Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi z grupą Dinosower?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z grupą Dinosower? Grałem na jakiś premade, gdzie przeciwnicy należeli do grupy DINOSOWER! gdzie jeden chodził odpalony, a reszta spam'iła na chacie.

Opublikowano

Ogólnie prawdziwa grupa należy do gracza LOLYOU, ale jest on z USA, więc najprawdopodobniej grałeś przeciwko kopii tej grupy.

DINOSOWER to grupa dla fanów, coś jak inne grupy dla fanów danych streamerów.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Ogólnie prawdziwa grupa należy do gracza LOLYOU, ale jest on z USA, więc najprawdopodobniej grałeś przeciwko kopii tej grupy.

DINOSOWER to grupa dla fanów, coś jak inne grupy dla fanów danych streamerów.

Może się ośmieszę tym pytaniem, ale kto to jest ten LOLYOU? Nigdy o nim nie słyszałem. 

Opublikowano

Grupa lolyou.Dzieci 12 letnie myśla ze to  pro gracz xD w takiej grupie mozna spotkać dzieci od lat 8 do lat 15 wczoraj podczas smurfowania trafilo mi sie 2 takich do teamu :/ oczywiście nie obeszło sie bez muta bo trudno sluchać jak ci dzieciak bez mutacji pierdoli cos pod uchem :D

Opublikowano

To skąd takie zainteresowanie nim? Czytam właśnie na wykopach, hltv'ach, że niby jakieś "haxy", to ten cały LOLYOU, czy po prostu jego comunnity jest aż tak bardzo niedorozwinięte?

Opublikowano

robi (prawdopodobnie) najlepsze bh w csie, robi akcje takie ze po każdej dałbyś mu bana

Opublikowano

Właśnie widzę, akcję ma świetne, ale czemu jego widzowie, są tak zjebani i oskarżani o haxy? I czemu nie dołączy do jakiegoś zespołu, na scenie, cs'a?

Opublikowano

Ja mam moich znajomych w grupie DINOSORWER, chodzą do podstawówki

Niech sobie chodzą, tylko by nie haxowali, żeby być taki jak on. :/

Opublikowano

Feedosower to grupa gdzie jej znaczną część stanowią ruskie dzieci, które przez cały mecz próbują BH mimo, że nie mają o tym bladego pojęcia, z frustracji tym faktem wyżywają się na teamie - ot cała ich filozofia.

Opublikowano

Potwierdzam słowa wyżej, niejednokrotnie miałem z nimi do czynienia - na szczęście tylko na rangach mg2<, później nie ma po nich śladu ;)

Opublikowano

Potwierdzam słowa wyżej, niejednokrotnie miałem z nimi do czynienia - na szczęście tylko na rangach mg2<, później nie ma po nich śladu ;)

No nie wiem na globalu często ich spotykam.

Opublikowano

No nie wiem na globalu często ich spotykam.

Na każdym poziomie można znaleźć Dinosower, co jednak nie zmienia tego, że największe ich skupisku znajduje się poniżej DMG. To samo można powiedzieć o innych grupach, np. Izaka czy iNET KOXX'ów.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...