Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfinityMu! Bardzo Dobry Serwer!

dragondrop50

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam was. Odświeżę trochę temat...

Sporo Polaków ostatnio rozpoczęło grę na InfinityMU i powstała nowa gildia o nazwie RevivalS. Gildia jest nastawiona głównie na Polską część społeczności. W tej chwili jest nas już ponad 30. Planowane są eventy wewnątrz gildii takie jak Q&A, H&S, Bring Me, pvp itp. Nagrodami oczywiście będą sety FO. Jedyne czego nie tolerujemy to żebrania o itemy. W infinityMU można je sobie łatwo "wyexpić" robiąc Grand Resy. Jeśli ktoś chciałby dołączyć do nas niech szuka GMa na sub3 lub sub4. Nick: chaox. W sprawie dołączenia możecie pisać również do: NoBex, Ripahh.

P.S.

Gildia nie padła po dwóch dniach więc mamy nadzieję, że nie padnie jeszcze przez długi czas.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam ciekaw jestem czy naprawdę ten serwer jest taki fajny już pobieram i za 3 minuty jestem na serwerze mój nick Gavara pozdrawiam społeczność MuOnline <3 :]

Pozdro NapaDzior

Opublikowano

Witam was ponownie.

Jest Polska @. Stoi nadal i nie zamierza się rozpadać. Jak już pisałem wcześniej piszcie do gościa z nickiem chaox, ripahh, NoBex. Lub pytajcie innych z gildii RevivalS. Trochę osób gra na sub 3 arena(pvp). Inni expia na sub1 lub sub2, trochę rzadziej na sub4.

Możecie napisać też do mnie pw na forum, a jakoś się zgadamy i dam znać kiedy GM będzie online. Pozdrawiam was wszystkich i zapraszam.

Apricornik. Musisz spróbować zaktualizować sterowniki do karty graficznej. Nie mam póki co innego pomysłu. 

Opublikowano

Też z chęcia pogram tylko czy ktoś mi pomoże z następujacym problemem ? Zainstalowałem już nawet byłem w grze nagle gra sie wyłącza i wyskakuje strona z ani chitem tylko, że ja nic nie mam na komputerze typu bot do mu itp. POMOCY

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał kolega almighty. Wystarczy przeczytać cały wątek lub kilka postów wyżej aby dowiedzieć się wszystkiego. Myślę, że skonstruowałem swoją wypowiedź na tyle czytelnie, że nie ma potrzeby tworzenia spamu i powtarzania w kółko tego samego. Co do problemu z uruchomieniem gry to rozejrzę się po forum InfinityMU. Być może ktoś miał już podobny problem i jakoś go rozwiązał. O wynikach swojego "dochodzenia" poinformuję was w tym wątku.

Opublikowano

@up

Napisz jak udało Ci się rozwiązać problem. Na pewno przyda się innym. Jeśli chcesz to podbij do naszej gildii:)

P.S.

Gildia RevivalS ma już full ludzi. Jest nowa gildia w ally. Nazywa sie DEFIANCE. Nick GMa - Tormund. W sprawie przyjęcia możecie pisać również do GMa RevivalS (chaox) bądź do użytkownika memWizz. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak. Jest kilka "polskich" @ a jedna z nich wygrała właśnie Castle Siege.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pobrałem client zainstalowałem , wgrałem patcha wszystko pięknie ładnie ale jak wchodzę do gry to po minucie wyskakuje komunikat , Now Exit Will New Client i zamyka mi okno gry co jest ?

Opublikowano

handel itemami,pk na arenie 1 na 1 albo calymi guildiami z full buffem,duele najczesiej bk vs bk lub dl vs dl...eventy pk codziennie robione przez gmow w specjalnych arenach do walki,masa roznych eventow w grze i na forum,no i oczywiście cs z bardzo duzą liczbą graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...