Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podalbys nazwę forum na ktòrym byś dodał tego bota :) ? Gz za chęci do tworzenia

Wszystkie informacje podam gdy wszystko będzie gotowe. Wiem że nikt nie lubi gdy ktoś nie określa czasu.

Wiec z góry mówię że zajmie mi to max miesiąc. Także proszę o cierpliwość ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy zostanie dodany świat "W15"?

Raczej nigdy. Niestety z przyczyn ode mnie nie zależnych firma "Playa Games" już jakiś czas temu wprowadziła zabezpieczenia przeciwko większości botów do tej że gry.

Kiedy zostanie dodany świat "W15"?

Bot nie jest już prowadzony. Więc raczej nie będzie dodanego serwera.

Prowadzenie bota nie ma tu nic do rzeczy. Dodanie świata to nie problem. Jak wyżej napisałem playa dała zabezpieczenia nad którymi nie chce mi się rozmyślać.

Z jednej strony to dobrze. Bo właśnie mam jedno zajęcie z głowy.

Jak by tego było mało dzięki temu zabezpieczenia gra SFGame niedługo (uwierzcie mi) straci popularność i nawet stawianie kolejnych światów nic jej nie pomoże gdyż tylko idioci będą powtarzać dane czynności wielokrotnie. Kolejne aktualizacje ? Pff. nieopłacalne... Ostatnio dodane np. "Pupile" szczerze mówiąc bardziej denerwują niż pomagają. Już o "Twierdzy" nie wspominając...

Shakes & Fidget najlepsze dni ma już za sobą i jego czas dobiega końca...

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 18.12.2015 o 19:27, ZeuSXP napisał:

LKBQZUb.png

V 2.4

22ufVum.png

•  Kupowanie piw

•  Wykonywanie misji

•  Wykonywanie warty

•  Łatwe Uruchamianie

•  Możliwość konfiguracji bota

•  Nie wykrywalny przez serwer

•  I inne automatyczne funkcje

o0X0TtK.png

•  Windows 10 / 8 / 7 / XP
  • .Net Famework 4
  •  CPU szybszy niż u tostera

Nd1vDlZ.png

ab7SJYn.jpg

OnbyQVs.jpg

ymFNjIR.jpg

jPvWf3K.png

https://www.dropbox.com/s/mbyb6jhsuz05jcr/Shakes%20and%20Fidget%20Bot.exe?dl=0

ACukY8I.png

https://www.virustotal.com/pl/file/f64368e4550d97e9a5525a8a7d2568a48c36c3c5467a10d19762ab0fc6f4b08b/analysis/1458224611/

Like It <3

nie dziala błąd: brak połączenia z serwerem !

NIE DZIAŁA JEST BŁĄD: BRAK POŁĄCZENIA Z SERWEREM !

• 4 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Siemanko, wybaczcie , że tak z du** się pojawiam, ale gram na 15 serwie (międzynarodowym) mam 330+ lvl i przyznam , że ostatnio ledwo robię 100awki , mało czasu ale i chęci też już mniej niż na początku, nie ukrywam , że bocik pomógłby utrzymać rozwój na poziomie a może i nawet przetrwać ten okres mniejszej chęci, więc rodzi się pytanko a nawet dwa , mianowicie jest szansa , że u mnie zadziała i , że dalej jest niewykrywalny? bym był rad, gdyby ktoś udzielił konkretnej odpowiedzi :D
Pozdrawiam :D 

Opublikowano
10 minut temu, 300-stu napisał:

Siemanko, wybaczcie , że tak z du** się pojawiam, ale gram na 15 serwie (międzynarodowym) mam 330+ lvl i przyznam , że ostatnio ledwo robię 100awki , mało czasu ale i chęci też już mniej niż na początku, nie ukrywam , że bocik pomógłby utrzymać rozwój na poziomie a może i nawet przetrwać ten okres mniejszej chęci, więc rodzi się pytanko a nawet dwa , mianowicie jest szansa , że u mnie zadziała i , że dalej jest niewykrywalny? bym był rad, gdyby ktoś udzielił konkretnej odpowiedzi :D
Pozdrawiam :D 

Jest takie coś jak MFbot, który ma sto razy więcej opcji niż ten bot.

Opublikowano
9 godzin temu, Marchwj napisał:

Jest takie coś jak MFbot, który ma sto razy więcej opcji niż ten bot.

Dziękuję bardzo, sprawdzę jak to działa :D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...