Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory Medium | start: 14.05.2016r godz 19.00 ! SEASON 9EP2 ! exp: 1000x / drop: 50% !

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 303
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie troche nobowskie ale jak wejść na serwer - podobno dostępny do testów. Nie udalo mi sie uruchomić maina -  " Wystąpił problem z aplikacją main i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty".   Sygnatura błędu : AppName: main.exe     AppVer: 1.5.24.0     ModName: nstech.dll
ModVer: 0.0.0.0     Offset: 000218ea

Opublikowano

Mam pytanie troche nobowskie ale jak wejść na serwer - podobno dostępny do testów. Nie udalo mi sie uruchomić maina -  " Wystąpił problem z aplikacją main i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty".   Sygnatura błędu : AppName: main.exe     AppVer: 1.5.24.0     ModName: nstech.dll

ModVer: 0.0.0.0     Offset: 000218ea

Dzisiaj ma zostac to poprawione, jak bedzie podesle ci patcha :) Nie musisz pisac i na gg i tutaj :P

Opublikowano

Dzisiaj ma zostac to poprawione, jak bedzie podesle ci patcha :) Nie musisz pisac i na gg i tutaj :P

O matko z córką!!! Glory.... ja nawet GG nie posiadam.... :D :D :D

Zresztą to nieważne byle by się w sobotę dało odpalić :yay:

A może ktoś się bawi moim kosztem... i kontem? :mad:

Opublikowano

dodajcie zapowiedz na ragezone i innych forach :)

Podeslesz mi na prv jakies aktywne inne fora procz ragezone ? Bo jest tego sporo ale wiekszosc to tylko tyle ze istnieje :) Z gory dzieki :)

Opublikowano

Jak to uruchomic? Nie ma maina.

edit: nie zauważyłem patcha do pobrania

Strona główna jak patrzysz i po prawej masz "GAME CLIENT for download" tam masz klienta i patcha.

Musi być main :)

Opublikowano

Zdążycie z poprawą na start? - dla XP? Bo to wiecie dziś i jutro ciężko kogoś do roboty zmusić.... ;) ;) ;)

Spokojnie jeszcze jest czas :) prace trwaja :)

Opublikowano

Dziala ale zacina mi sie gra w hui, komp nie jest najgorszy 

Może sterowniki do grafiki trzeba zaaktualizować?

Opublikowano

Dziala ale zacina mi sie gra w hui, komp nie jest najgorszy

Moze byc tez taki przypadek ze masz w kompie 2 grafiki i korzysta nie z tej dedykowanej tylko z integry. Sprawdz :)

Opublikowano

Przycinanie się gry na dobrym sprzęcie bądź przeźroczyste inventory oraz rozdanie pkt. Jest spowodowane Kartą Graficzną.

Jeśli masz 2 karty wyłącz tą zintegrowaną. Czasem jest tak,że trzeba wyłączyć tą lepszą kartę a tą gorszą zostawić i wtedy gra chodzi płynnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...