Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfinityMu! Bardzo Dobry Serwer!

dragondrop50

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest możliwość zmiany rozdzielczości na 1920x1080?, jeżeli tak to z góry dziękuje za odpowiedź. Może jestem zbyt przyzwyczajony do takich luksusów xD

Opublikowano

w kliencie nie ma takiej,to serwer typowo pod pvp,cs,duele,pk, po za tym są różne reskiny,dodatki zmieniajace wygląd gry ostatnio pojawił się update(robiony przez gracza) poprawiajacy duzo detali i gra wizualnie wyglada lepiej ale to dla oka tylko

Opublikowano

Jest możliwość zmiany rozdzielczości na 1920x1080?, jeżeli tak to z góry dziękuje za odpowiedź. Może jestem zbyt przyzwyczajony do takich luksusów xD

Nie ma takiej możliwości, a przynajmniej w kliencie. Nie wiem czy sposób ze zmianą rozdzielczości w rejestrze tutaj działa. 

i właśnie przez taki bajer gra na starych pc przycina, a chciałem powrócić do gry...

Taj jak mówi kolega wyżej, możesz wgrać anty laga ;) 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Trochę Polaków jeszcze gra  w tym ja :) kiedyś tu grało nas duzo więcej teraz zdecydowanie przeważają pinoje ale ciągle bardzo dużo graczy online

Opublikowano

Nie wiem czy jest obecnie polska guildia, wiele z nich upadło i Polacy porozchodzili się po innych a expienie to formalność bo to serwer 4 fun głownie do pvp..całe dnie rzeźnia na arenie

Opublikowano

Właśnie zaczynam tu grać jest jakaś dobra duszyczka która może mi pomóc w początkach gry, oraz czy jest jakaś gildia która mnie zgarnie? :)

Co do gildii, polskiej raczej nie znajdziesz. Jeżeli wbijesz full staty to napisz mi pw, dam Ci jakieś itemy fo :)

Opublikowano

Jesli jest jeszcze jakaś akywna polska @ to z chęcią bym dołączył

Nie ma polskiej,jest mieszana ale bierzemy ludzi tylko ,którzy radzą sobie w pvp bk/dl albo supportuja sm/elf

Opublikowano

Zapraszam serdecznie pomoge na start,serwer na dlugie lata gry, idealny do pvp jesli ktos lubi bic sie calymi dniami na arenie :) Wszystko co jest za donate mozna tez kupic w grze,bardzo duzo graczy online i zaciete csy

Opublikowano

Ubery tylko za donate? :) czy za np. kredyty z GRów tez? ;>
Mam tam fo eq BM od 2012 teraz mi sie przypomniało ale wbiłem i widze ze uber musi być.. :D jakby coś szukam @  :D 

Opublikowano

Jest big trade assistance gdzie za rzeczy ,ktore zdobyles za gr/eventy itp(windy to głowna waluta w grze tj, ringi i pendanty f.o) możesz kupic od kogoś ubera wiec nie tylko za kase,sam tak kupowalem sacred mace of king.Po za tym czesto w eventach sa ubery do wygrania i dla najlepszego votera tez jest uber set co miesiąc

Jeżeli jesteście chętni żeby pograć to stworze guildie i będziemy rekrutować Polaków,w razie pytań lub wejścia do guild piszczie mi tutaj na pw

ps: jest juz guildia mój nick NeverBorn,guildia Valhalla będę rekrutował do niej Polaków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...