Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InfinityMu! Bardzo Dobry Serwer!

dragondrop50

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 205
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem troszkę na nim polecam. Jeżeli aż tak sie rozwijacie pobieram i dołączam do gry. Dajcie jakies tu nicki żeby sie złapać w grze :) 

Opublikowano

Nie moge was złapać zorganizujcie jakas rekrutacje zeby kazdy wiedzial o ktorej jest :D Czym nas wiecej tym lepiej a mase polakow biega bez Guildi i dużo nowych graczy.

Opublikowano

jestem w grze teraz 3 sub NeverBorn,daj swój nick

Mamy sojusz 5 guildi i stopniowo sie rozwijamy Valhalla,Midgard,Helheim,Wanaheim,Nilfheim zapraszam do gry :)

Opublikowano

To juz sam oceń.. serwer stoi 8 lat bez resa kont,nastawiony glownie na pvp typowy for fun, sa uber sety czyli ancient+full opcje, okolo 1000 graczy online codziennie

Opublikowano

Warto zapraszam. Dużo ludzi. handel rozwinięty. Polaków dość dużo trzeba tylko zlapac kogos z guildi i atmosfera robi sie ciekawa :) 

Opublikowano

Powiedzcie mi taką jedną rzecz, czemu jak gram i po dosłownie minucie w grze Mu się po prostu wyłącza tak jakbym proces zamknął, za każdym razem tak jest.

BloodEgo_eune_81_1_logo.png

Opublikowano

Powodów może być kilka..np. enter przy wyborze postaci i dostajesz dc po chwili w grze,w innym wypadku antywirus usunal ci jakis plik 

strona off ?to raczej chwilowy problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...