Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić ustawienia graficzne bez wchodzenia w grę?

sPejson16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ! Chciałbym się publicznie zapytać o zmianę ustawień graficznych w moim Cs-ie 1.6 bez uruchamiania go ponieważ kiedy go włączam pokazuje mi się taki napis _ Frequency out of range _ . Prawdopodobnie mam za słaby monitor . Dlatego bardzo chciałbym zmienić te ustawienia graficzne. Od razu dodam że wchodzenie w ikone Cs-a i w zgodności zaznaczyć 640xcostam to niedziala niedziała także alt+enter . Szukałem także we wszystkich plikach mego Cs-a pliku z ustawieniami ale klapa. Proszę o jak najszybsze udzielenie odpowiedzi

Opublikowano

Jakie masz odświeżanie ekranu monitora 60Hz ?, może w folderze CS'a i w configu da się ustawić bez włączania gry.

"What doesn't kill you will make you stronger."

Opublikowano

Szczerze nie wiem jak spr. odświerzanie a tak jak napisalem przejrzałem wszystkie foldery i przyczyałem większość plików związanych z conflingiem

Opublikowano

W parametrach startowych CS'a spróbuj wpisać komendę -freq 60

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Czyli masz NS'a. Odinstaluj całego CS'a wraz z patchem i zainstaluj go na patchu v23, który jest najlepszy.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...