Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspomagacze, aby być lepszym

RAMBO321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siiema ,gram na steam od 2 lat :) 

Poszukuje takich małych wspomagaczy do gry.

Chodzi mi dokładnie o cośtakiego jak no smog. Oczywiście wgrałem go już :)

No flesz to było by widać.. moze jakiś no-recol? Wh z anty ss? Pomoże ktoś? :)

Opublikowano

nie ma antyss na stima znaczy jest ale ss,y sa czarne

hl1 pobierz z setami fov90 

Opublikowano

Najlepiej jak sam nauczysz się grać a jak już chcesz czitować to Cubex CS 3.5, nie testowałem ale po ocenach innych wydaje się niezły.

"What doesn't kill you will make you stronger."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ech... kolejny cziter nie do policzenia ile was już jest cieszy cię to że psujesz grę  innym graczom. Mi się wydaje że gdyby nie było wspomagaczy do csa to byś w niego nie grał tak jak pewna cześć osób którzy chcą być lepsi i grając z użyciem wspomagaczy  oraz się nimi chwaląc  myślą że, będą bardziej lubiani i w centrum uwagi. Owszem będą w centrum uwagi ale nie będą lubiani. W tej grze chodzi o rozrywkę nie o cieszenie się denerwując innych graczy którzy są uczciwi i nie używają wspomagaczy :)

Więc, Zastanów się czy czitowanie sprawia ci przyjemność popatrz też na innych nie na siebie. To że czitujesz to znaczy ze słabo ci idzie w grze potrenuj sobie a nie odrazu czitujesz. Zanim włączysz  te twoje wspomagacze pomyśl o innych :)

<;

Opublikowano

ECC lub Tokyodrift :D Jeśli jedziesz na non-steam to czemu nie.

Ja osobiście nie preferuję czitów i w CS:GO nigdy nie używałem od 2 lat.
Oczywiście czitowanie to nic dobrego i nie nauczysz się grać, wręcz przeciwnie będziesz gorszy niż cała reszta - ale zabawa jest fajna, szczególnie jak człowiek przypomni sobie czasy 1.6. 

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...