Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DH co zmienić/poprawić w EQ.

HatsuBRS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam pomocy znającej się chociaż trochę na DH gdyż potrzebuję pomocy, mianowicie, bije no sporo, T8-9 robię spokojnie tylko nie wiem co mogę zrobić żeby bić więcej. Jeśli ktoś byłby miły i powiedział co mogę poprawić lub zmienić w secie, prócz tego, że reszta EQ ma być starożytna. Z góry dziękuję za pomoc - link do postaci - http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Quokachi-2103/hero/56290718

Opublikowano

Masz bardzo dobry ekwipunek. Gram DH od samej premiery, więc jestem teraz w stanie stwierdzić, że nasz kochany łowca jest obecnie najsłabszą postacią w Diablo 3. Masz praktycznie end game gear, ale jestem o wiele słabszy od pozostałych. Musimy czekać na jakiś konkretny patch, który zmieni coś w mechanice DH.

Na pocieszenie Ci powiem, że można jeszcze grać pod Chakramy. Choć testowałem to tylko na PTR, to jestem w stanie stwierdzić, że T10 będzie robione z paluszkiem w pewnym miejscu.

Mam około 5000 godzin DH i takim samym buildem też wyciągam max T9. 

Musimy czekać i tylko czekać

tumblr_nz5oe2KFat1ul9ajgo2_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...