Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Świąteczny czas na MPCforum.pl

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

649721450895408922683.png

Nadszedł upragniony dzień! Już dzisiaj wraz z rodzinami usiądziemy do wigilijnego stołu, aby rozkoszować się pysznymi potrawami, z wielką niecierpliwością otworzymy świąteczne prezenty, ale co najważniejsze- po prostu spędzimy ten czas w rodzinnej atmosferze. W tym roku przypadł mi ogromny zaszczyt złożenia Wam drodzy Użytkownicy świątecznych wyrazów wdzięczności od całej załogi MPC. Dlatego też ślę do Was wszystkich i do każdego z osobna moc najserdeczniejszych życzeń. Chciałbym żebyście przede wszystkim spędzili te święta wraz z najbliższymi. Niech ta Wigilia będzie lekarstwem na wszystkie zatargi z ludźmi, którzy tak naprawdę są najbliżsi Waszym sercom. Poza tym chciałbym byście znaleźli pod choinką wymarzone prezenty(niech czekolada od babci będzie jak najgrubiej nadziana :) ). Życzę także spełnienia najskrytszych marzeń. Niestety nie wszystkie spełnią się same, ale mam nadzieje, że będziecie uparcie dążyć do tego by spełniło się ich jak najwięcej. Na sam koniec pozostaje mi życzyć Wam i całym Waszym rodzinom ZDROWIA, a pieniądze, sława i miłość przyjdą już same ;-)

Przy okazji także pragnę podziękować za cały wkład w rozwój tego miejsca. Jak co rok tak i dzisiaj mogę kolejny raz powiedzieć, że nie zawiedliśmy się na naszej społeczności. Każdy z nas regularnie dokłada cegiełki do tej budowli - a uwierzcie na słowo - każda jest na wagę złota. Pamiętajcie, że to właśnie Wy tworzycie to miejsce i macie ogromny wpływ na jego przyszłość. Mam nadzieję, że dalej możemy liczyć na waszą pomoc, a forum będzie stale przybierać na sile.

Nieustannie pracujemy także nad wprowadzeniem aktualizacji IPB do 4.0, która niesie za sobą ogrom zmian i ulepszeń, które bez wątpienia wpłyną na komfort korzystania z MPC. Mogę obiecać, że się nie zawiedziecie, a sam wygląd forum zmieni się diametralnie. Ponadto już niebawem dostaniecie kolejny zestaw informacji na temat naszego serwera Metin2 - Antaris. Faza beta testów zbliża się już dużymi krokami, więc bądźcie czujni :-)

Jak pewnie zauważyliście staramy się zapewnić Wam jak najwięcej atrakcji na ten świąteczny czas. Mimo że Wigilia zazwyczaj oznacza tymczasowy urlop Mikołaja, to jednak myślę, że nasz Mikołaj jeszcze trochę się wysili i rozda kilka dodatkowych prezentów po terminie. Zapraszam do zapoznania się z nowym, choinkowym konkursem i sprawdzenia wyników uprzedniego :-)

514181449595427922683.png

W każdym domu na święta, pojawia się choinka - nieodłączny element, który symbolizuje, że nadszedł czas Świąt Bożego Narodzenia. Każde drzewko jest przepiękne ozdobione, dlatego przeprowadzamy konkurs na najładniejsze z nich.
W tym temacie umieście zdjęcia waszych choinek wraz z kartką "Twój nick + dopisek MPCforum.pl", dla najlepszy czekają niespodzianki, a za wstawienie zdjęcia Waszej choinki 93-AwardImgMaster-1449506082.png

Czas macie do 31.12.2015r

WYNIKI prac plastycznych

Konkurs polegał na przedstawieniu według własnego pomysłu Mikołaja oraz Śnieżynki z dopiskiem "Dla MPCforum"

i swoim nickiem z forum.

I miejsce @KajmaczeK 95-AwardImgMaster-1449506154.png+ 2x93-AwardImgMaster-1449506082.png

msg-1012473-0-98548400-1450795551_thumb.

II miejsce @NetherSky_ 95-AwardImgMaster-1449506154.png + 93-AwardImgMaster-1449506082.png

3907414506197321389359.jpeg

III miejsce @1373230489-U611928.pngGnabry 95-AwardImgMaster-1449506154.png

Pozostałe prace zostały nagrodzone choinką 93-AwardImgMaster-1449506082.png.

Wszystkiego MPC'towego!
Wasz Admin, Marselo

PS Kevin na Polsacie o 20.00 :-)

PS2 Za napisy dziękuję @Neosieł

1294477714-U1.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...