Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shevia.eu [Dedyk] [Medium]

Neνis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 202
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

male zainteresowanie bo nic tutaj nowego pro elo nie ma co by przyciaglo a reklama w postaci gejmpleju to zadna reklama

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Serwer wystartuje dziś o godzinie 19:00. 

Zapraszamy na konkurs, w którym można zdobyć darmowe Smocze Monety, odbywa się on na naszym FanPage.

Cracked-Facebook-Logo-.png

fb.com/SheviaMT2 

<klik>

Client Serwera - 

To jest ukryta treść, proszę

Skan:

Opublikowano

Szczerze, chyba pijany byłem pisząc post w zapowiedzi. Serwer świetny, prosty bez badziewi- wręcz idealny. Na pewno zagram i widzimy się na starcie jak i w topce :).

Opublikowano

Jest juz ranek a client nie ma. 

Skąd eq 30 lvl?

Da sie przerabiac fmsy?

@@ Email nie przychodzi ( forum ) 

Wlasnie, tez wole sobe sciagnac przed wyjsciem do pracy a tu lipa

Opublikowano

Client za chwilę sie pojawi, przepraszam za opoznienie ale mialem problemy z internetem.

Mam obawy co do ilości graczy :/

Możesz dać jakąś liczbe zarejestrowanych kont na tę chwile?

giphy.gif

Opublikowano

Uznałem że zrobię sobie po długiej przerwie powrót do metina, akurat święta a ja się nigdzie nie wybieram to pogram z kilkoma znajomymi, o ile nie będzie to klapa z cyklu startujemy i po godzinie wychodzi masa bugów ddosy, dziękujemy za wsparcie item shopu serwer startuje w przyszłym roku heheh, o ile wgl serwer wystartuje punktualnie, bo to już przełom.

Kilka uwag:

Sety PvP na max lvl są paskudne.

Jak zobaczyłem zawartość Item Shopu to osoba płacąca ma gigantyczną przewagę w expie jak i pvp przy osobie niepłacącej, takiej jak ja np, mieszkam w Niemczech nie mam takich możliwości chociaż nie sprawiło by mi to żadnych problemów wydanie 10/20 euro.

Jeśli IS pozostanie taki jaki jest to ja dziękuje, zrobię postać na max lvl z full setem i nie ma opcji że pokonam kogoś kto będzie miał pierścionek, pasek, peta i c**j wie co jeszcze, do tego znacznie szybciej niż ja grając tyle samo.

Nawet nie piszcie "a na czym serwer ma zarabiać" i inne bzdury tego typu, bo z idiotami nie ma sensu dyskutować. Jest masa innych lepszych polityk marketingu jak np skiny.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Uznałem że zrobię sobie po długiej przerwie powrót do metina, akurat święta a ja się nigdzie nie wybieram to pogram z kilkoma znajomymi, o ile nie będzie to klapa z cyklu startujemy i po godzinie wychodzi masa bugów ddosy, dziękujemy za wsparcie item shopu serwer startuje w przyszłym roku heheh, o ile wgl serwer wystartuje punktualnie, bo to już przełom.

Kilka uwag:

Sety PvP na max lvl są paskudne.

Jak zobaczyłem zawartość Item Shopu to osoba płacąca ma gigantyczną przewagę w expie jak i pvp przy osobie niepłacącej, takiej jak ja np, mieszkam w Niemczech nie mam takich możliwości chociaż nie sprawiło by mi to żadnych problemów wydanie 10/20 euro.

Jeśli IS pozostanie taki jaki jest to ja dziękuje, zrobię postać na max lvl z full setem i nie ma opcji że pokonam kogoś kto będzie miał pierścionek, pasek, peta i c**j wie co jeszcze, do tego znacznie szybciej niż ja grając tyle samo.

Nawet nie piszcie "a na czym serwer ma zarabiać" i inne bzdury tego typu, bo z idiotami nie ma sensu dyskutować. Jest masa innych lepszych polityk marketingu jak np skiny.

Dlatego powstało takie cos jak kupon SM aby taki gracz jak ty ciezsza praca w grze od innych mogl te sm zarobic bez wydawania pieniedzy :)

Opublikowano

pewnie znowu jakis pobugowany serwer jak caroline gdzie po 2 dniach juz sie skonczyl

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Jezeli client nie bedzie wstawiony do 16:00 to nie zagram bo nie mam internetu zeby pobrac to 10 minut przed startem.. Ja na pobranie 1gb+ potrzebuje okolo 2h moze troche wiecej.

Opublikowano

Jezeli client nie bedzie wstawiony do 16:00 to nie zagram bo nie mam internetu zeby pobrac to 10 minut przed startem.. Ja na pobranie 1gb+ potrzebuje okolo 2h moze troche wiecej.

współczuje 

TYLKO MrLG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...