Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disstream - o co chodzi?

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na turnieju NVIDIA obie drużyny zrobiły bany "JD" i po drugiej stronie "JD" po czym poszli sobie na ustawkę na baronie. Mecz komentował Dis, a JD = J**** Disa

Organizator obie drużyny zdyskwalifikował i jedna strona mówi, że to było dla śmieszków i to przesada, a druga że okazali brak szacunku i dobrze. Tak w skrócie xD

DX2h4so.png

Opublikowano

Na turnieju NVIDIA obie drużyny zrobiły bany "JD" i po drugiej stronie "JD" po czym poszli sobie na ustawkę na baronie. Mecz komentował Dis, a JD = J**** Disa

Organizator obie drużyny zdyskwalifikował i jedna strona mówi, że to było dla śmieszków i to przesada, a druga że okazali brak szacunku i dobrze. Tak w skrócie xD

DX2h4so.png

JD a może znaczy to J*bać Damiana 

Opublikowano

Aha spk. takie... dziecinne... gimbaza w huy z tego co widzę to tylko kubon to jakoś sb. to wziął do sb. i miał wywalone a reszta to wgl. jak idioci ^.^

Gość koxxxik12
Opublikowano

Dis taki prawy ,a zapomina jak groził typowi że mu głowę o krawężnik rozpierdoli.

Opublikowano

Dis ma jakieś humorki, zachowuje się jak typowy jebacz matek i jak ktoś mu ztrolluje gierke to grozi, że rozpierdoli gierkę. Widać że leci na $$$ bo gdyby dla przyjemności to robił to my miał na to wyjebane :).

DX2h4so.png

DX2h4so.png

Kiedy był ten tuniej?

@Eryk

Opublikowano

@Mamba111 dzis

Nie rozumiem tego JD typ gra sobie w Lige Legend steamuje utrzymuje się stego i wszyscy chcą go jebac. Boże co to tak wszystkim przeszkadza że sobie komentuje te meczki i gra i steamuje. Tak wiem że grozil drophackowi że "rozjebie mu łeb o kraweznik" i tu jedyne usprawiedliwienia to że ma słabe nerwy i trollujbue go polowa EUNE.

A co dotego Donata którego zaprezentował nam mamba111 to ktoś pokazał klasę i wyjebal 3 zł w błoto po co by zabłysnąć?

JeszcZe to "Rakowe EUNE Pozdro" xD my polacy tak mamy.

Opublikowano

Polska scena esportowa byla gownem od dawna, tutaj nie zlamali zadnego punktu regulaminu (kikis wszystko wyjasnil) kto chce, niech wejdzie do niego na fp.
Nikt chyba nie będzie szanować disa, bo jest to chłopak który wywyzsza sie tym, ze streamuje (gdzie robia to ludzie nie bedac casterami lepiej, a on zamiast zajmowac sie komentowaniem turnieju stuka w klawiature i z kims pisze (dzwieki przeszkadzaja), banuje ludzi na chacie zamiast przygotować sie do tego profesjonalnie. Dis od zawsze był gównem, będzie gównem i gównem zostanie, a nie, sorry, to pantheon który maxuje E w jungle i robi najlepsze poradniki do pantha na świecie :santa:
JewLQ1z.png

@ up

To ze jest hipokryta i pozerem? Oklamywał sam siebie i widzów robiąc challenge do challengera wmawiajac widzom, ze wyfarmił sobie konto a zwyczajnie je kupił ( hipokryzja lvl hard), a potem sie tłumaczył miernymi słówkami.
Co to za czlowiek ktory tak bardzo broni prawa, a sam kupuje konta ktore sa bite przez boty (gdzie podobno botami gardzi i chce ich banować?) XDD

Opublikowano

Polska scena esportowa byla gownem od dawna, tutaj nie zlamali zadnego punktu regulaminu (kikis wszystko wyjasnil) kto chce, niech wejdzie do niego na fp.

Nikt chyba nie będzie szanować disa, bo jest to chłopak który wywyzsza sie tym, ze streamuje (gdzie robia to ludzie nie bedac casterami lepiej, a on zamiast zajmowac sie komentowaniem turnieju stuka w klawiature i z kims pisze (dzwieki przeszkadzaja), banuje ludzi na chacie zamiast przygotować sie do tego profesjonalnie. Dis od zawsze był gównem, będzie gównem i gównem zostanie, a nie, sorry, to pantheon który maxuje E w jungle i robi najlepsze poradniki do pantha na świecie :santa:

Dodany obrazek

@ up

To ze jest hipokryta i pozerem? Oklamywał sam siebie i widzów robiąc challenge do challengera wmawiajac widzom, ze wyfarmił sobie konto a zwyczajnie je kupił ( hipokryzja lvl hard), a potem sie tłumaczył miernymi słówkami.

