Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt BunnyHop

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będziecie latali przez całą mape na BH to wiadomo, że ban poleci.

Swoją drogą nie polecam skryptów bh na ahk, mierne są + na mpc jest wiele ahk bh już.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Za AHK od dawna są bany ;)

nikt bana jeszcze nie skleił lapsie

używam skryptu ahk na bhopa od ponad pół roku i jakoś nie mam bana ;p

bo za ahk nie ma banów,takie słabe istoty co piszą że jest,udowadniają że tylko simsy i simsy ;<

zaraz będą mi pewnie próbowali coś wmówić ;d

+ na mpc jest wiele ahk bh już.

ale tego nie ma -.-

Opublikowano

Mówicie że za ahk nie ma banów... Myślałem czy by sobie anti-recoila nie odpalić. Może mi ktoś coś ciekawego polecić?

Jeżeli piszesz do mnie, proszę użyj opcji cytuj <3

Opublikowano

Mówicie że za ahk nie ma banów... Myślałem czy by sobie anti-recoila nie odpalić. Może mi ktoś coś ciekawego polecić?

Zauważ, że kiedy przyjdzie jakaś presja to wszystko wyjdzie na jaw. Kolejny powód dlaczego możesz zostać zbanowany. BH idealny 100% cycuś glancuś, a strzelasz średnio. To już robi podejrzenia. Niekiedy możesz przytrzymać spację przez przypadek i osoba sprawdzająca od razu zobaczy, że robisz prawie, że idealnego bh w miejscu. Skrypt na recoil jeszcze lepiej widać ;)

Poza tym jaką przyjemność sprawi Ci gra na skryptach? Nie poczujesz się lepiej, bo zowniłeś kogoś przy użyciu jakiegoś skryptu. Skrypt wyłączysz i lipa. Najlepiej graj bez niczego. Za pół roku sobie powiesz.... "k***a jaki progres". Pozdrawiam i odradzam używania tych s**tów :)

Opublikowano

Zauważ, że kiedy przyjdzie jakaś presja to wszystko wyjdzie na jaw. Kolejny powód dlaczego możesz zostać zbanowany. BH idealny 100% cycuś glancuś, a strzelasz średnio. To już robi podejrzenia. Niekiedy możesz przytrzymać spację przez przypadek i osoba sprawdzająca od razu zobaczy, że robisz prawie, że idealnego bh w miejscu. Skrypt na recoil jeszcze lepiej widać ;)

Poza tym jaką przyjemność sprawi Ci gra na skryptach? Nie poczujesz się lepiej, bo zowniłeś kogoś przy użyciu jakiegoś skryptu. Skrypt wyłączysz i lipa. Najlepiej graj bez niczego. Za pół roku sobie powiesz.... "k***a jaki progres". Pozdrawiam i odradzam używania tych s**tów :)

Masz hobby cheatowanie. Ja mogę cię pokierować co i jak w League of Legend, bo w CS'ie jeszcze się nie rozeznałem. A więc tak, bunny hopa nie chcę, nie będę używał. A ja się tylko pytałem czy może ktoś nie ma jakiegoś fajnego recoila w ahk :D

Opublikowano

Masz hobby cheatowanie. Ja mogę cię pokierować co i jak w League of Legend, bo w CS'ie jeszcze się nie rozeznałem. A więc tak, bunny hopa nie chcę, nie będę używał. A ja się tylko pytałem czy może ktoś nie ma jakiegoś fajnego recoila w ahk :D

Dawno nie edytowane :D Cheatowałem w bf3 jak był na topie. Moim mistrzem był koleś który zabijał apteczką :3

Na mpgh możesz coś poszukać bo tutaj raczej nie znajdziesz nic konkretnego :D

Opublikowano

mam na 8broni

ale nie wstawię bo mi się nie chce. Po za tym 3/4 sapie to nie ma po co narazie

Opublikowano

Dawno nie edytowane :D Cheatowałem w bf3 jak był na topie. Moim mistrzem był koleś który zabijał apteczką :3

Na mpgh możesz coś poszukać bo tutaj raczej nie znajdziesz nic konkretnego :D

Hahaha, apteczką. Spoko znalazłem coś i taka propozycja, jak chcesz kogoś moralizować to zmień to.

Opublikowano

Hahaha, apteczką. Spoko znalazłem coś i taka propozycja, jak chcesz kogoś moralizować to zmień to.

Gotowe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...