rozjebał mnie komentarz pod twoim filmem "tak grają najlepsze zespoły" haha xD Wygrałeś na dziś.

Pokaż lepiej aima a nie smoke bo samymi smokeami nic nie ugrasz.

Nie wiem jak ktoś może to oglądać, głos kaleczy, nie da się słuchać, przewijałem ciągle filmik żeby usłyszeć tylko "yyy rzucamy tam" bądź "celujemy tutaj yyyyyy" zeby sie pośmiać xD

Pierwszy lepszy film wpisany w youtube z taktykami na mirage jest lepszy niż ten.

Hejtuj dalej, jak dla mnie filmik, może być. Nie nauczyłem się niczego niby nowego, bo wszystko to wiedziałem, ale dla początkujących powinno wystarczyć. 

Mów bardziej odważnie i próbuj się nie jąkać.

PS. Patrol obejrzyj sobie np. Izaka i jego akademie taktyczną, tam też mówi dużo razy "yyyy" i itp, ale go nie hejtuj. Dlaczego? 

Opublikowano

Widziałem jak ktoś z 5min vloga Gimpera powycinał wszystkie yyyy, mmmm itp i wyszło 1.5 min więc nie mam sie czym martwić. Z czasem jakość mojego głosu napewno się poprawi :) Potrzeba doświadczenia trochę :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...