Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.pl - Senthia.pl - powrót?

ByGod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak przyjdzie właściwy moment czyli jak wszystkie serwery pod $$$ które wystartowały na święta padną :)

aaaaahaaaa 

czyli jeszcze w okresie świątecznym ?

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak pojawi się jakikolwiek rework senthii to upublicznienie pliki z tego serwera. Każdy będzie mógł sobie senthie postawić. Może i pobugowane ale się pojawią.

64562221938.png

Opublikowano

Jak pojawi się jakikolwiek rework senthii to upublicznienie pliki z tego serwera. Każdy będzie mógł sobie senthie postawić. Może i pobugowane ale się pojawią.

Przecież pliki kariesa są/były udostępnione xD

Opublikowano

Niech sobie będą ja udostępnię pliki 1:1 z oryginalnej senthii zaraz po zamknięciu.

Udostępnij dajesz juz! Bo przeciez my nie wrzuciliśmy plików senthi... Ja bym nie wystartował na takich plikach jakie sa na mpc :) 

Opublikowano

Ciekaw jestem tylko ile osób wejdzie na ten serwer ponieważ ktoś kilka msc temu robił rework senthia.eu i nie wypalił.

Tak ogólnie serwerek był fajny jeśli większa liczba osób będzie tego chciała dlaczego nie zrób ankietę i zobaczysz :).

Opublikowano

No czekam, czekam. Mam nadzieje, że wypuścisz szybko ten serwer.

Takie pytanie, ty byś wykupił maszynę, reklamę itp. czy surek, lub ktos inny?

Opublikowano

Grałem, ceniłem, dobrze się bawiłem. Wniosek taki że wrócę z kolegą jak wystartuje. Jeszcze dodam że było by super gdy by nie było tyle isu co w ostatnich startach większości serwerów ;] I nie tak szybkie wbicie maxa. Pozdrawiam i życzę powodzonka  ze startem. Senthia.pl

Opublikowano

Lepiej na Senthia.pl  <-- o wiele ciekawszy serwer był . Karies.pl troche taki se był nie przepadałem za nim

Opublikowano

Lepiej na Senthia.pl  <-- o wiele ciekawszy serwer był . Karies.pl troche taki se był nie przepadałem za nim

A wiesz, że Karies.pl to było w 100% senthia z ostatniego okresu :)

Opublikowano

Pytanie mam na ile masz zamiar postawić serwer ?

nie zrozum to jako nwm "hejt ?" ale zawsze jak stawiałeś serwery to nie na długo.

Opublikowano

A wiesz, że Karies.pl to było w 100% senthia z ostatniego okresu :)

Nie 100% Senthia tylko 70% brakowało 1 setu broni + te smoki w grotach ich również nie było to samo demony na sohan + bł normalny drop główek na DC i odbugowany exp w v3/v4.

Co do reaktywacji Kariesa zagrałbym ale by musiały być naprawione bugi + coś dodane bo stare serwery nie mają szans na przetrwanie dzisiaj.

Opublikowano

No czekam, czekam. Mam nadzieje, że wypuścisz szybko ten serwer.

Takie pytanie, ty byś wykupił maszynę, reklamę itp. czy surek, lub ktos inny?

Sprawy $$$ zostawiam dla siebie, to nie powinno interesować graczy. 

Pytanie mam na ile masz zamiar postawić serwer ?

nie zrozum to jako nwm "hejt ?" ale zawsze jak stawiałeś serwery to nie na długo.

Lanek S1 pierwsza wersja 8 mc potem 5 mc nim się zajmowałem, lecz odszedłem dla dobra kariesa który stał również sporo czasu. Więc nie mów, że wszystkie... 

Daj sobie siana ty pionku.

Fajnie, że wiem kim jesteś ,,fejmie''  xD  xD  xD

Nie 100% Senthia tylko 70% brakowało 1 setu broni + te smoki w grotach ich również nie było to samo demony na sohan + bł normalny drop główek na DC i odbugowany exp w v3/v4.

Co do reaktywacji Kariesa zagrałbym ale by musiały być naprawione bugi + coś dodane bo stare serwery nie mają szans na przetrwanie dzisiaj.

W tym momencie jest wszystko nie ma żadnych smoków w av2 itd 

Opublikowano

Sprawy $$$ zostawiam dla siebie, to nie powinno interesować graczy. 

Lanek S1 pierwsza wersja 8 mc potem 5 mc nim się zajmowałem, lecz odszedłem dla dobra kariesa który stał również sporo czasu. Więc nie mów, że wszystkie... 

Fajnie, że wiem kim jesteś ,,fejmie''  xD  xD  xD

W tym momencie jest wszystko nie ma żadnych smoków w av2 itd 

To czekamy, czekamy.

Mam nadzieje, że szybko wystartujesz ;D

Opublikowano

Fajnie by było gdyby serwerek wrócił. Oczywiście bardziej dopracowany :D Pozdroo

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Nie opłaca sie było takich reaktywacji chyba ze 100

Dobra matematyka :) 

Fajnie by było gdyby serwerek wrócił. Oczywiście bardziej dopracowany :D Pozdroo

To, że bardziej dopracowany to nie ma żadnych wątpliwości 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A skąd Ty masz takie możliwości? :lenny:

Haya? Fakel?

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...