Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valve przywróci dawny system rang?

Respire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam już supreme, a po 10 meczach nie miałem żadnego LEM'a. Ja nie płaczę, że raz z rangi spadłem i mam ją z powrotem, mi chodzi o innych graczy. Mam piątkę, z którą wygrywamy 80% meczy. CHODZI O INNYCH GRACZY, KTÓRZY ZASŁUGUJĄ NA SWOJĄ RANGĘ, i tacy ludzie są. Nie płaczę o rangę, rozumiesz ? Jestem graczem zarówno CS 1.6, i wolałbym żeby rang nie było, zero spin o rangę, możliwość nauczenia się czegoś od lepszych graczy, super by było. "Tacy jak wy tego nie rozumiecie" - Nie wiem za kogo się uważasz, ale jest to denerwujące, wywyższasz się, i mierzysz wszystkich jedną miarą. Może to ty tutaj czegoś nie rozumiesz, skoro nie wiesz o co mi chodzi, ranga nie gra i nigdy nie grała, nigdy o nią nie płakałem, ale wiadomo, w*****a mnie to za przeproszeniem, że teraz jest nowy system rang, to ludzie myślą, że ranga  w 100% odwzorowuje skilla, jest to nie prawdą. Rang nie powinno być, koniec tematu. Nigdy nie płakałem o durny obrazek z rangą, dowidzenia.

Placzesz w kazdym poscie.

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak widac staty nie odzwierciedlaly umiejetnosci twojego kolegi.

Odzwierciedlały bo miał staty zawsze po 30 fragów gdzie reszta po 8-14 fragów i jak widać derank wleciał.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...