Co to za czlowiek ktory tak bardzo broni prawa, a sam kupuje konta ktore sa bite przez boty (gdzie podobno botami gardzi i chce ich banować?) XDD

Tak słyszałem o akcji z tym chall in 10 days no to była jego największa wpadka w historii jego streama o tym że walczyl zE scrypterami i botami też słyszałem. A tu taki wałek bo konto było kupione xD dostał wtedy chyba Bana na streamie. Tak wiem klamal że ban jest chwilowy itp. No ale postaw się w sytuacji gdzie ogląda cie 3-4kola osob dostajesz Bana i przyznaj się z automatu że ban jest za to że kupiłeś to konto i że ta całą akcja z cheaterami to tylko na wyświetlenia.
Opublikowano

Kogo obchodzi jakiś regulamin. Organizator wykłada hajs i ZAPRASZA ich do gry. Nie należy im się tam żadne miejsce. Oczekiwano od nich rozgrywki na poziomie a była pajacerka. To dokąd trafią pieniądze to chyba nie ich sprawa, bo sami powiedzieli, że pieniądze nie grały pierwszej roli. Kikis najpierw sprowokował tymi banami (bo to on kliknął bany jako first pick) a potem płacze i powołuje się na regulamin. Bardzo dziecinne zachowanie ze strony tych pół/profesjonalnych zawodników i mam nadzieję, że Riot Games wyciągnie z tego konsekwencje :) :) :) :) 

Opublikowano

@Eryk

Mówiąc o konsekwencjach masz na myśli zakaz udziału w turniejach związanych z tą wspaniałą grą czy coś jeszcze?

Opublikowano

@Eryk

Mówiąc o konsekwencjach masz na myśli zakaz udziału w turniejach związanych z tą wspaniałą grą czy coś jeszcze?

Uważam, że sprawiedliwą karą dla Kikisa byłoby zabranie jego drużynie (G2) banów na określoną ilość gier podczas LCS. Jest to oczywiście moja subiektywna opinia, ale jeśli pytasz to jestem skłonny podzielić się tym :) Niech jego teamek odczuje jakim jest śmieszkiem i co im załatwił.

Gość koxxxik12
Opublikowano

Uważam, że sprawiedliwą karą dla Kikisa byłoby zabranie jego drużynie (G2) banów na określoną ilość gier podczas LCS. Jest to oczywiście moja subiektywna opinia, ale jeśli pytasz to jestem skłonny podzielić się tym :) Niech jego teamek odczuje jakim jest śmieszkiem i co im załatwił.

Jak ty mieszasz jakiś marny turniej nvidii z najważniejszym turniejem w lola na tym kontynencie? Czemu za troll w Nvidii jego team miałby dostać zakaz banów?

Opublikowano

Jak ty mieszasz jakiś marny turniej nvidii z najważniejszym turniejem w lola na tym kontynencie? Czemu za troll w Nvidii jego team miałby dostać zakaz banów?

Bo Kikis reprezentuje Riot Games jak i swoją drużynę, powinien wiedzieć co się z tym wiąże. Powiedziałem, że to moja subiektywna opinia i możesz mieć inną.

Gość koxxxik12
Opublikowano

To ,że jest graczem profesjonalnym nie znaczy ,że jest reprezentantem riot games.

Opublikowano

To ,że jest graczem profesjonalnym nie znaczy ,że jest reprezentantem riot games.

Każdy zawodnik ma podpisany kontrakt, więc ta kwestia chyba nie podlega dyskusji(?).

Opublikowano

A ty wiesz kto to?

A co do "Pajacowania" w tym meczu to rzeczywiście jak oglądałem i zobaczyłem ustawke pod Baronem to off stream i narazie było to strasznie nie profesjonalne z strony zawodnikow obu drużyn

A nie wiem, ale często z nim gram na solokolejce :D

Opublikowano

Dis taki prawy ,a zapomina jak groził typowi że mu głowę o krawężnik rozpierdoli.

Gdyby cale eune polaczkow chcialo ci trolować gre + ddosowali czy co tam robili twoja druzyne zapewne bys byl happy w c**j co nie + temy kolesiowi co robi ci dcki bys mastke opierdolil z napleta :D.Hejtuja disa bo go znaja tylko z twitcha gdyby poznali go w realu to napewno by zmienili zdanie:D 

Gość koxxxik12
Opublikowano

Gdyby cale eune polaczkow chcialo ci trolować gre + ddosowali czy co tam robili twoja druzyne zapewne bys byl happy w c**j co nie + temy kolesiowi co robi ci dcki bys mastke opierdolil z napleta :D.Hejtuja disa bo go znaja tylko z twitcha gdyby poznali go w realu to napewno by zmienili zdanie:D 

Aż takiego try harda nie mam ,żeby o grę płakać.

@Edit

Poza tym ten hejt na niego nie jest bez powodu.

Opublikowano

Nigdy nie lubiłem Disa, od zawsze zdawał mi się być dwulicowy, a to było całkiem śmieszne :D

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...