Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Błędne pliki aktualizacji"

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Podczas instalacji cs-a wyskakuje mi błąd: "Błędne pliki aktualizacji". Pobieranie dochodzi do 100% i niestety wyskakuje ten błąd. Co jest przyczyną? Dodam że już kilka razy wszystko usuwałem i próbowałem zainstalowac od nowa lecz niestety dalej to samo. post-937689-0-38862600-1451398939_thumb.png

Opublikowano

Wyłącz antywirusa i zaporę systemu Windows. Jeżeli masz jakiegoś AVG czy Kaspreskiego to może blokować pobieranie i instalowanie plików.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Wyłącz antywirusa i zaporę systemu Windows. Jeżeli masz jakiegoś AVG czy Kaspreskiego to może blokować pobieranie i instalowanie plików.

Mam avasta, wyłączyłem go i zaporę i dalej to samo ;-; 

Opublikowano

Usuwałeś tak samo wszystkie pliki w folderze Steama, które pozostały po CS'ie? Podobno taki błąd mija po czasie, więc zależy kiedy Ci wyskoczył taki błąd.

KLIK!

Opublikowano

Usuwałeś tak samo wszystkie pliki w folderze Steama, które pozostały po CS'ie? Podobno taki błąd mija po czasie, więc zależy kiedy Ci wyskoczył taki błąd.

Tak, usuwałem. W między czasie zrobiłem nawet formata i dalej nic 

Opublikowano

W takim razie nie jest to wina ani Twojego komputera, ani Twojego internetu, ani Twojego niczego. Samo powinno minąć, a jeżeli bardzo Cię świerzbi to napisz do pomocy technicznej Steama.

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...