Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany?

JebamNaTo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie czy BP banuj konto czy tylko w chu** leci że banuje ? bo teraz są tylko pixel boty i zastanawia mnie jak to jest z tymi banami

Candy BOT też istnieje.

Według mnie BP ma graczy DO w bardzo głębokim poważaniu. botów jest pełno(choć ją też kożystam w pewnych sytuacjach*) a niesłyszałem o żadnym poważnym banowaniu.

Ja gram na amerykański globalnym 4 i jest cisza.(u nas 12.00 to u nich +-0.00 więc ceny na aukcjach są bardzo niskie.

* np. Zabij 20 steunerów lub ubij xxx czegoś tam

Opublikowano

Widzisz jak byś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział podałeś mi linka do merkavy która działała jakoś rok temu może dwa lata temu coś takiego. A ja chciałem do działającej aktualnie :)

A czy ja pisalem ze dziala? Uswiadomilem ci ze mozesz sam sprawdzic 

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Przecież ta strona to jeden wielki s**t jedyne co tam jest prawdziwe to pixel bot do zbierania palladium kbot, kerkava, pbdo bot, i reszta tych botów już nie działa i raczej nigdy nie będą działać bo zabezpieczenia BP ich przerosły

Opublikowano

Przecież ta strona to jeden wielki s**t jedyne co tam jest prawdziwe to pixel bot do zbierania palladium kbot, kerkava, pbdo bot, i reszta tych botów już nie działa i raczej nigdy nie będą działać bo zabezpieczenia BP ich przerosły

Nie pasuje nie odwiedzaj tej strony ciesz sie ze ktos udostepnia program do zbierania.

Opublikowano

Eh troszkę byś poszukał koleś i byś znalazł ale po przeczytaniu Twojego postu i po nicku wyjaśnia wszystko na to że sobie sam poszukasz .

Opublikowano

Eh troszkę byś poszukał koleś i byś znalazł ale po przeczytaniu Twojego postu i po nicku wyjaśnia wszystko na to że sobie sam poszukasz .

Powiem Ci tyle ja wiem o wszystkich programach do dark orbit które są opublikowane oczywiście tak mi się wydaje. Ale zobaczyłem że napisałeś że merkava działa więc chciałem jakieś dowody bo z tego co mi wiadomo to już od dosyć dawna ten program nie działa 

• 1 rok później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na Bany?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...